آینه دستی! شیشه دستی!!:41::44::angry:
Printable View
آینه دستی! شیشه دستی!!:41::44::angry:
نقل قول:
دوست عزیز شما اگه تو همون عکسی که من صفحه قبل از مشخصات این ماشین گذاشتم دقت میکردی در پائین صفحه ذکر شده اینه برقی و شیشه های جلو برقی - اون مشخصات دقیقا مربوط به همین رانایی هست که الان دارن ثبت نام میکنن
اینه ها برقیه ولی شیشه بالابر فقط جلو برقیهنقل قول:
نقل قول:از هر دو شما عزیزان ، ممنونمنقل قول:
بگذریم اما به نظر من چند تیپ مختلف از این خودرو تولید میکنند و با اختلاف قیمتی یکی دو میلیون میفروشند به مردم ، اون هم مثلا تیپ اول بدون آینه و یا شیشه برقی (با یک هندل دستی خنده دار)........تیپ بعدی با شیشه برقی اما بدون آینه برقی.......تیپ بعدی باآینه برقی اما بدون شیشه برقی......... و در آخر هم تیپ فوق العاده آن یعنی با آینه برقی و شیشه کاملا برقی و مثلا رینگ های متفاوت و .... با قیمتی نجومی!!!
والبته با دستگیره های هم رنگ بدنه و موتور فوق حرفه ای xu7 , ef7نقل قول:
آخر هم تیپ فوق العاده آن یعنی با آینه برقی و شیشه کاملا برقی و مثلا رینگ های متفاوت و
نقل قول:
دوست من موتور XU7 برای رانا تعریف نشده و فقط از موتورهای EF7 و TU5 استفاده خواهد شد.
من که سوار شدم ماشین بسیار نرم و راحت و حرفه ای بود
محمد جان فعلا رانا با تی یو 5 تولید میشه و در اینده قراره موتور کوچک تره EF7 یعنی EF4 با حجم 1400 درست بشه و رویه این ماشین قرار بگیره:46:نقل قول:
یه سوال دیگه هم برا من پیش اومد
قیمت نهایی معلوم شده یا ملت رو هوا دارن میخرن؟!!
فعلا فقط 10 میلیون تومان پیش پرداخت نقدی میگیرن اما هنوز مشخص نیست مابقی چقدر خواهد بود.نقل قول: