یک هفته ای هست شبانه رایگان گذاشتن از 1 تا 6 صبح، ولی همون بهتر که نمی ذاشتن :wac:نقل قول:
Printable View
یک هفته ای هست شبانه رایگان گذاشتن از 1 تا 6 صبح، ولی همون بهتر که نمی ذاشتن :wac:نقل قول:
من با اینکه از سرعت شبانه واقعا ناراضی هستم ولی از روزانه اش همه جا تعریف می کنم
چون چندین سال بود که به خاطر اینترنت dial up اذیت می شدم و الان واقعا راحت شدم . زیاد هم بی انصاف نباشید دوستان
دوست من شاتل داره و امروز وقتی از امکاناتم براش می گفتم دیدم تمایل زیادی برای گرفتن این اکانت داره
باشه حرف شما درست ولی توی کل کشور فقط مخابرات چند استانه که روی فیبر سرویس می ده شرکتها تا وقتی مشتری روی کابل معمولی دارند براشون به صرفه نیست روی فیبر سرویس بدند.:5:نقل قول:
در هر صورت شما توی اصفهانید و همه چی ردیفه .توی این خراب شده ای که من زندگی میکنم بهترین سرویس از هر لحاظ را مخابرات داره میده.این شرکتها وقتی از استان ها میاند توی شهرستانا کلا سرویسشون را از زمین تا اسمون تغییر میدند.
به هر حال منم از سرعت شبانه راضی نیستم حاظرم تا حدود 20 تومن پول بدم و در عوض شبانه 512 داشته باشم
اقا مطمئنید که اول باید حجم تموم شه بعد حجم اضافی خرید یا نه؟ مثلا من 2 گیگ دارم 2 گیگ دیگه هم بخرم مشکلی داره؟
ممنونم.
مشکلی نداره منتها تا ترافیکت تموم نشه حجم را بهت اضافه نمی کنه به عنوان ذخیره نگه میداره تازه بعضی وقتا سیستم قاطی میکنه چند تا تک تومنی از قبلی کم می کنه بعد 2500 تومنت حیف ومیل میشه.:27:نقل قول:
فکر کنم شما امتحان کردیا ! خوب شد پرسیدم. دست شما درد نکنه.
من تو ای جور کارا حدود 5000 تومن ضرر کردم.منتها 3 ماه پیش 3 روز سیستم مخابرات به هم ریخت ترافیکشون رایگان شد اونجا یه 10 گیگی استفاده کردم.نقل قول:
خانوم شفیعی یه سوال
اگه قبل از یک ماه، حجم 4GB تموم بشه، و شارژ 10000 تومنی بکنیم، زمانش از همون روز شروع میشه یا بحث ذخیره و اینا پیش میاد؟!
این قا طی کردن سیستم اصلاصحت نداره، پس بک آپ به چه کاربردی داره بیخودی جو سازی نکنید!!!نقل قول:
موقعی که حجم تمام میکنید ترافیک خریداری کنید وقتی زمان تمام شد شارژ مجدد بزنید وگرنه باید زنگ بزنید پشتیبانی تا اصلاح بشه و مرکز فقط یکبار اینکار را میکنه حتما راهنمای پرداخت را در سایت حتما مطالعه کنید تا به مشکلی برخورد نکنیدنقل قول: