[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
االن دیگه دانلود نمیکنم این سرعتمه.خدایا اگه منو دوست داری کم نشههههههههههههه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
االن دیگه دانلود نمیکنم این سرعتمه.خدایا اگه منو دوست داری کم نشههههههههههههه
خوب بابا توئم. ما چقدر بد بختیم که برای پایین نیومدن سرعت اینترنت باید نذر و نیازی کنیم. خاک تو سر این اینترنت ایران کنم که به درد مست ....ح می خوره.نقل قول:
دی زاینر جون تو اون لینک زده کیفیت فیلم DVDScr مگه بده ؟ دیگه چی می خوای؟ لینکش هم که مستقیم هست اگر دیس بشی قطع نمی شه بالاخره بعد یه هفته که می تونی فیلم رو ببینی.نقل قول:
نترس مثل تصویر تلویزیون TOP TV یا تپش که دم و به دقیقه Freeze هم می شه نیست.
سلام
دوستان من هم به تازگی از مخابرات ثبت کردم
قرار شنبه برم یوزر و پسورد بگیرم و بعلاوه یک مودم
فقط سوال اینکه گفت دوره ای 19.900تومن رو قبضتون میاد
دیدم دوستان برای 128 10000تومن گفتند تعرفه ش هست!!
این مودم خوده مخابرات بگیرم خوبهHuawi MT800?
بابا مهرداد جان کشتی منو
DVD scr = DVD screen یعنی همون رو پرده ای داداش
کیفیت DVDrip یه چیز دیگه است
اگر rip بود یه حرفی HDrip میخوام که حجمش حدود 1.5 گیگ هست
حالا از بحث تاپیک منحرف نشیم ولی اینو بهت بگم که کلا با این اینترنت زپرتی میخواستم لیچش کنم و بریزم توی هاستم
و روزی صد مگ صد مگ دانلود کنم تا کامل بشه
الان حدود 700 مگ دایویکسشو گرفتم ولی مگه این اینرتنت زپرتی میزاره !
حالمو بدجوری گرفته خدایی
دایال اپ داشتم توجیه اقتصادی تری داشت !! ولی این لامصب نمیشه .
حاجی بزار کیفیت HD اواتار بیاد میریم از مغازه میخریم دهن این مخابرات سرویس .
این همه گروه -- و مک بودند میزدن سایتهای دولتی رو با خاک یکسان میکردند یکیشون پیدا نمیشه سایت این و شاتل رو بزنه تا بفهمه با مردم چه جوری باید برخورد کنه.
حالم گرفته خیلی ..
1-در هر دوماه یک بار قبض میاد که برای ADSL ماهی 10 تومن میشه سرجمع هردوره و هربار قبض و هر دوماه یک بار 20 تومننقل قول:
2- مودم های اشغال این مخابرات رو نخر که بیچاره میشی بهترینش ایسوزه و ترجیحا مدلهای وایرلس دار رو بگیر. دیگه اون بستگی به بودجه ات داره و کاربریت که اگه بگی چیکار میکنی بهت میگم چی بگیری .
ولی کلا ایسوز 3 تا مدل بورس داره
602 که فقط یو اس بی داره و یک لن
604 که فقط 4 تا لن داره و یو اس بی نداره
604G که 15 تا سیستم رو وایرلس ساپورت میکنه و 4 تا هم بصورت لن
قیمتها به ترتیب
40
60
75
که خرید وایرلس دار بهتره چون فردا لپتاپ بگیری به کارت میفته گوشی داشته باشی که وایرلس داشته باشه به کارت یمفته فدا 3 تا سیستم بخوا اشتراکی ببندی به کارت یمفته کلا بیسیم بگیر راحت کن.
دی لینک و سیسکو و ... پول برند رو میگیرن .
خود دانی
سئوالی بود بپرس
بالاخره یکی وجدانش به درد اومد
تحریم های سیاسی اینترنت را مختل کرده است
موبنا – تحریم های سیاسی مهمترین دلیل اختلالات شبکه اینترنت کشور طی روزهای اخیر بوده است که همچمنان ادامه دارد.
صادق سلیمانی کارشناس آی تی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با اشاره به مشکلات اینترنت طی روزهای اخیر گفت: این اختلالات نمی تواند از آسیب دیدگی کابل مخابراتی زیردریایی SWM4 باشد چراکه این کابل بین المللی است و در صورت آسیب دیدگی ،باید اینترنت بسیاری از کشورها ی مشترک با این کابل قطع شود که این موضوع غیر ممکن است.
وی با بیان اینکه پل ارتباطی اینترنت ایران یا همان فیبر نوری ازدو کشور امارات و آذربایجان است، اظهارداشت: در حال حاضر پهنای باندی که از آذربایجان به ایران می آید دچار مشکل شده وعلت آن مسدود شدن پهنای باند ایران از سوی آذربایجان به دلیل تحریم های سیاسی و اقتصادی است.
به گفته وی کشورآذربایجان روتینگ یا همان پل ارتباطی ایران برای دریافت پهنای باند اینترنت است که در حال حاضر به دلیل تحریم هایی که علیه ایران شده این پهنای باند مسدود شده است و به نظر می رسد تا حل این مشکل سیاسی ،کاربران باید اختلالات اینترنت را تحمل کنند .
در همین خصوص و به منظور بررسی این ادعای تماس های پی در پی از سوی نگارنده با شرکت زیر ساخت و ارتباطات برقرار شد که متاسفانه کسی از مسوولان شرکت زیر ساخت پاسخگو نبودند.
گفتنی است روز چهارشنبه حسن کریمی ـ مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع اختلالات اینترنتی در کشور خبر داده بود اما همچنان کاربران اینترنت با اختلال مواجه هستند.
ای توف تو این اینترنت آشغال.............:2:
دیدین گفتم:31:نقل قول:
دیدن گفتم:31:
دیدین گفتم :31:
خدایا شکرت پس معلوم شد ما راستگو. در اومدیم و یارو همچنان دروغ میگه !!:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ویرایش شد....