نقل قول:
لطفا یکی هم به من کمک کنه چون بدجوری تو کفش موندم !!
Printable View
نقل قول:
لطفا یکی هم به من کمک کنه چون بدجوری تو کفش موندم !!
راهی نیست که بشه زیر نویس ها ( subtitle ) رو فارسی کرد ؟
یعنی تو واقعا نفهمیدی که داره دروغ میگه؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
یکم تهدیدش کن میبینی که من من میکنه!! بعدشم میفرستدت دنبال نخود سیاه!
برو به اتاقش بعد ...... :دی
برا ضعیف بودنم برو Side Quest حل گن قوی میشی :31: مخصوصا Denerim پره Side Quest !
خب كل كار رو واست بگم.اميدوارم منظورت قبل از ديدن برادر جنتيوي.بايد بري توي Denerim پيش Wynne (فكر كنم درست نوشتم اسمشو) كه توي خونه هست باهاش صحبت كني تا بعد بري توي Lothering Lake (فكر نكنم درست نوشته باشم. :دي ) توي يه قهوه خونه نكبتي با يه يارو صحبت كني بعد بياي بيرون چندتا مزدور بكشي و بعد هم اون سه تا مزدور كه كنار هم استادن رو بكشي. بعد ميري توي همون قهوه خونه با يارو قهوه چيه صحبت كني. بعد بر ميگردي Denerim با همون Wynne صحبت ميكني. بايد بكشيش و بري تو اون خونه پشت سريش كه درش بستس چنتا صندوق داره توي اونا چيز ميز ورداري بري توي شهر نكبتي كه اضافه ميشه. بعد هم كه ديگه بايد بري Erick رو بكشي و از يه در مخفي كه سنگي هست بگزري برادر رو ميبيني. بعد هم صحبت ميكني باهاش تا ببرتت توي تونل هاي يخي.شرمنده كه اينقدر "بعد بعد" كردم :دينقل قول:
نقل قول:
این بسته الحاقیه درسته ؟ یعنی به بازی اصلی نیاز داره ؟
میدونم زوده ولی میخواستم بدونم فروشگاهها هم این بازی رو میارن برای فروش یا باید دانلود کنیم ؟
یعنی دروغ میگه که مریز شده دقیقتر بگو چیکار کنم چون دوستمون در پایین یه چیز دیگه گفت !!نقل قول:
تو نقشهLothering هست و لی نمیتونم برم و عکس یه اسکلت روش هست و نمیتونه به اونجا سفر کنه و نوشته که توسط دارک اسپاوس محاصره شده حالا موندم نمیدونم چیکار کنم !!
خودم پیداش کردم Lothering Lake نبود the village heaven بود که باید میرفتی و اریک رو میکشتی و برادر رو نجات میدادی داره یواش یواش جالب میشه !!
این پنالتی های قرمز چی هستن مثلا نوشته penalty magic درضمن جان من 21 هستش اما -3 بهش میهش و میشه 18 دلیلش چیه ؟
شما باید از Injury Kit ها استفاده کنی . هر وقت افراد گروهت شکست می خورن یه پنالتی به صورت رندوم دریافت می کنند که اگه خوب نکنی اذیت میشی. ایشونم منظورشون از Lothering Lake در حقیقت Calenhad Docks بود که اونجا توی Spoiled Princess Tavren می تونی اطلاعات بگیری قبل از اینکه به Heaven Village بری و بهت حمله میشه.
خوب من از چندین Mod استفاده می کنم و تستشون می کنم ببینم اذیت می کنند یا نه. اگر خواستید آپلود می کنم که شما هم استفاده کنید :
نظر یادتون نره
قوی ترین Armor بازی Warden Commander Armor هست؟
منظور از قوی بودن از نظر استقامت در برابر انواع جادوها و تقریبا همه چیز : Juggernaut Armor هست.نقل قول:
البته بله Warden Commander Armor هم عالی است به شرطی که زمانی که شما Warden's Keep Quest را انجام می دهید از نظر Level در بالاترین سطح کاراکتر باشید. چون Armor بر طبق زمانی که آن را بدست می آورید قوی و ضعیف است.
بهترین Armor ها :
Wade's Superior Dragonbone Plate Armor Set Dragonbone Tier 7
Plate Armor : 21.88
Plate Gloves : 3.13
Plate Boots : 3.75
قابلیت ها :
+70% Fire Resistance
+2 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina
Set: -15% Fatigue
Set: +5 Defense
بعد از کشتن High Dragon می تونید بعد از گرفتن اجزا اژدها از جسدش به Wade در Denerim ببرید تا برایتان بسازد.
Legion of the Dead Armor Set Dragonbone Tier 7
Plate Armor : 21.88
Plate Gloves : 3.13
Plate Boots : 3.75
Helm of Dead : 3.13
قابلیت ها :
+3 Willpower
+4 Attack
Set: +3 Damage
Set: +3 Constitution
زمانی که به Dead Trenches در Deep Roads رسیدید همه تابوت ها و صندوق ها را بگیردید تا تمام Set را پیدا کنید.
Effort Armor Set Silverite Tier 6
Plate Armor : 18.38
Plate Gloves : 2.63
Plate Boots : 3.15
Duty Helmet : 3.15
قابلیت ها :
+2 Constitiution
+15 Healing Spells
+1 Strength
+1 Armor
Set: -10% Fatigue
کل Set را از Dust Town و Dead Trenches و Caridin's Cross بدست آورید.
Juggernaut Armor Set Silverite Tier 6
Helm : 3.15
قابلیت ها :
+20% Fire Resistance
+20% Cold Resistance
+20% Electricity Resistance
+20% Nature Resistance
+20% Spirit Resistance
+1 Armor
+10 Mental Resistance
Set: +3 Strength
Set: +3 Constitution
زمانی که Mage's Tressure Quest را انجام می دهید در Brecilian Forest می تونید پیداش کنید.
Warden Commander Armor Set Varies Tier 3 to 7
Plate Armor : از 12.25 تا 21.88
Plate Gloves : از 1.75 تا 3.13
Plate Boots : از 2.1 تا 3.75
قابلیت ها :
+1 Armor
+0.5 Combat Stamina Regeneration
+15% Critical/Backstab Damage
+10 Physical Resistance
+50 Stamina
+10% Fire Resistance
Set: -10% Fatigue
Set: +10 Health
زمانی که Quest Warden's Keep را انجام می دهید می توانید بدستش آورید و بر طبق Level کاراکتر شما از Tier 3 تا Tier 7 قابل تغییر است.
Blood Dragon Armor Set
قابلیت ها :
+3 Strength
+3 Willpower
+4 Armor
+50 Health
-10% Fatigue
Set: +3 Armor
Set: +1 Defense
Set: +1 Missile Deflection
باید DLC همین Blood Dragon Armor را داشته باشید.
چون حرف از بالا بردن Level Cap می زنه و نگفتند Stand Alone هست پس حتما به بازی اصلی نیاز داره . من فکر نمی کنم شرکت های داخلی اینجور Expansion هارو بزنند شاید هم زدند باید دید.نقل قول:
این بسته الحاقیه درسته ؟ یعنی به بازی اصلی نیاز داره ؟
میدونم زوده ولی میخواستم بدونم فروشگاهها هم این بازی رو میارن برای فروش یا باید دانلود کنیم ؟