من داستانش رو خوندم، خيلي زيباست، بايد فيلمش رو ديد كه به قشنگي داستان هست يا نه، من كه حتما نگاه ميكنم (اميدوارم همين فيلم باشه چون تا حالا فيلمش رو نديدم)نقل قول:
من داستانش رو خوندم، خيلي زيباست، بايد فيلمش رو ديد كه به قشنگي داستان هست يا نه، من كه حتما نگاه ميكنم (اميدوارم همين فيلم باشه چون تا حالا فيلمش رو نديدم)نقل قول:
خوب متاسفانه برنامه این هفته سینما یک بدون اینکه اصلا ازش اسمی برده بشه همون فیلم اعماق قلب بود. البته اصلا بهتره بگیم این هفته برنامه سینما یک پخش نشد. عجیبه وقتی هم که جشنه باز برنامه های تلویزیون عوض می شه و بدترین فیلم و برنامه رو نشون می دهند.
امیدوارم هفته اینده سینما یک پخش بشه و با توجه به شایعات مشکلات دست اندر کاران این برنامه با مدیر شبکه یک دیگه این برنامه زیبا ادامه پیدا کنه.
دوستان عزیز می خواستم بپرسم ایا اجازه هست که در مورد برنامه مستند 4 هم در این تاپیک بحث کنیم؟
این هفته یک فیلم بسیار زیبا از این برنامه به نام " عکاس جنگ" پخش شد و بسیار زیبا و جای بحث داره. اگه ممکنه که در این زمینه بحث کنیم دوستان اعلام کنند.
با تشکر فراوان
به نظر من اينجا جاش نيست.نقل قول:
دوستان عزیز می خواستم بپرسم ایا اجازه هست که در مورد برنامه مستند 4 هم در این تاپیک بحث کنیم؟
این هفته یک فیلم بسیار زیبا از این برنامه به نام " عکاس جنگ" پخش شد و بسیار زیبا و جای بحث داره. اگه ممکنه که در این زمینه بحث کنیم دوستان اعلام کنند.
با تشکر فراوان
كلآ اين برنامه زياد طرفدار هم نداره.
بهتره براي بحث در مورد اين فيلم يه تاپيك بزني.
البته بعيد مي دونم كه افراد زيادي پيدا بشن كه اين فيلم رو از اين برنامه ديده باشن و بخوان در موردش بحث كنن.(شايدم من اشتباه مي كنم)
متاسفانه در روزهای جشن و عزا سیستم پخش برنامههای صدا و سیما کاملاً به هم میریزد!نقل قول:
گروه قبلی سینما یک هم با مدیر شبکه مشکل داشت به نظر من بهتر است این بار مدیر شبکه یک را عوض کنند!
وقتی فهمیدم قراره از شبکه سه فیلم دلشدگان پخش بشه فکر کردم بالاخره تصویر ساز و نوازنده را از رسانه ملی میبینیم.اما.....زهی خیال باطل
اصلا این شبکه یک رو جمع کنن بهتره هرچی بلد بوده تا حالا منو سرکار گذاشته هیچ هم به قولش عمل نکرده سینما 1 دو سال پیش چه تبلیغات کامل و جامعی کرد و وعده نشون دادن چه فیلم هایی رو داد که فقط یکی دو تاشون رو گذاشت. حالا این هیچی وقتی اعلام می کنن فلان فیلم بعد که می شینی می بینی یه فیلم دیگه است از همه حرص آورتره. شبکه های دیگه خوش قول ترننقل قول:
فیلم دلشدگان از ساخته های علی حاتمی بعد از انقلاب اسلامی- 1370- در پخش مجدد از صدا و سیما -1386 - سانسور شد!!!
یکی بیاد منو بگیره!!!
ببخشید واسه بار هزارم می پرسم
تکرار این دلشدگان کی هست ؟
ممنون
نقل قول:
مژگان جان تا اونجايی که من ميدونم اين برنامه 100 فيلم تکرار نداره متاسفانه
:13: :41: