سلام من عضو جديد هستم و اميدوارم بتونم در بعضی مسايل به تمامی تاپيك ها كمك كنم ضمناً از مهدی جان (مرگ_موش) و gamehacker به خاطر مطالب خوبشون ممنون.
Printable View
سلام من عضو جديد هستم و اميدوارم بتونم در بعضی مسايل به تمامی تاپيك ها كمك كنم ضمناً از مهدی جان (مرگ_موش) و gamehacker به خاطر مطالب خوبشون ممنون.
سلام بتمن جان
هم ريپلي هم دوباره از اول هر كاري ميكنم نميشه
اعصاب نمونده واسم
ميرم معتاد ميشم بهتره نه؟؟؟:40::11::19:نقل قول:
دستت درد نکنه هم آموزشش خوب بود و هم برنامه دمت گرم کارت درسته منم تونستم یه بازی رو هک کنم.
سلام
براي بازي Luxor 3 چيزي سراغ ندارين ؟
سلام
من می خواستم زمان رو در بازی Gta4 با این برنامه هک کنم چطور می تونم این کارو انجام بدم در ضمن منظور من از زمان ،اون زمانی که وقت می دن تا یه ماموریت رو انجام بدیم.با تشکر
با سلام
اول Unknown Value انجام بده بعد برو توی بازی و صبر کن بذار یه چند ثانیه از وقتت کم بشه دوباره برگرد و بزن decreased و همین کار رو انجام بده تا به ادرس مورد نظر برسی.
دستت درد نکنه ممنون جواب دادی.:10::27::27::31:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز من کاری به بحث شما ندارم ،سوال من درباره ی این که شما چطور این عکس رو اینجا گذاشتید اگه می شه در این مورد توضیح بدین،اگه نشد یکی از دوستان منو راهنمایی کنه.:2::2::2::20::20:
لینک عکس رو کپی کن و داخل تگ [img] و [/img] بزار
سلام دوست عزیز ماها مبتدی هستیم لطفا بیشتر توضیح بده، در ضمن اینایکه گفتی کجای سایت هستش.:10::41::41::19::43::37::42::42:نقل قول: