من يه سوال داشتم:
چرا وقتي norton 2008 رو نصب ميكنم security center ويندوزم از كار ميفته؟ يعني ويندوز با نورتون مشكلي داره؟
Printable View
من يه سوال داشتم:
چرا وقتي norton 2008 رو نصب ميكنم security center ويندوزم از كار ميفته؟ يعني ويندوز با نورتون مشكلي داره؟
نه با security center ویندوز جایگزین میشه میتونی جفتشو با هم داشته باشی از تو کنترل پنل میتونی انتخاب کنی
سلام
دنبال کرک برا NIS 2008 میگشتم این روش رو پیدا کردم.ولی چون نسخه مربوط به 2007 رو نداشتم نتونستم تستش کنم.اگه ممکنه زحمت تستش رو بکشین یا فایل CLTVault.dll مربوط به ورژن 2007 رو آپلود کنین تا خودم تست کنم.
اینم روش :
کد:- Now if you installed NIS 2007 on your computer, uninstall in first.
- Download NIS2008 and use 7zip extrack it.
- copy CLTVault.dll from installation files of NIS2007 Retail to NIS2008 Installation (Setup\Setup\App\)and replace it
- Install it.
- when you finished skip creating Norton Account, Now you can see no activation requier and day count start continue from NIS2007
OR :::
1. Overwrite CLTVault.dll into the installation directory of NIS 2008 (see notes by Worawoot).
2. Uninstall NIS 2007.
3. Install NIS 2008.
4. Shutdown your computer, restart, and copy CLTVault.dll(version 15.0.0.60), that you get when you extract NIS081500.exe.
5. Paste the copied file to C:\Program Files\Norton Internet Security\
6. The copying process will be easy if you have dual boot(2K/XP).
7. Restart your computer.
8. Norton Protection Center shows up a red 'X' on the Taskbar but yet all the products work just fine. You may test it at http://eicar.org/anti_virus_test_file.htm
9. You can also LiveUpdate NIS by running luall (Start-->Run-->In the 'Open' box type luall-->Click OK).
قبلا تست شده.
بلافاصله همه سرویسهای نسخه 2008 از کار میفته و باید Uninstall اش کنید.
منتظر کرک درست و حسابی باشید.
كسي نميتونه جواب منو بده............نقل قول:
من ميخواستم بدونم چطور ميتونم آنتي ويروس نورتون 2008 را كه از فروشگاه اين سايت خريدم را update كنم...؟؟؟
وقتي live update را ميزنم و next ميكنم بهد از حدود 5 دقيقه پيغام زير را ميده .....
اين پيغام يعني چي؟؟؟بايد چكار كنم...؟؟؟
تيترش اينه با يك علامت ضربدر قرمز كنارش ....
LU1835 : connection to the liveUpdate server failed
پيغامش اينه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كمكككككككككككككككك....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برنامه نمیتونه به سرور متصل بشه
يعني بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از كدوم نسخه استفاده ميكنيد؟كركش كرديد؟از كي اين مشكل ايجاد شده؟قبلا راحت آپديت ميشد؟نقل قول:
لطفا دقيق توضيح بديد تا بهتر بشه راهنمايي كرد.
من نرم افزار نورتون 2008 را از فروشگاه اينترنتي همين سايت(p30world)خريدم و كرك هم شد ولي تا به حال نتونستم آپديتش كنم هميشه پيغام قبلي رو ميده(پيغام شكلي كه گذاشتم)
ممنونم كه كمكم ميكنيد........
تا جاييكه من اطلاع دارم كرك معتبري براي محصولات 2008 نورتون منتشر نشده.معمولا با استفاده از كرك 2007 و با ترفندهايي و جابجا كردن فايلهايي نسخه 2008 نورتون را به اصطلاح كرك كردند كه متاسفانه بعد از كرك كردن اغلب به مشكل برميخورند و درست كار نميكنند و از جمله مشكلاتي كه در بسياري موارد مشاهده شده از كار افتادن LiveUpdate ميباشه.بايد صبر كنيد تا يك كرك معتبر و تست شده براي اين محصولات منتشر بشه.نقل قول: