ثملا ی بازی با رزولوشن 240 در 320 نصب کنی چطور اجرا می کنه؟
ثملا ی بازی با رزولوشن 240 در 320 نصب کنی چطور اجرا می کنه؟
منم به یکی از دوستای نوکیایی شدید تبلیع کوکی رو نشون دادم، کف کرد، گفت شاید بخرمش!نقل قول:
اساتید من دیروز 2 تا دیگه کوکی برای رفقا خریدم هر کی میگیره دستش عاشقش میشه خلاصه دارم بدجور رو پروسه جواد کردن کوکی کار می کنم(مثل اینکه طلایش کم یاب شده ایندفعه که رفتم دوباره بخرم یارو گفت طلایش تموم شده.
راستی بچه ها باطری گوشی چقدر دوام داره ؟ با ی استفاده شدید چقدر دوام می اره؟
-------------
من تا به حال بیش از 10 تا گوشی عوض کردم همشونهم نوکیا و سونی اریکسون بودن الان هم W960 دستمه ولی متاسفاه بعد از برشکت شدن uiq دیگه برنامه و بازی برای این سیستم عامل نمی اد و برای من مخصوصا بازی خیلی اهمیت داره و بعد هم موزیک
حالا با نظر شمااین گوشی مناسبه؟؟؟؟؟؟؟
قسمت موزیکش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------
و لطف کنید محتوی جعبش هم بگید
آیا هندز فریش مثل سری W سونی اریکسون می شه قسمت بالا ( قسمت بلندگو ها ) می شه عوض کرد؟
KP500نقل قول:
با اين توقعات بهتره به فكر يه گوشي از سري m باشين
این گوشی موزیک خیلی خوبی داره. دوستان که گفتن تو هندزفری خیلی با کیفیته و از چندتا گوشی دیگه مثل n70 بهتره. البته تو اسپیکر هم خوبه. هندزفریش هم عادی هست (نه لوله ای).نقل قول:
راستی بچه ها باطری گوشی چقدر دوام داره ؟ با ی استفاده شدید چقدر دوام می اره؟
-------------
من تا به حال بیش از 10 تا گوشی عوض کردم همشونهم نوکیا و سونی اریکسون بودن الان هم W960 دستمه ولی متاسفاه بعد از برشکت شدن uiq دیگه برنامه و بازی برای این سیستم عامل نمی اد و برای من مخصوصا بازی خیلی اهمیت داره و بعد هم موزیک
حالا با نظر شمااین گوشی مناسبه؟؟؟؟؟؟؟
قسمت موزیکش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------
و لطف کنید محتوی جعبش هم بگید
آیا هندز فریش مثل سری W سونی اریکسون می شه قسمت بالا ( قسمت بلندگو ها ) می شه عوض کرد؟
جدی !؟نقل قول:
یعنی تو هندزفری از همشون بهتره ؟ ( از نظر کیفیت ؟ )
یه سوال دیگه کسایی که این گوشی رو دارن ممنون میشن تست کنن
حتما این گوشی فایل با پسوند txt ( همون متنی رو میخونه ) ؟ میشه این فایل ها رو روی گوشی کپی کرد و برای sms اونو کپی کرد ؟ ( یعنی مثلا ما یه شعر رو این جوری با کامپیوتر میریزیم بعد میشه اینو با گوشی تو صفحه sms کپی کرد ؟ )
مرسی
یعنی این به درد نمی خوره؟؟؟ اگه خواستم بگیرم نخرمش؟؟نقل قول:
------------
لطفا دوستانبقیه ی جواب سوالات رو هم بدن
سلام
دوستان عزیز
لطفا رعایت کنید و پست های بی ربط با تاپیک ندید.
آقا تورو خدا هر کی طریقه نصب تم و یا خوده تم رو داره اینجا بزاره تا کوکی مون حال و هواش عوض شه.tanq
سلام
این بازیو نصب کنین هم فول تاچه هم اینکه تمام صفحه هست،بازی ماشین:
کد:http://rapidshare.com/files/236749151/Asphalt2.jar