نه منظورم کاهش ارتفاع نیست .اگه دقت کرده باشید وقتی عقب ماشین نشسته باشن خصوصا تو سرعت زیاد ماشین موج مکزیکی میره.هم این هم اینکه دو نفر عقب پراید نشسته باشن راحت عقب ماشین میخابهنقل قول:
میخاستم بدونم راهی هست که بشه اینو اصلاح کرد؟
Printable View
نه منظورم کاهش ارتفاع نیست .اگه دقت کرده باشید وقتی عقب ماشین نشسته باشن خصوصا تو سرعت زیاد ماشین موج مکزیکی میره.هم این هم اینکه دو نفر عقب پراید نشسته باشن راحت عقب ماشین میخابهنقل قول:
فکر کنم 1 دور عقبو ببری حل شه:دینقل قول:
سلام چطوری میشه کاسه چراغ جلوهام رو که بلوری هست مشکی کنم؟
بعد تو این انجمن کسی led های رنگی واسه صفحه KM گزاشته؟:31: خیلی سفیدش تو شب قشنگ میشه همینطور واسه پنل کولر سفیدش بیداد میکنه
نقل قول:
توی کاسه رو مشکی کنی ؟؟؟
اگر مشکی کنی روشنایی خیلی کم میشه ؟
اگر منظورت شیشه جلو هست که با برچسب مشکی میشه.
بهترین راهش خرید یه جفت کاسه چراغ جدید هستنقل قول:
این جور که من قیمت دارم چیزی حدود 40 تومن هست و کیفیت هم داره
در مورد کیلومتر من چند وقت پیش خواستم انجام بدم چون آدمه درست حسابی پیدا نکردم منصرف شدم :41:
برای پنل کولر هم که فکر کنم یه مدل توی لوکس فروشی ها هست که فابریک نور سفید میده برات و قیمتی حول حوش 10 - 12 تومن داره :31:
یا بریدن فنر لول عقب به میزان 1 - 2 دور که دوست خوبم گفتننقل قول:
نه منظورم کاهش ارتفاع نیست .اگه دقت کرده باشید وقتی عقب ماشین نشسته باشن خصوصا تو سرعت زیاد ماشین موج مکزیکی میره.هم این هم اینکه دو نفر عقب پراید نشسته باشن راحت عقب ماشین میخابه
یا عوض کردن کل سیستم فنر بندی با نوع اسپرت که تنظیم ارتفاع هم داره (برقی نه مثله زانتیا) 500 تومنی حداقل آب میخوره
راه سادش بریدنه :27:
من خودم کیلومتر رو باز کردم و راحت led ها رو عوض کردم واقعا سفید بهش میاد،زیاد وقت نمی گیره فقط باید بلد باشی کارتو
لحیم کاری داره نه؟؟؟نقل قول:
میترسم بزنم یه بلایی سر صفحه کیلومتر بیارم
فکر کنم حدود 12 تا هم LED میخواد
نه؟؟
اسمشم LED SMD هست
یکی از بچه های تیونینگ تالک انجام داده
کی این امتحانا تموم میشه منم شروع کنم به یک سری از این تغییرات که یکم ماشین رو .... کنم :31:
این عکسی هست که هم ساعت و هم led های کیلومتر و هم پنل کولر عوض شده :27:
خوشگله به نظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان ساعتش که با 10 تومان حله البته یکی از بچه های TT داره میفروشه 20 تومان که بالاس
در مورد led اره led smd هست قیمتیم نداره ولی چطوری باید باز کنم صفحه کیلومتره و لحیم و این بندو بساطاش فکر نکنم زیادم راحت باشه
ماشین مشکی باشه led های داخلش سفید عالی میشه :40:
من صفحه کیلومتر اماده دیدم واسه پراید کلا طلقو عوض میکرد یک طرح جالب 25 تومان ! خیلی گرون بود !
حالا اگر امیر جان خودت انجام دادی یک اموزش از نحوه انجامش به زبان ساده بنویس:40:
من چراغام بلوری هست ولی فکر کنم اگر طلقو باز کنیم بشه با اسپری مشکی کرد ؟ البته تمیز
ساعته شبیه همینه؟؟؟نقل قول:
10 تومنیه؟؟
led هم همونی که عوض کرده گفاه که دومدل 300 تومنی و 600 تومنی داره
12 تا لازم هست
300 تومنی میشه 3600
600 تومنی میشه 7200
من اگه استفاده کنم 600 تومنی رو میخرم
یکم لحیم کاری هم بلدم :31: یا میزنم صفحه کیلومتر رو میترکونم یا ....
به خاطر همون ماشین مشکی که گفتی همرو سفید کینم :27::11:
در مورد چراغ های جلو
اگه طلق رو بز کنی
امکان آب دادن به داخل موقع شستن و بارون پیش نمیاد؟؟
آره فکر کنم همین یکی از بچه های تیتی این کار رو کرده بود
راستی یه طرح چراغ دیدم توی تیتی که شبرو هاش به صورت led بود
من هرچی گشتم پیداش نکردم :19:
دقیقا 1 ساعت گشم :41:
اگه پیداش کردی عکس رو لطف کن بذار :11:
نه گفتم سازنده این ساعته که همه لوازمش بیرون هست گفت 10 12 تومان بیشتر در نمیادنقل قول:
فکر کنم 600 تومانی نورش زیاد باشه اونوقت اذیت کنه بهتره واسه پنل کولر از اون پر نورها استفاده کنی
خوب طلقو دوباره بزنیم سره جاش باز اب میره؟:31: فقط داخلو مشکی کنم فکر کنم نور کم بشه یا ربطی نداره؟!
من یک شبرو دیدم 1 led پر نور گزاشته بود اندازه چراغ جلو روشنایی میداد !