نقل قول:
این مدل MB990 ظاهرآ نسبت به بقیه قیمت پایینتری داره
دقیقا همین طوره
نقل قول:
مشخصاتش واسه سیستم عامل خودش که خوبه ولی واسه اینکه روش ویندوز نصب کنی مشخصاتش فکر نکنم خوب باشه
بله . براحتی اجرا میشه
نقل قول:
با رم 2 گیگ و CPU دو هسته ای 2.26 نمیدونم که واقعآ با ویندوزی مثل 7 چه جور جواب میده؟؟؟
وین 7 رو هم راحت اجرا می کنه . ولی الان دیگه این مک بوک پرو توصیه نمیشه :11:
نقل قول:
بچه ها من با لب تاپ :
1.فیلم میبینم
2.اینترنت و وب گردی با وایرلس
3.میخوام بدون استثنا روش 7 داشته باشم
4.زیاد باهاش کار میکنم یهنی استفاده معمول من روزی 5 ساعته
5.باهاش بازی هم میکنم
خوب حالا به نظرتون:
.به نظرتون این مدل لب تاپی که در نظر گرفتم میدونم واسه اجرای مک هیچ مشکلی نداره ولی این ویندوز لامصب که یه خورده سخت افزار بالاتر میخواد با این توقعاتی که من ازش دارم به نظرتون این لب تاپ واسم جواب میده؟؟؟
مک و وین 7 راحت اجرا میشه ولی این مدل بدرد بازی نمی خوره :27:
نقل قول:
در مورد گرافیکشم زیاد نمیدونم یه توضیح زیر دیپلمی بدید ببینم قدرت گرافیکش در چه حده و میتونم بازی های خوشگل امروزی رو روش نصب کنم یا نه؟؟؟
گرافیکش از چیپست 9400 جیفورس استفاده می کنه که 256 مگابایت حافظه داره . (البته لازم بشه از حافظه اصلی استفاده می کنه ) در کلا بدرد بازی نمی خوره :41:
نقل قول:
من تحمل هر چیزیو دارم الا هنگ کردن سیستم
منظورم اینه که با این مشخصات و سیستم عامل سون کارامو درست حسابی مثل خود سیستم عامل مکش انجام میده؟؟؟
اصلا فکر هنگ کردن رو نکن . به هیچ وجه . بله سون هم خیلی عالی جواب میده . حتی بهتر از پی سی و سایر لپ تاپها :18:
نقل قول:
بعد یه چیز دیگه که شنیدم اینه که میگن مک بوک ها با درسته ویندوز رو میتونی در کنارش داشته باشی ولی با استفاده از ویندوز سیستمت زیادی داغ میشه
خیر . ویندوز کمی از مک سنگین تره ولی این دلیل نمیشه که داغ کنه . چون بدنه ی دستگاه آلومینیومی که راحت گرما رو به محیط منتقل می کنه :21:
نقل قول:
پیشاپیش مرسی و ببخشید زیاد شدن سوالاتم
خواهش می کنم . سوال دیگه ای هم داری بپرس دوست عزیز :10: