هیچ آنتی ویروسی با فایروالی ناسازگاری نداره. فقط دقت کنید فایروال تنها محصولات مختلف رو نصب کنید.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
هیچ آنتی ویروسی با فایروالی ناسازگاری نداره. فقط دقت کنید فایروال تنها محصولات مختلف رو نصب کنید.نقل قول:
موفق باشید
سلام. من کجا میتونم تنظیمات فایروال comodo رو یاد بگیرم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224
رو تجربه شخصی خودم به این نتیجه رسیدم که
نصب همزمان Norton internet security و Outpost firewall امنیت بالایی به سیستم میده...
البته Comodo هم خوبه ولی تنضیمات و پیغام های زیادی به کاربر میده که از حوصله من خارجه...
البته برای این کار باید نسخه آنتی ویروس نورتون نصب بشه ، همزمان 2 فایروال احتیاج نیست و کاره درستی هم نیست.نقل قول:
سلام از بین این فایروال ها کدومها رایگان ؟ و از بین رایگانها کدومش بهتره ؟
Comodo Internet Security
Microsoft Baseline Security Analyzer
Outpost Firewall Free
Sunbelt Personal Firewall
Sygate Personal Firewall
ZoneAlarm Free
comodo هم اینترنت سکیوریتی داره و هم فایروال خالی و هم آنتی ویروس خالی ، همه ی این ها رایگان هستند.
بهترین فایروال پرواکتیو comodo هست.
فایروال Outpost هم ورژن رایگان داره ، و فایروال محبوبی هم هست ، بقیه گزینه ها جالب نیستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید.
anti-malware.ru
Test firewalls to protect against internal attacks - September 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات بیشتر :
کد:http://www.anti-malware.ru/firewall_test_outbound_protection_2011
این DefenseWall Personal Firewall قابل اطمینان هست ؟نقل قول:
:20:
من موندم چطوریه که کمودو اینقدر تو تستها خوب جواب میگیره ؟ و چطوریه که شرکت با عظمت و با اسم و رسمی مثل سیمانتک رده اش وسطه ؟ یعنی اونهمه اسم و رسم حبابه ؟ یکی یه جواب قانع کننده بده لطفا!