بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...:31: