نقل قول:
اگه قصد تعويض رام رو نداري؛ با گارانتي بخر.
ولي بدون كه اگه با گارانتي بخري؛ دو روز ديگه هوس كردي به جاي WinMo 6.1 كه روش هست؛ WinMo 6.5 رو فلش كني؛ از گارانتي خارج ميشه.
Printable View
نقل قول:
اگه قصد تعويض رام رو نداري؛ با گارانتي بخر.
ولي بدون كه اگه با گارانتي بخري؛ دو روز ديگه هوس كردي به جاي WinMo 6.1 كه روش هست؛ WinMo 6.5 رو فلش كني؛ از گارانتي خارج ميشه.
نظر شخصی خودم
بدون گارانتی بگیری باصرفه تره
سلام
این آقا غوله رو وصل کردم به کامپیوتر خونه و ویروس گرفت یه پوشه داشتم که اسمش رضا بود وقتی از توخود گوشی خاستم وارداین پوشه بشم از من در خاست نصب یه برنامه کرد به نام رضا . exe که البته نصب نکردم آقای Diego گفته بود که آنتی ویروس نمیخاد ولی دیدین که میخاد حالا چه آنتی ویروسی نصب کنم
ضمنا من میدونم که فلش مموری خود به خود به این آقا غوله وصل نمیشه میخام راهش روبدونم حتما راهی برای نصبش هست باید یه جوری من فلشمو به وین موبم وصل کنم چون زیاد بهش احتیاج دارم حتما یه راه سخت افزاری یا نرم افزاری هست مطمئنم شما به من کمک کنین ممنون میشم
یه چیز دیگه وقتی من میخام که پیغام دلیورد اس ام اس ها رو ببینم یه پیغام برام میاد که قسمت این باکس اس ها رو بیخودی شلوغ میکنه آیا راهی هست که من بفهمم پیغام دلیورد شده بدون اینکه اینباکسم بیخودی شلوغ بشه ؟؟
ضمنا من از یک هند فری مجهز بلو توث دار استفاده میکنم - جبرا bt125 - و اغلب گوشیم تو جیبم هست ولی باهاش یه مشکل دارم اونم اینه که در پایان تماسها چون صفحه قفل نمیشه گاهی در موقع راه رفتن گوشی توجیبم تکون میخوره و یه کارایی بی خودی انجام میده مثلا تماس میگیره یا گاهی که خودم از طریق بلوتوث تماس میگیرم (اسپید دایال) باز گوشی قفل نمیشه و دوباره همون مشکل
و یه چیز دیگه من شنیدم که هند فری بلوتوثی که من دارم موسیقی ها رو پخش نمیکنه و فقط اگه گوشی نوکیا باشه این امکان براش فراهم میشه ولی یکی دوبار من صدای زنگ این آقا غوله رو از بلوتوثم شنیدم که به طور کاملا اتفاقی شد ولی نمی دونم که چه طور میشه این کار رو به طور کاملا اختیاری انجام داد به همین علت مطمئنم که میشه اما چه جوریشو نمیدونم ( وقتی تصادفی شده باشه عمدی هم امکانش هست)
در مورد آنتی ویروس فقط تجربه ی من نیست.تجربه ی دوستان حرفه ای تر دیگه مثل Aryanland عزیز هم حرف منو تائید میکنه.نقل قول:
شما فکر کنم که در مورد ویروس دچار اشتباه شدین.چون پلت فرم دیوایس شما با pc تون یکی نیست که ویروس مشترک داشته باشن.
نقل قول:
سلام.
والا من از سال 2003 تا الان از وین مو استفاده میکنم تا الان هم حتی یک ساعت آنتی ویروس استفاده نکردم و حتی یکبار هم گوشیم ویروسی نشده.
در مورد اتصال فلش به گوشی هم تا جایی که من اطلاع دارم قابل انجام نیست چون گوشی قابلیت هاست شدن رو نداره.(فقط 2تا از گوشیهای سری آلتیمیت آیمیت این قابلیت رو دارن)(البته تا جایی که من اطلاع دارم.)
به هر حال اگر من اشتباه کرده باشم دوستان تصحیح میفرمایند.:11:
بله این گوشی و حتی HD2 هم این قابلیت رو ندارن(که البته واقعا خیلی خیلی مفیده) ولی به نظر میاد قراره تو مدلهای بعدی HTC باشه.تو نوکیا N900 و این گوشی جدید عجیب غریب ITG هم USB HOST هست
اما من متاسفانه یه ویروس توکامپیوترم داشتم که یک فولدر اگزه بود و از پوشه ها پوشه مجازی میساخت یعنی پوشه اصلی رو مخفی میکرد بعد یه پوشه با همون اسم پوشه اصلی میساخت و با هر کلیک که روش میزدم که باز بشه باز که نمیشد هیچی یک ویروس جدید هم ساخته میشد من که میخاستم این پوشه رو مستقیم بریزم تو گوشیم این ویروس وارد گوشیم شد و مجبور به فرمت شدم
من که باورم نمیشه مطمئنم که هست من این حرفا حالیم نیست باید باشه من میخامش این برام خیلی ضروریه
باید یه نرم افزار یا یه سخت افزاری باشه من میدونم که هست من میخام من میخام باید باشه مطمئنم که هست من میخام میخام میخام
نقل قول:
سلام.
پس بگرد وقتی پیدا کردی بگو من از طرف شما شیرینی بدم.(چون شما که نه ,خود HTC هم نمیتونه پیدا کنه.):46::11:
دوستانی که این گوشی رو دارند از win mob 6.5 استفاده میکنند؟