[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید کادر عکس خوب نیست .
ببخشید دوستان ، کسی می تونه به من تفاوتهای اصلی g10 و s10 رو بگه ؟
تو پخش تصاویر sd و مخصوصا انتن خودمون b690 از g10 بهتره دیگه ، ها ؟! w550 چی ؟!
upscale در b690 خیلی قویتره ؟ اقا برای من پخش قوی تصاویر sd و همچنین سازگاری با PC خیلی مهمه ! باز هم b690 در این زمینه بهتره ؟
upscaling b690 قوي هست ولي خيلي قويتر از g10 نيست و g10 كابل ورودي pc داره ولي lan نداره به نظر من زياد نبايد تو نخ تصاوير sd رفت و يه تلويزيون رو بخاطر اينكه در نشون دادن تصاوير sd يكم از اون يكي ضعيف تره رد كرد ديروز اخبار مصاحبه زرقامي رو نشون داد كه ميگفت داريم دستگاهايه جديدي ميخريم تا كيفيت تصاوير كانالها رو به روز كنيم البته گفت يه 5 سالي طول ميكشه چه ديدي شايد ما هم يه وقت كانال 3 رو hd رفتيم:31:
upscaling b690 قوي هست ولي خيلي قويتر از g10 نيست و g10 كابل ورودي pc داره ولي lan نداره به نظر من زياد نبايد تو نخ تصاوير sd رفت و يه تلويزيون رو بخاطر اينكه در نشون دادن تصاوير sd يكم از اون يكي ضعيف تره رد كرد ديروز اخبار مصاحبه زرقامي رو نشون داد كه ميگفت داريم دستگاهايه جديدي ميخريم تا كيفيت تصاوير كانالها رو به روز كنيم البته گفت يه 5 سالي طول ميكشه چه ديدي شايد ما هم يه وقت كانال 3 رو hd گرفتيم:31:
کیفیت تصاویر بازم HD نمیشه همون SD میمونه.نقل قول:
بین این سه تا عکسی که برو بچز گذاشتن بازم g10 از همشون خوش آب و رنگتره.
جی 10 سالار
بی 690
دبلیو 550
اقا از رو عکس که نمی شه نظر داد ! ولی بین این سه تا که b690 بهتره !!! :31:
upsclaeing تو b690 خیلی قویتر نیست ؟!!
بعدشم ، من با توجه به پولم بیشتر s10 مد نظرمه. کسی نیست تفاوتهای اصلی g10 و s10 رو به من بگه؟ :wac:
در مورد سازگاری s10 و w550 با pc و راههای وصل کردنشونم توضیح بدین لطفا !! :wac: b690 از این دوتا تو این مورد بهتره ؟!
بعدشم ، وقتی بیش از 50% استفاده ی ما تصاویر sd است ، نمی شه تو نخش نرفت !
دوست من قصد جسارت ندارم. امیدوارم دلگیر نشید.نقل قول:
ولی این تصاویر به هیچ وجه به درد مقایسه نمیخوره.
چون
1- برنامه ها یکی نیست و ممکن کیفیت فیلمبرداری باهم فرق کنه. تازه در صورت یکی بودن برنامه ها باید تصاویر یکسان باشه
2-باید فاصله دوربین در همه عکسها از تلویزیون یکسان و به طور دقیق از روبر باشه و نور محیطی در همه یکسان باشه
3- مهمتر از همه، تمام عکسها با یک دوربین گرفته شده باشه و خیلی چیزهای دیگه باید رعایت بشه
حتی اگر همه اینها هم رعایت بشه بازم نمیشه از روی عکس به درستی قضاوت کرد قضاوت کرد .
بازم اگر جسارت کردم معذرت میخوام.
سلام وخسته نباشید
در رابطه با تفاوتهای G10 و G25 اگه امکان داره دوستان یه اعلام نظر کنن . واینکه G25 فکر میکنید که کی وارد ایران بشه و با چه قیمتی ؟