این یه نمونه است ایشاالله در هزار چهارم ساخته می شوم چی می گن سکاپر فقط یه دونه ساخت می شه :41:نقل قول:
خیلی جالبه یعنی دروغ می گویند یا یک خودروی جدید برقی درست کرده اند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این یه نمونه است ایشاالله در هزار چهارم ساخته می شوم چی می گن سکاپر فقط یه دونه ساخت می شه :41:نقل قول:
خیلی جالبه یعنی دروغ می گویند یا یک خودروی جدید برقی درست کرده اند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروتوتایپ منظورت بود دیگه؟نقل قول:
دوستان شاید جواب تو این تاپیک باشه ، ببخشید سرچ نکردم .
1 - موتور tu5 روی کدوم مدل سمند هست ؟ روی LX هست ؟
2 - همه مدل های lx ترمز ABS دارن ؟
سمندهایLX صادراتی مدل Tu5 دارن! از یه سالی به بعد هم همشون ABS دارن(سالش رو یادم نیست!) قبل از اون تک و توک ABS داشتن!نقل قول:
مگه نباید تو اول فصل سرما و فصل گرما فیلر کرد ؟ 38 هزار کیلومتر کارکرده. نه مشکل خاصی نداره. فقط مصرفش بالاست یعنی بیشتر از 10 لیتر تو 100 کیلومتر.. در حالیکه تو دفترچه ش نوشته 8 تا تو جاده... تو جاده هم اندازه گرفتم مصرفش به نسبت بالاتر از 10 تا بود. 2 سال و نیم کار میکنه.نقل قول:
شما آخرین باری که شمع ها و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و باد لاستیک ها رو چک کردین چه زمانی بوده؟نقل قول:
و اینکه وضعیت انژکتور ها از نظر تمیزی
چون این 4 - 5 تا مورد تاثیر خیلی زیادی بر روی مصرف سوخت دارن
مورد دیگه ای که هست در جاده شما از باربند استفاده نمیکنید؟
صندوق پر؟(بار اضافی)
سر نشین اضافی؟(به غیر از راننده)
چون مسائل خیلی مختلفی رو مصرف سوخت تاثیر داره
و مهم تر از همه میزانی فشاری که به موتور وارد میشه
معمولا از دنده 4 استفاده میکنید برای سرعت رفتن یا 5؟
من به شخصه به دلیل شتاب گیری بهتر ماشین معمولا با دنده 4 رانندگی میکنم که این خودش باعث بار بیشتر بر روی موتور و مصرف سوخت بیشتر میشه
رانندگی پرشتاب و تخت گاز هم خیلی تاثیر داره
باید همه ی این مسائل رو در نظر گرفت
به نظر من خوب مصرف میکنه :31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
موتور ماشین شما ظاهرا پایه گازسوزه درسته ؟؟
در مورد موتورش سوال داشتم . کیفیت این نوع سمند چطوره ؟ چون قیمتش بالاتره می خواستم بدونم نسبت به سمند ال ایکس ال 3 چقدر سره ؟
ممنون میشم دقیق راهنماییم کنی .
نحوه ی عوض کردن فیلتر بنزین؟؟؟؟
و راهکارهای افزایش شتاب و توان موتور با کمترین هزینه(مثلا همین تعویض فیلتر بنزین)؟؟؟؟؟
یک ماشین ایرانی زیر دست تعمیر کار ایرانی بره بهتره ( توهین نشود )نقل قول:
شمع هارو بازدید انجام بده حتما
اصلی ترین موارد را دوستمون لطف کردن بیان کردن :10: سپاس گذارشاننقل قول:
دوستان ما که رفتیم یه دونه ال ایکس ای اف 7 نوشتیم . دیگه هر چی پرس و جو کردم ، بهتر از این مدل پیدا نکردم . نمی دونم انتخابم چقدر درست بوده یا نه ؟ ( کارم طوریه که هر روز مسافت بین سمنان و مهدیشهر رو که 20 کیلومتر میشه با ماشین طی می کنم )