می خوام کاری کنم که دچار این ویروس نشم بدون نصب آنتی ویروسنقل قول:
می شه ؟
می خوام کاری کنم که دچار این ویروس نشم بدون نصب آنتی ویروسنقل قول:
می شه ؟
اگر ویروس از سیستم خودت به حافظه فلش منتقل می شود باید ویروس را از روی کامپیوتر خودت پاک کنی ولی اگر ازنقل قول:
روی کامپیوتر دیگران باشد من که راهی به نظرم نمی رسد.
سلام
کامپیوتر من یک ویروس گرفته نمیدونم اسمش چی هست اما فولدر آپشن)folder option ، run و task managerحذف شده و آدرس بار تو اینترنت آپشن هم غیر فعال شده چی کار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیزم
کامپیوتر من 2 روز هستش که یه ویروسی گرفته تقریباً شبیه به نیوفلدر هست اما با این تفاوت که تو هر درایو کامپیوترم 15-20 فایل به نامها autorun.exe-autorun.bat........ ساخته میشه وقتی هم که وارد درایو میشم حدود چند ثانیه که میگذرهhide میشه چند بار سریع پاک کردم بازم میادانگار من رو خیلی دوست داره سی دی میخوام رایت کنم میاد اونجارایت رو به هم میریزه سرعت افتضاح شده کلی هم حجم میگیره من خیلی خیلی کارم گیر هستش اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم :41: :41: :41:
دوست من آنتی ویروس داری یا نه ؟ اگر آنتی ویروس داری چه چیزی گزارش می کند ؟ اگر نداری آخرین نسخهنقل قول:
کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن و بگذار در حالت Safe Mode سیستمت را اسکن کند ولی قبلش System Restore
را غیر فعال کن.
کسی نیست کمک کنه :41: :41:
mansuri جان دمت گرم.تقریبا یه سال بود این مشکل رو داشتم هر کاری کردم درست نشد که نشد.مرسی عزیز حال دادی.
:19: فايلام بيشتر از نصفشون مخفي شدن .به دادم برسين..داريوم در ظاهرخالي ولي فضاي درايو اشغال شده.اضطراري فوري:18:
شما از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟ اگر از آنتی ویروس استفاده نمی کنید آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب ونقل قول:
آپدیت کنید و در حالت Safe Mode سیستم را با آن اسکن کنید البته قبلش System Restore را غیر فعال کنیدو اگر چیزی
پیدا کرد آن را پاک کنید ولی نام چیزهایی را که پیدا کرده است برایمان بگذارید.