نقل قول:
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!!:دی
Printable View
نقل قول:
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!!:دی
البته شاید سخت باشه(میگم شاید چونکه من اصن نخوندم)ولی خب تو کنکور که اصن نزنی هم مشکلی نیست...دیگه غصتون چیه؟نقل قول:
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اینکه شما گسسته و دیفرانسیل رو کنار نذارید که به اندازه ی کل 12 سال سخته خوندنشون
حالا چه برسه به تستاش:31:
ولی در کل هر دو تا رشته سختن...هر کدوم به یه جوری...ولی اگه کسی علاقه داشته باشه و بره دیگه سخت نیس براش...:31:
خوشم میاد این 9 تا کتاب ریاضی ما رو بدن به بکس تجربی خودشونو با کش شلوار کردی دار میزنن یه زیستتون سخته که البته کل کتابتون به گرد پای یه دونه سوال کلفت انتگرال ما نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته تجربی چون تنوع رشته اون پائینتره در کل قبول شدنش سخت تره تو رشته های تاپ در مقایسه با ریاضی
ولی از نظر سختی درس مسلما از تجربی سختتره اسمش روشه رشته ریاضی از دوم تا پیش همش با ریاضیات کار دارن حالای جدای دروس عمومی ... هندسه 1 هندسه 2 تحلیلی گسسته (اسمایلی سبز!) جبر و .... البته کتابا هم این وسط خوب توضیح ندادن دیگه مجبوری با 10000 جور کتابای کمک آموزشی بتونی یه مبحثو متوجه بشی وحالیت بشه :دی
چي قبول شدي؟نقل قول:
ايول دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید خواهشا ...
//
ولی انصافا ریاضی سخت تره دیگه ؛ نمونه ی ملموسش رستگار رحمانی هست ! سال 85 یه ریاضی شرکت کرد ، 30 و خورده ای شد ولی امسال تجربی و زبان رو جفتش یک شد : دی
یعنی دوسال خونده که اول شه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا ! دو سال رو رفته سربازی ! خودش گفته 5 ماه خوندم !نقل قول:
اقا من تا سال سوم ریاضی بودم بعد پیش اومدم تجربی.با تموم سختی های این دو رشته هم اشنام.با این که هر دو تا رشته در جای خود میتونن مشکل بشن ولی بدون تعصب میگم اگه کسی بتونه تو زیست خودشو کامل برای کنکور اماده کنه ، عجایب هفتگانه رو هشتگانه کرده!بابا حداقلش اینه که درس های ریاضی شما اکثرش مفهومیه ولی زیست علاوه بر مفهومی بدن نیازمند واو به واو حفظ کردن هم هست.تا حالا هیچ وقت سعی کردین کتاب دیفرانسیل از اول تا آخر حفظ کنین؟
هر دو رشته مشکل هستند . ولی . . .
در رشته ریاضی ، شما اگر 60 ریاضی هم بزنید میتونید به رتبه های 3 رقمی با حتی 2 رقمی فکر کنید . ولی زیست زیر 90 بزنید ، 2 رقمی نمیشید . زیر 70 ، 3 رقمی هم نمیشید . زیست مفهومیه . باید یک سوال رو با یکبار خوندن بفهمی مال کدوم سال هستش . شما میتونید مثلا هندسه و انتگرال و حسابان بخونید و به تست های این 3 تا جواب بدین . این کار دیگه به این نیاز نداره که ببینی کدوم سوال ها مال این 3 مبحث هستند .
ولی هر 50 سوال زیست ، مفهومی هستش و 40 تاش ترکیبی از 3 تا کتاب 300 صفحه ای . باید فقط 3 بار بخونی که ببینی سوال چی گفته .
همه ی رشته ها سختند . به نظر من ریاضی و تجربی و ادبیات هر سه سخت هستند . ولی قبولی در دانشگاه اول تجربی بعد انسانی و بعد ریاضی سخته . تجربی زیر 2000 یعنی هیچی . انسانی زیر 10000 یعنی هیچی . ریاضی دوستم پارسال با 12000 مهندسی معدن آورد .