سلام.به احتمال زیاد شما فقط MS Project رو نصب کردین. درهنگام نصب دقت کنین که مجموعه اصلی افیس را هم نصب کنین. متاسفانه این نسخه رو ندارم که با عکس نشون بدمنقل قول:
Printable View
سلام.به احتمال زیاد شما فقط MS Project رو نصب کردین. درهنگام نصب دقت کنین که مجموعه اصلی افیس را هم نصب کنین. متاسفانه این نسخه رو ندارم که با عکس نشون بدمنقل قول:
خب مجموعه اصلی افیس کدوم از این گزینه هاست.اصلا امکان داره توی این مجموعه نباشهنقل قول:
من از ادرس زیر /com/fa/entry/39455 . پی سی دانلود نسخه ی select edition 64 بیتی را دان کردم
با حذف این نسخه و نصب نسخه ی pro مشکل حل شد
نقل قول:با همون نسخه قبلی هم نباید مشکلی باشه. احتمالا در گزینه هایی مانند Customization در هنگام نصب بتونین حلش کنین.سورس قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشه.نقل قول:
قبلا آفیس 2010 رو از ورژن سلکت ادیشن نصب کرده بودم که هی موقع باز کردن برنامه هاش آفیس پنجره کانفیگوریشن میومد و کلی وقت تلف میکرد
مجبور شدم آنیستال کنم دونه دونه شونو
حالا میخوام آفیس 2010 رو از ورژن RTM Build که همه رو یه جا نصب میکنه نصب کنم که این پیام رو میده
در حالی که من با یه برنامه آنیستالر آفیس قبلی رو پاک کردم
---------------------------
Setup Error
You cannot install the 32-bit version of Office 2010 because you have 64-bit Office products installed. These 64-bit products are not supported with 32-bit installations:
Microsoft Office PowerPoint 2010
Microsoft Office Visio 2010
Microsoft Office Excel 2010
If you want to install 32-bit Office 2010, you must uninstall all 64-bit Office products first, and then run setup.exe in the x86 folder. If you want to install 64-bit Office 2010, close this Setup program, and then either go to the x64 folder at the root of your CD or DVD and run setup.exe, or get the 64-bit Office 2010 from the same place you purchased 32-bit Office 2010.
OK
دلیل اینه که شما روی سیستمتون مجموعه افیس 64 بیتی دارین و سورس جدیدتون 32 بیتی هست و میگه که نمیتونین همزمان هم افیس 65 داشته باشین هم 32. برای این کار یا باید کامل 64 نصب کنین یا این که نسخه های 64 رو پاک کنین و نسخه 32 نصب کنیننقل قول:
گفتم کهنقل قول:
64 بیتی رو پاک کرده ام و اثری ازش تو برنامه آنیستالر نیست
البته مجبور شدم دوباره 64 بیتی رو نصب کنم
نقل قول:
اگه از آنینستالر مایکروسافت استفاده می کردید,این مشکل پیش نمی اومد.(البته لینک زیر برای ویندوز 7 هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من افیس 2007 دارم و حالا میخوام 2013 نصب میکنم ...
اما چه اپگرید بخوام بکنم و چه نصب از اول این ارور رو میده ...دلیلش چیه و چکار باید کنم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پیغامتون میگه که نسخه های Visio، Powerpoint و Excel موجودن. به قول ناظر محترم بهتر بود از انینستالر رسمی استفاده کنین. معلومه که اثرش مونده.نقل قول:
نقل قول:
سلام. احتمالا فایل سورس مشکل پیدا کرده.لینک زیر رو نگاه کنین چون دلایلشو نوشته:
لینک زیر نحوه رفع مشکل رو توضیح داده و انگلیسی ساده میباشد:کد:http://error1706.windowsreinstall.com/
کد:http://support.microsoft.com/kb/297834