سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه 4 ماه میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:19:
Printable View
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه 4 ماه میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:19:
یکی از دوستان چند وقت پیش گفت یک عکس بزار حالی کنیم منم گفتم حالی بدم...: دی
فقط حیف که نمیشه اصلا وارد بازی شد وگرنه از محیط هم قرارمیدادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه خیلی میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:n03:
دوستان دیگه تو تاپیک دیگه فعالیت نمیکنین یا دیگه دیابلو بازی نمی کنید ؟
من چند وقتی میشد که دیابلو بازی نمیکردم. اما الان 4 روزه یه کاراکتر monk رو 60 کردم و خیلی دارم باهاش حال می کنم. خداییش 49k دمیج میزنه در حد لالیگا
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم که ارور داد کسی میدونه باید چه کار کنم؟ اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی که دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنون واقعآ از دوستان که اینهمه پاسخ های کاملی میدن!:n03::n29:
اینجا واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
کرک فعلا نداره. ممکنه هیچوقت کرک براش نیاد.نقل قول:
دارن روی سرورهای مجازی کار میکنن. که اونم مثل ورلد او وارکرافت چنگی به دل نمیزنه.
شما باید دی وی دی بازی رو میخریدی. دانلود فایلی با این حجم اصلا به صرفه نیست.نقل قول:
یا بار دیگه نصب کن شاید جواب داد ولی فکر کنم فایل دانلود شده مشکل داره.
در ضمن شما اکانت بلیزارد رو چند خریدی ؟
من اکانتشو نخریدمنقل قول:
مگه باید اکانت بخری؟