يعني كسي نميدونه نام کاربری و کلمه عبور اين برنامه باشگاه بدنسازي چيه؟!!نقل قول:
Printable View
يعني كسي نميدونه نام کاربری و کلمه عبور اين برنامه باشگاه بدنسازي چيه؟!!نقل قول:
سلام میشه لطفا سورس برنامه اعداد باینری رو واسم بذارید؟ ممنون میشم
سلام میشه لطفا سورس برنامه اعداد باینری رو واسم بزارید؟ ممنون میشم
با سلام خدمت دوست گرامی از زحمات شما بسیار ممنونم می خواستم سورس برنامه علائم راهنمایی و رانندگی و جورچین تصاویر به هم ریخته را برایم بگذلرید
سلامنقل قول:
مرسی ممنون رمز عبورش رو بزارین
سلام . اگه کسی پروژه ای در مورد فست فود داره واسم ایمیل کنه خیلی احتیاج دارم ضروریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نرم افزار مدیریت مشترکین تلفنی رستورانها اصلا باز نمیشه اگه میشه واسم ایمیلش کنید
خواهش میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
عزیزان من یه برنامه میخام که با vb نوشته شه و این کار رو برام بکنه یه چیز سادست
میخام تو برنامه یهو بعد از لحضاتی یه رنگ سبز ظاهر شه و بمونه
و همین که رنگ سبز ظاهر شد یه کرنمتر(زمان شمار)شروع به شمردن بکنه
و چهار تا دکمه تو برنامه باشه که اگه مثلا رو یکیش زدم کرنمتر واسته(رنگ هم بمونه)مثلا رو زمان 10 بود رو این زمان بمونه
و با یه دکمه دیگه دوباره شمارش رو ادامه بده
و دکمه سوم هم اگه بزنم کرنمتر رو صفر بکنه و رنگ هم بره
و دکمه چهارم رو بزنم بره مرحل یک یعنی همون ظاهر شدن دوباره و از سر گیری کرنمتر
لطفا اینبرنامه رو اگه زحمت نیست خودتون درست کنید
و از همه مهمتر کدش رو برام بزارید با یکم توضیح که چه چیزایی رو فرم اظافه کنم
و کدوم کد مربوط به کجاست
من یک برنامه با ویژیال بیسیک درست کردم و در این برنامه از عنصر winsock استفاده کردم این برنامه را توی کامپیوتر خودم امتحان کردم کار کرد ولی توی کامپیوتر دوستام این برنامه کار نکر د منو راهنمایی کنید که این برنامه چرا توی کامیوتر دیگران اجرا نمیشه ولی توی کامپیوتر خودم اجرا میشه و چیکار کنم این برنامه توی کامپیوتر دیگران هم اجرا بشود یا از این عنصر وینساک چطوری استفاده کنم .
(جناب مدیر من یک تایپیک جدید ایجاد کردم و همین مطلبو داخلش گزاشتم ولی هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم لطفاً لینک این تایپیکی که ایجاد کردم برام بفرست)
خیلی عالی بود برنامه بارکد