بالاخره 15 تا باید برداریم یا 17 تا ؟!!
راستی..ثبت ناام باز شده
Printable View
بالاخره 15 تا باید برداریم یا 17 تا ؟!!
راستی..ثبت ناام باز شده
به نظر من اگه 17 واحد مجاز شده باشی باز 15 تا به نظرم بهتره چون اولین ترم هست میتونه کمک کنه که با محیط و شرایط دانشگاه اشنا بشی و بیشتر فرصت داشته باشی که وقت بزاری برای خوندننقل قول:
این درسایی که تو لیسته..برای هر رشته بصورت مجزا نشون داده میشه ؟ یعنی مثلا لیست ثبت نام It با مترجمی فرق میکنه ؟
از کجا بفهمیم درسی که میخوایم انتخاب کنیم پیشنیاز نداره ؟ اونایی که جلوش نوشته پیشنیاز دارد یعنی نمیشه برداشت دیگه ؟!!
من زبان عمومی رو تو لیست نمی بینم ؟! چطوری بردارمش ؟
داریووووووووووووش نه گوشیتو بر میداری نه اینجایی خدا بگم چیکارت نکنه مرد
خوب جلوش زده پیش نیاز روی پیش نیاز کلیک کن ببین چی داره به چه درسی اشاره میکنه یکم این نرم افزاراشون مزخرفه
اگه منظورت زبان فارسی هست همون فارسی می نویسن
بسته به مهندسی فرق میکنه
من it هستم - ولی شیطونه میگه اصلا ولش کنم بره پی کارش واسه آزاد بخونم - با اینکه 700 تا 800 هزار پول می گیرن ولی باز شرف دارن به اینا - آدم دلش میاد اونه همه پول رو بده ولی دردسر نکشه اینطوری - کنکور زمستون هست از بهمن ورودی --------------:46:
يك سوال اساسي:
آيا فراگير پيام نور در مقطع كارداني به كاشناسي هم وجود داره؟
من امروز رفتم برای ثبت نام نامردا ثبت نامم نکردن.
گفتن مشمولی و باید وضعیت نظام وظیفتو مشخص می کردی.
حالا جالبیش اینجاست که می دونستم می خوان بازی در بیارن،
واسه همین قبلا 20 روز پیش رفته بودم نظام وظیفه پرسیده بودم گفتن واسه ثبت نام مشکل نداری.
بهشون گفتم که یه نامه بهم بدید که موقع ثبت نام دهن اینارو ببندم!گفتن یه چیزی بیار که ما زیرشو امضا کنیم!
خلاصه بعد هم رفتم آموزش پیام نور و به آموزش هم گفتم یه نامه بدین من برم نظام وظیفه تاییدیه بگیرم موقع ثبت نام مشکل نخورم!
گفتن:نامه نمی خواد!برو ما خودمون با نظام وظیفه مکاتبه می کنبم!
خلاصه امروز تمام داستانهای خودشونو به خودشون گفتم ولی پاشونو کردن تو یه کفش که الا بلا ا نامه نمی دیم و ثبت نامت هم نمی کنیم...
حالا فردا برم نظام وظیفه تکلیفم مشخص شه.واقعا که جمعیت شوت که می گن همینان!حرف خودشون رو هم قبول ندارن!
اونجا هیچ کسی هم نبود که پاسخگوی سوالات باشه.نتونستم چیزی بپرسم:41:
میدونم چی میکشی حامد جان.منم سره این قضیه خیلی بهم گیر دادن.البته من معافیت تحصیلی دانشگاه آزاد رو داشتم.مجبور شدم برم نظام وظیفه شهرمون.و یه بار هم پیام نور مرکزی تهران.جالبش اینجاست که دوستام که وضعیت منو داشتن تو واحد های دیگه بدون مشکل ثبت نام کرده بودن.من تا حالا مسئولینی احمق تر و بی شعور تر از این پیام نوری ها ندیدم.باور کن از کارمند آموزش بگیر تا رئیس دانشگاه عین آب خوردن دروغ میبافتن.نقل قول:
الان حالو روزم جوریه که خودم پشیمونم چرا ثبت نام کردم.
ولی نگران نباش فردا سعی کن بری نظام وظیفه به زور هم که شده یه نامه بگیری.اگرم ندادن برو لشکرک بگو اونجا یه نامه بهت بدن به واحد دانشگاهیت.فقط سعی کن همه کاراتو این یکی دو روزه ردیف کنی چون تا 9 ام وقت داری.
خیر فقط کارشناسی و کارشناسی ارشد.نقل قول:
اگه کاردانی دارید و با امید تطبیق واحد شرکت میکنید نمیخوام نا آمیدتون کنم ولی همش 20 تا 30 واحد رو ازتون قبول میکنن شایدم کمتر.حتی الامکان سعی کنید برای آزاد یا سراسری شرکت کنید.وضعیت و سیستم پیام نور اصلا جالب نیست.