لينك دانلود بازي دمه دستتون هست؟؟مرسي:11:
سلام دوستان
لينك دانلود بازي دمه دستتون هست؟؟مرسي:11:
سلام دوستان
از سایت ایزو هانت میتونی نسخه اصلیش به صورت تورنت رو که به راحتی پچ ها رو قبول میکنه دانلود کنی این هم لینکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم IP فعال هست؟با پینگ پایین!
هیچ سروری با پینگ پایین وجود نداره و در بهترین حالت پینگ شما به 200 میلی ثانیه میرسهنقل قول:
من که دیگه بازی نمیکنم واقعا نامردیه که دیگران باپینگ پایینشون براحتی حتی قبل از اینکه ما ببینیمشون تیرشون به ما اصابت میکنه.
به جز حالت تک تیر اندازی و خفت کردن از پشت از هیچ روش دیگری نمیشه به دشمن ضربه زد.
من که تا سرور ایرانی راه اندازی نشه این بازی رو حذف کردم.
بچه ها اگه تعداد زیاد باشه من یه سرور میسازم.
دوست عزیز ساخت سرور به تنهایی کافی نیست .
باید برای آن که سروری شلوغ و پرطرفدار داشته باشید تبلیغات رو در درجه اول مد نظر داشته باشید.
به نظر من بهتر است که ابتدا یک سایت مختص سرور خودتان راه اندازی کنید و لینک های دانلود مستقیم بازی و پچ های آن را در آنجا قرار دهید سپس موارد دیگری مانند آموزش بازی و... را در مطالب سایت اضافه کنید.
در غیر این صورت راه اندازی سرور بدون تبلیغات بی فایده است. چند سال پیش سرور ایرانی دیگری هم وجود داشت ولی به علت خلوت بودن و عدم تبلیغات موثر از میان رفت.
به نظر من با توجه به اینکه این بازی نسبتا قدیمی و زیبایی است و سیستم های امروزی به راحتی این بازی را اجرا میکنند اگر سایتی تبلیغاتی به چند زبان برای سرور خود ایجاد کنید حتی بازیکنانی از خارج از کشور نیز به سرور شما میپیوندند و همواره سروری شلوغ و پر ازدحام خواهید داشت به طوری که با سروری مانند والت نیز قابلیت رقابت را خواهد داشت.
بسیاری از سرور های خارجی حتی از این راه کسب درآمد میکنند.
من خودم بازی میکردم.10-12 نفر هم بشیم کافیه.همون دوستان بیان خوبه.وبلاگ هم داشت و اطلاعات رو اونجا پست میکردن.
دمت گرم داداش یه سرور درست کن حالم از سرورای خودش بهم میخوره
با سلام من وقتی میخوام تو بازی اکانت بسازم این ارور رو بهم میده چکار کنم
the uniquenick already in use
اسم مستعاری که انتخاب کردید(nick name) قبلا توسط کاربری دیگر استفاده شده و شما نمیتوانید اسمی تکراری در سیستم بتلفیلد به کار بگیرید.