توی CHAPTER 8 یک دری هست و از توی یک دریچه میشه کپسول های اتیش زا رو بگیری.
این کپسول ها رو فکر کنم باید جوری قرار بدم و منفجر کنم که با فشارش در باز بشه.
اما هر کاری کردم نشد یا جور دیگه ای باید عمل کرد؟؟؟
Printable View
ایشون مردنی نیستن باید بزنی پاهاشو دستاشو و فرار را بر قرار ترجیح بدی همیننقل قول:
کاش یه عکس میزاشتی چون دو تا همچین جایی داشتیم...نقل قول:
کپسول ها رو برو بچسبون به گوشه در بعد از دور بهش شلیک کن تا در باز بشهنقل قول:
دوستان یه توضیحاتی در مورده داستانه بازی میدید ؟
مثلا این دختره که تویه بازی هست با یه پسره دیگه کیا هستن ؟ چیکارن ؟ هدفشون چیه ؟
همین دختره که اولین بار که دیدیمش داشت این موجوداتو با سلاحش میکشت بعد یهو میخواست ما رو هم بزنه ؟
بعد اون دختره که هی تویه توحماتش میاد اون کیه ؟ که از چشاش نور میده و ....
کلا من کپچر 8 هستم تا الان هیچی از داستان نفهمیدیم ( بی سوادیه دیگه ! ) اگه یه مختصر توضیحی بدید تا الان چی شده ممنون میشم .
شما کار اشتباهی کردی نسخه ی 1 رو بازی نکردی !نقل قول:
برای فهمیدن داستان بازی حتما باید نسخه ی یک رو بازی کنید یا حداقل از تو اینترنت داستانشو بخونید ببینید تو 1 چه اتفاقاتی می افته !
تازه برای بهتر فهمیدن داستان بازی علاوه بر Game چندتا انیمشن هم ساختن که من با دیدنش خیلی چیزا برام روشن شد... ( تازه من نسخه ی 1 هم بازی کردم !!! )
شما تو همین تاپیک یه سرچی بزنید من خودم چندتا پست در مورد داستان بازی دادم دوستان و اساتید دیگه هم زاحمت کشیدن و داستان بازی رو مختصر توضیح دادن
ممنون دوسته عزیز ولی من نسخه 1 رو بازی کردم ! اصلا مگه میشه من یه بازی رو بازی نکنم این وسط !؟!:31:
تنها بازی که زبان اصلی داستانشو فهمیدم سری رزیدنت بود .
سلام:11: دوستان تو این قسمت بازی موندم هر چی میکشم تموم نمیشه تیر هم کم میارم چیکار کنم:41: در ضمن این چیتر چندوم هستش؟
نقل قول:
من دیشب اینجا رو رد کردم ! تموم که میشه ولی زیادن ! شما B رو نگه دار و روی خط آبی فرار کن و بعد از گذشتن از اولین در راحت میشی از دستشون ! : دی
دو بار از اینجا میگذریم ! یه بار چپتر 4 یه بار اگه اشتباه نکنم چپتر 6
میگم پایان چپتر 5 عجب چیزه باحالی بود ! : دی
بازی رو تموم کردم عالی بودنقل قول:
داستان خیلی پیچیده تر از اون چیزی که به نظر میاد هست .
به شدت سر این قضیه black marker و red marker و بوجود اومدن نکرومورف ها گیج شدم . خیلی پیچیدست .
بهترین مطلبی که در مورد توضیح داستان پیدا کردم (البته بازم خیلی ناقصه ) :
. here are simple facts and a nice saying
"Necromorphs don't kill people, people kill people. People made necromoprhs.
-The black marker, found on earth, alien origin. it was marked with necromorph DNA that earth government assembled (spliced with people) and created the 1st necromorph (the infector, which is the bat alien)
-after reverse engineering the marker, they created the red marker, which is on aegis 7 (the one in the game).
-the markers emit a 'dead space' field which causes the necromorph DNA to go dormant (they go to sleep when in close proximity), and they sealed the infector and the red marker in aegis 7.( They did this all covertly to avoid the media, which is why aegis 7 was supposed to be off limits to miners)
- The red marker is on Aegis 7, the black marker is on Earth, the infector got out when Ishimura pulled out the marker, and infected a bunch of people, and started dead space 1.
-the hive mind was created for military purposes, but subsequently sealed on aegis 7 (idk how, it just happened).
) but keep this in mind, who made the markers?
1سال بعد! بالاخره تمام شد