سلامنقل قول:
خوش امدید:11:
والا این نشانه هایی که شما دادید بیشتر به زلم زیمبو دوچرخه ربط داشت . ولی خوب با توجه به اسمش احتمالا cao cao یا davidjoker شاید بتونند بهت کمک کنند:5:
Printable View
سلامنقل قول:
خوش امدید:11:
والا این نشانه هایی که شما دادید بیشتر به زلم زیمبو دوچرخه ربط داشت . ولی خوب با توجه به اسمش احتمالا cao cao یا davidjoker شاید بتونند بهت کمک کنند:5:
cao cao لطفا فرق بین شانژمان alivio و acera را چه از نظر قیمت وچه از نظر کارکرد توضیح بده
ارادت:8:
بچه ها من هر روز صبح 21 كيلومتر تو هواي سرد دوچرخه سواري ميكنم :دي
دوچرخم هم Merida Sub 40 V هست :)
ببخشيد منظورتون رو از زلم زيمبو دوچرخه متوجه نشدم يعني خوب بوده يا بد بوده؟ :13:از cao cao یا davidjoker يا هر كس ديگه اي هم كه در اين مورد اطلاعات داره خواهش مي كنم جواب بدن ممنون:46:نقل قول:
مبارک باشه دوست من اتخاب خوبی کردینقل قول:
یوکان هم چرخ خوبی ولی ست الویو یه سر و گردن بالاتر از اسرا هستش
ژوپیتر از چرخای قدیمی هستش میتونم بگم الان فسیله !!! حالا اگه مشکلی بود من در خدمتمنقل قول:
الویو یه رنک بالاتر از اسرا هست و قیمتا هم طبیعتا بالاتر حدود 30% قیمتش بیشتر و از لحاظ کارکرد نرم تر خوش تنظیم تر و سریعتر هست تو عمل مکانیکی هم مقاومتره الویو تغریبا میاد تو رنک حرفه ای بین نا بین حرفه ای و اماتور هستشنقل قول:
موفق باشی دوست من ما بی چرخ ها رو هم دعا کننقل قول:
یکمی پول دستمون بیاد بریم دوتا چرخ بخریم مردیم از بی چرخی :41:
ببخشيد حالا من يه سوال داشتم ژوبيتر كه از چرخاي قديمي و به قول شما فسيل هس چرا اين تجهيزات رو داشت كه چرخاي جديد من كمتر ديدم دليلش چيه ؟ :25:نقل قول:
بابا دمه شما رو گرم حالشو ببر :46:نقل قول:
بچه ها من هر روز صبح 21 كيلومتر تو هواي سرد دوچرخه سواري ميكنم :دي
نقل قول:
یکمی پول دستمون بیاد بریم دوتا چرخ بخریم مردیم از بی چرخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو هنوز بدون چرخی!!:18: جای تعجب هست برام چطور بدون چرخ سر می کنی
حالا چرا 2 تا چرخ؟
از cao-cao عزیز هم بخاطر توجه اش تشکر میکنم هم بخاطر راهنمائی هاش. من نه مریدا میدونستم چیه نه ساب40 نه شیمانو! همه رو از cao-cao یاد گرفتم. حالا هم واقعا از Merida Sub40 که خریدم راضی هستم و این رو مدیون راهنمائی های cao-cao میدونم.
دوست عزیزم امیدوارم که همیشه موفق باشی و دعا میکنم که زودتر پول دستت بیاد، اونم یه پول حسابی!:10: :40:
راستی من چون وزنم 90 کیلوئه زین مریدا یه ذره اذیتم میکنه!:41:
آیا تعویض زین کار درستیه؟ یا من سوسولم و باید آروم آروم عادت کنم؟
اگه بخوام تعویض کنم، چه زینی بگیرم و از کجا؟
فكر كنم دو تا چرخ كنايه از دوچرخه بوده :31: البته خيليا در مورد بنز و تانك و شاتل هم اطلاعات زيادي دارن ولي خودشون اينا رو ندارن:5:نقل قول:
من هم با یکی از همکارام یه چند وقتی گفتیم بزنیم تو ردیف دو چرخه شکم آب کنیم
یه دوچرخه کوهستان گرفتیم یه ماهی صبح 1 ساعت می رفتیم می چرخیدیم خوب بود
بعد از یه ماه حسش پرید دوچرخه هم یه سالی تو انبار بود بعد هم نصف قیمت ردش کردم رفت