چرا هیشکی اینجا جواب منو نمیده؟؟؟
Printable View
چرا هیشکی اینجا جواب منو نمیده؟؟؟
سوالت چیه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:[QUOTE=swamp;3957120]نقل قول:
اینم از سوالات من.:11:
خسته نشدی پدرام اینقدر اینو سوال کردی؟نقل قول:
دوستان عزیز میشه راجع به IT اطلاعات بدید؟
دانشگاههای خوب تا چه رتبه ای پذیرش دارن؟
اصلا کدوم دانشگاه ها دارن؟
ممنون/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم یه تاپیک زده بودی که!!!
اینجا تاپیکی که مباحث کنکوری هس نه جای بحث در مورد رشته ها و ...
میتونی سوالتو تو این تاپیک مطرح کنی ! چون در مورد همه چی بحث میشه اونجا ظاهرا!
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=327255
خیلی ساده !نقل قول:
راستی جواب سوال قبلیمو ندادیدا...
من میخوام برای ریاضیات پایه دبیر بگیرم و وصلش کنم به پیش...
اما بعد از دبیر خودم تو خونه چطور باید بخونم؟
خب
کافیه که وقتی یه مبحثو بهت یاد میده
خونه همون مبحثو بخونی
تمرین زیاد حل کنی
و وقتی رو حل تشریحی مسلط شدی کاملا بری
سراغ تست و این حرفا که واسه کنکوره...
1-من برای ریاضیات پایه از سی سال کنکور قلم چی استفاده کردم البته اندیشه فایق هم کتاب خوبیه تو ریاضیات پایه مثلثات رو خیلی خوب کار کنید
http://reshteha.roshd.ir/fields/field.aspx?fid={78BB9197-25FC-470B-90D6-02CF3C3D42A6}-2
از این سایتم هر اطلاعاتی که میخوای میتونی به دست بیاری
3-برای رتبه هم به این سایت برو
4- براساس نوع امکانات کشور 3 منطقه شده منطقه 1 مثلا مشکلی ندارن منطقه 2 یه ذره مشکل دارن منطقه 3 خیلی مشکل دارنکد:http://www.kanoon.ir/misc/sarasari/
تایید شدید!نقل قول:
من روزای اول خیلی خوب داشتم پیش میرفتم. اما نمیدونم چرا اینقدر کم کار شدم! دارم سعی میکنم به خودم بیام.
دوستان راستی من امروز رفتم کتاب کمک درسی بگیرم، اما نمیتونم درست تشخیص بدم که کدوم کتابها بهترینه بین اینا که از p30 و از دوستام و اینا یافتم.
اگه میشه یه نگاهی به اینا بندازین و بگین برای هر درس کدوم (حداکثر 2 تا) بهترینه. خیلی ممنون میشم :11:
برای ریاضی پایه: خوشخوان- 10 استاد- مبتکران جلد اول- رمزینه ریاضیات پایه (جلد 3 مولف مهربان)
برای دیفرانسیل: خوشخوان (جلد 1 و 2) 10 استاد- کتاب کلاس رمزینه(جلد 1 و 2)- ژرف اندیشان- تست رمزینه- اندیشه ی فائق
برای هندسه و هندسه پایه: سه کتاب گاج (مولف منصف شکری)- اندیشه سازان (ابولقاسمی)
برای هندسه تحلیلی: کانون (مولف پیافر) -کتاب کلاس رمزینه- گاج - کانون- مبتکران
برای آمار: خوشخوان ریاضی پایه- گاج- کانون
برای گسسته و جبر: خوشخوان- 10 استاد- رمزینه
برای شیمی: مبتکران (مهندس بهمن بازرگان)- کتاب سبز
برای عربی: گاج سفید- عربی به زبان ساده فیلی- آبی کانون (خاکبازان)
برای فیزیک پایه: گاج سفید پایه 2- فیزیک 3 مبتکران مشکی- خوشخوان- آبی کانون
برای فیزیک پیش: 3 جلد انرژی اتمی (رضا خالو)- مبتکران (محمود غلام زاده)- اندیشه سازان- خوشخوان- آبی کانون
برای ادبیات: گاج سبز- گاج سفید-کلک معلم
برای زبان: کتاب کنکور (رضا کیاسالار)- کتاب موضوعی گاج
برای دین و زندگی: گاج سفید- دین و زندگی کتاب خیلی سبز
برای زبان فارسی: رمزینه
نقل قول:
برای ریاضی پایه: مبتکران جلد اول- رمزینه ریاضیات پایه (جلد 3 مولف مهربان) مبتکران هم من دارم خوبه واسه پایه رمزینه هم ندیدم کتابشو! ولی خب باید خوب باشه وقتی دیفرانسیلش خوبه!!
برای دیفرانسیل: کتاب کلاس رمزینه(جلد 1 و 2)- تست رمزینه- اندیشه ی فائق خوب من نمی دونم جلد 2 رمزینه اومده یا نه؟! اندیشه فائق هم تسته دیگه خیلی با 10 سال قلمچی فرقی نمی کنه !
برای هندسه و هندسه پایه: سه کتاب گاج (مولف منصف شکری)- اندیشه سازان (ابولقاسمی) من خودم گاج رو داشتم خوبه ولی باید اساسی بخونی ! البته اندیشه فائق هم میتونه گزینه خوبی باشه
برای هندسه تحلیلی: -کتاب کلاس رمزینه- مبتکران
برای آمار: گاج
برای گسسته و جبر: خوشخوان- رمزینه
برای شیمی: مبتکران (مهندس بهمن بازرگان)
برای فیزیک پایه: گاج سفید پایه 2- فیزیک 3 مبتکران مشکی - فیزیک پایه شامل فیزیک 2 و 1 هم میشه دیگه؟! نه؟ اونا هم اندیشه خییلی خوبه ولی خب قدیمیش هست باید بگردی پیداش کنی دست دوم البته! چاپ 83 هم باید باشه چون من خودم 83 دارم واسه تست هم گاج سفید کفایت میکنه چون همه تستهای گزینه 2 و سنجش و سراسری و ازاد توشه!
برای فیزیک پیش: اندیشه سازان- رمزینه هم میگن خوبه !
برای ادبیات: گاج سبز- گاج سفید-کلک معلم هرسه گزینه خوبی هستن گاج سفید تسته ! و همون تستها هم تو گاج سبز اورده شده فرقی نمی کنن
برای زبان: کتاب کنکور (رضا کیاسالار) من تعریفشو شنیدم ولی استفاده نکردم در ضمن مبتکران هم خوبه مولفشو یادم نیس!
نمیدونم چی بگم اما خودتونو دارین اذیت میکنین شما بهتره سوال در مورد کتابارو از کسایی که کتابارو خوندن بپرسین نه از دوستاتون اونا که نخوندن ببینند چه جوری مثلا خود من کتابایی رو که گفتم یکی 3 4 دور خوندم خوب مسلما میتونم کمکتون کنم اینو میگم که من یادم نمیاد اینهمه سر خرید و شناسایی کتاب خودمو معطل کرده باشم
برای ریاضی پایه: رمزینهنقل قول:
برای ریاضی پایه: خوشخوان- 10 استاد- مبتکران جلد اول- رمزینه ریاضیات پایه (جلد 3 مولف مهربان)
برای دیفرانسیل: خوشخوان (جلد 1 و 2) 10 استاد- کتاب کلاس رمزینه(جلد 1 و 2)- ژرف اندیشان- تست رمزینه- اندیشه ی فائق
برای هندسه و هندسه پایه: سه کتاب گاج (مولف منصف شکری)- اندیشه سازان (ابولقاسمی)
برای هندسه تحلیلی: کانون (مولف پیافر) -کتاب کلاس رمزینه- گاج - کانون- مبتکران
برای آمار: خوشخوان ریاضی پایه- گاج- کانون
برای گسسته و جبر: خوشخوان- 10 استاد- رمزینه
برای شیمی: مبتکران (مهندس بهمن بازرگان)- کتاب سبز
برای فیزیک پایه: گاج سفید پایه 2- فیزیک 3 مبتکران مشکی- خوشخوان- آبی کانون
برای فیزیک پیش: 3 جلد انرژی اتمی (رضا خالو)- مبتکران (محمود غلام زاده)- اندیشه سازان- خوشخوان- آبی کانون
برای ادبیات: گاج سبز- گاج سفید-کلک معلم
برای زبان: کتاب کنکور (رضا کیاسالار)- کتاب موضوعی گاج
برای دیفرانسیل: کتاب کلاس رمزینه(جلد 1 و 2) جلد 2 چاپ نشده اما احتمالا به زودی چاپ میشه.10 استاد وقتی سطحت بالا
رفت 10 استاد رو بخون
برای هندسه و هندسه پایه: برای تست سه کتاب گاج (مولف منصف شکری)- اندیشه سازان (ابولقاسمی)
برای هندسه تحلیلی:کتاب کلاس رمزینه- گاج
برای آمار: کانون-گاج
برای گسسته و جبر: برای آموزش گسسته رمزینه خوبه.برای تست گسسته خوشخوان. یه کتاب هم گاج داره که تستای
گسسته و جبر با هم توشه که خوبه
برای شیمی: آموزش و تست هر دو کتابای بهمن بازرگانی خوبه من تعریف تست شیمی کتاب سبز رو هم شنیدم..
برای عربی: برای آموزش عربی عربی به زبان ساده و برای تست هم گاج سفید خوبه هم آبی کانون(سهیلا خاکباز)
برای فیزیک پایه: کتابای اندیشه سازان (اگه گیر بیاد) گاج سفید که فیزیک 1و2و3 تو یه کتابه
برای فیزیک پیش:آموزش فیزیک پیش کتاب کلاس رمزینه(ونکاله) 2 جلده... برای تست آبی کانون
برای ادبیات: کلک معلم
برای زبان: مبتکران(شهاب اناری)تقریبا برای زبان هر کتابی بگیری خوبه..
برای دین و زندگی: کتاب سبز - گاج سفید
برای زبان فارسی: مبتکران(طالب تبار)-رمزینه
پ.ن: در ضمن زیاد به اینکه چه کتابی بگیری فکر نکن..مثلا اگه الان یه کتابی گرفتی بعد از یکی شنیدی که فلان کتاب بهتره ناراحت نشو که
چرا اون کتابو نگرفتی اصلا مهم نیست هر کتابی که داشته باشی خوبه مهم اینه که اون کتابو کامل بخونی و بهش مسلط بشی اصولا کتاب
خوب عامل موفقیت نیست..خوب خوندن یه کتابه که مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجا دوستان تجربشون خیلی خوب بوده تا الان. مثلا من همینا رو هم که پیدا کردم از با تجربه ها بوده. فقط موندم کدوم بهترینه.نقل قول:
مرسی. :11:نقل قول:
نه ناراحت نمیشم:31: خب خودم پرسیدم و به نظرات هم احترام میذارم.
من نظرم اینه که اگه قراره بخونم یه چیز خیلی خوب بخونم.
فقط فکر کنم زیاد دارم سر تصمیم گیری دودلی میکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]