در كل يه چيزي بود تموم شد رفت پي كارش. اينجا هر بحثي راه مي افته هميشه سعي ميشه بي احترامي به كسي نشه.نقل قول:
حالا بريم سر اصل مطلب:thumbsdow
يعني سوراخ شدن بارسا تو نيوكمپ:biggrin:
Printable View
در كل يه چيزي بود تموم شد رفت پي كارش. اينجا هر بحثي راه مي افته هميشه سعي ميشه بي احترامي به كسي نشه.نقل قول:
حالا بريم سر اصل مطلب:thumbsdow
يعني سوراخ شدن بارسا تو نيوكمپ:biggrin:
خدا رو شکر که تموم شد.نقل قول:
به همین خیال باشید:5:...نقل قول:
حالا تاریخ بازی های رفت و برگشت دقیقا کی هست؟!
بازيهاي رفت در تاريخ 18 و 19 فروردين.
بازيهاي برگشت در تاريخ 25 و 26 فروردين.
مطمئنم خیلی سنت کمه . از هیجانی که تو نوشته هاته میگم . یا شایدم عقده های نسل جدیده که اینجوری تو تاپیک ورزشی سرباز میکنه . اشکال کار جای دیگست . توتقصیری نداری.نقل قول:
ولی از من به تو نصیحت اول فکر کن بعد بگو و بنویس .تو هنوز تو پیچ و خم شاخ و شونه کشیدنی پسرک جوان .
اینجوری به خودت صدمه میزنی . کری خوندن طرفدارای تیمها یه مساله قدیمیه . اصلا هیجان و لذت پیگیری ورزش تو این کری خوندناست . ولی تو در جواب پست من در اثر کمبودهای اجتماعی که داری حرفای نا مربوطی زدی . من چی میتونم جواب تورو بدم ؟ واقعا دارم فکر میکنم باید به امثال تو چی گفت . کسی که فرق کری خوندن رو با دعوا نمیدونه . شوخی و طنز رو با بغض جواب میده .
واقعا من جوابی برات ندارم . واقعا ندارم .
تاریخچه بازیهای بایرن و بارسا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که در آمار وجود داره دو تیم بازیهای رسمی زیادی رو انجام نداند،اما در همون اندک بازیها هم بایرن تیم برتر مطلق بوده،دقیقا همون طور که دیگر تیم سرشنانس اسپانیایی یعنی رئال مادرید اکثر اوقات در برابر بایرن مونیخ کم آورده،بارسا همیشه در رقابتهای اروپایی به بایرن مونیخ باخته،داستان اولین بازی اروپایی دو تیم برمیگرده به فصل 96-1995 که بایرن در جام یوفا به قهرمانی رسید،در اون سال دو تیم بایرن و بارسا در مرحله نیمه نهایی بازیها به هم برخورد میکنند.در بازی رفت که در المپیک اشتادیون شهر مونیخ مونیخ برگذار شد تیم به نتیحه دلسرد کننده دو بر دو میرسه و در خانه متوقف میشه،همه امیدشون از رسیدن بایرن به فینال رو از دست داده بودند،اما در بازی برگشت و در نیوکمپ بازیکنان بایرن مونیخ یک شب پرافتخار دیگر رو در تاریخ باشگاه جاودانه میکنند،در بازی برگشت بایرن با حساب دو بر یک در جهنم نیو کمپ به پیروزی رسید و راهی فینال آن دوره از مسابقات فینال شد جام یوفا شد تا جز معدود تیم هایی باشد که تمامی جام هانی معتبر را کسب کرده باشد.روایت دیگر بازیهای دو تیم در اروپا برمیگرده به فصل 99-1998 که بایرن به فینال بازیهای لیگ قهرمانان اروپا رسید،در آن زمان اگر به یاد داشته باشید رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پس از مرحله نخست گروهی وارد مرحله دوم گروهی میشد که رقابتهایی بسیار بسیار جذاب و دیدنی برگذار میشد،در حالی که الان بعد از بازیهای مرحله گروهی تیم ها وارد مرحله حذفی میشوند،این بازی مربوط به مرحله دوم گروهی است،در سالی که فینال قرار در نیوکمپ بارسلون برگذار بشه،بایرن در بازی رفت با حساب یک بر صفر در برابر تیم پز از ستاره آن زمان بارسا به پیروزی رسید،در بازی برگشت هم در شرایطی که بازی تا دقایق انتهایی یک بر یک پیش میرفت اگر اشتباه نکنم حسن صالحمیدزیچ بود که موفق شد برای بار دوم دروازه بارسلونا را باز کند تا هم بارسا از گردونه رقابتهای آن سال حذف شده و هم بایرن بازهم به پیروزی دو بر یک برسد!
مطمئن باش همینطوره...نقل قول:
مطمئن باش عقده های نسل قدیم چیزی فراتر از مدت به وجود اومدن نسل جدیده که تو بخوای در موردشون مثالی بیاری...نقل قول:
نمی دانم چرا به یاد عصر قدیم و زمان های دور افتاده ام!شاید این طرز سخن گفتن هم جز مصائب نسل شما بوده و اینگونه همانند یک عقده سرباز می زند و موجب اینگونه سخنان ناهنجار از سوی شما میشود ، نه:21:؟!نقل قول:
آره دوست من!شما راست می گی ، این منم که دارم صدمه می بینمو ناراحت میشم ولی زندگی پر از فراز و نشیبه(امیدوارم درک کرده باشی!) ، شاید توو نسل شما فقط خوشی و راحتی راه زندگیتون بوده...نقل قول:
شاید بین همه ی حرفات ، تنها مطلب درست همین بوده و بس ولی این کار هم راه و روش خودشو دارم جوانک کم تجربه...نقل قول:
اینجا جای شعار دادن و گفتن درس های اخلاق نیست...نقل قول:
نمی خواد چیزی بگی ، فقط ساکت بمون و یه گوشه بشین...نقل قول:
معلومه که مشکلات شما خیلی بیشتر از طرفداری برای بایرن و باسلوناست چون انشایی که سرهم کردی حاصل کلی تفکر در راه حاضر جوابی بوده...
در پایان یه نصیحت سازنده برات دارم ، توو زندگی روزمره ت از واژه های بزرگ و سنگین استفاده نکن چون توو دنیایی از کلمات غرق میشی و تا آخر عمرت مورد تمسخر خاص و عام.نقل قول:
زندگی ارزشش بیشتر از اینه که بخوام بیام اینجا و با صرف وقت و هزینه اتلافش کنم...
البته مختاری هر جوابی(از روی کم تجربگی)که دوست داشتی بدی ولی متعاقبا پاسخشو می بینی.
واسلام.
دوست من این آمار مهم نیست . مهم اینه که بارسا تو پاریس ل ی و ن رو 5-2 برده .نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
طفلک کوچولو . :13:
بارسا تو پاریس ل ی و ن رو 5-2 برده ............................:18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
خب اشکال نداره
بایرن هم بارسا رو تو مادرید 5-0 می بره:10::15::thumbsup:
پسر میدونی داری چی میگه؟نقل قول:
ایرن هم بارسا رو تو مادرید 5-0 می بره
بارسلونا تیم آماده ای است!و بایرن هم باید به خوردن گل بیش از 2 تا تو نیوکمپ فکر کنه!!
خب البته خیلی خوشحالم که به جای گفتن حرف های بزرگ بزرگ و ناشایست جواب هات کمی صورت عقلانی پیدا کرده ، معلومه اون آتیش درونت فروکش کرده(اینم از خاطرات روزگار جوونیه)...نقل قول:
به هرحال بازهم استفاده از الفاظ عجیبی مثل "طفلک کوچولو" و امثال اینا برام عجیبه!
بگذریم...
راستی استفاده از این اسمایل(Smile) ":27:" چقدر برات لذت بخشه ، می دونستی؟!
با کاربرایی مثل تو زیاد برخورد داشتم ، اصولا برای بیان احساساتشون توو جاهایی که خیلی بهشون فشار میاد از این اسمایل و مشابه ش استفاده می کنن...
==========
این به قول شما سوتی ما هم(که البته من خیلی در جهت رفع ابهامش تلاش کردم و نتیجه نداد)آتویی باشه برای شما و امثالتون تا با بیانش دل کوچیکتون رو خوش کنید.
یا علی...