یعنی چطور؟ میشه بشتر توضیح بدی؟نقل قول:
Printable View
یعنی چطور؟ میشه بشتر توضیح بدی؟نقل قول:
یعنی اون نور سفید که زیر موس متحرک گوشی هست قبلا وقتی stanby می شد خاموش می شد ولی الان همیشه روشنه
یعنی اصلا چشمک نمیزنه؟ 24 ساعته ثابت روشن هست؟ رست کردی گوشیتو؟ اگه رست درست نشد اپدیت کن اپدیت درست نشد دیگه سخت افزاریه ولی فکر نکنم سخت افزاری باشه اولین باره همچین چیزی میبینم وقاعا عجیبه!
ولی فکر میکنم سخت افزاری یا اتصالی کرده آقا کلا موسش خیلی آفته می دونی بعضی مواقع تکونش می دم هی کم نور پور نور میشه حالا اگه ممکنه بگو چطور آپ کنمشنقل قول:
دوست عزیز این عادیه هر بار شما تکون بدید یکبار کمنور یکبار پورنور هست این خودش ریتمش هست مشکلی نسیت:27:نقل قول:
آخه در کل قبلا رو stanby خاموش می شد ولی الان همیشه روشنه ریست فکتوری هم کردمنقل قول:
اگه 24ساعته روشنه خب پس مشکل داره ولی اینکه وقتی تو از کلید استفاده میکنی هربار که ازش استفاده میکنه یکبار کمنور و یکبار پورنور میشه این عادیه
اپدیت کن گوشیت شاید درست بشه لگه اپدیت درست نشد دیگه سخت افزاریه
دوست عزیز مشکل شما سخت افزاریه با آپدیت کاری نمیشه کردنقل قول:
با سلام یه سوال داشتم چطور میتونم یه شماره خاصی رو تو لیست سیاه قرار بدم که هروقت زنگ زد به من گوشیم زنگ نخوره یا برای طرف بوق اشغال پخش بشه ممنون
یه سوال دیگه چطوری گوشی رو آپدیت کنم با دایل آپ امکان پذیره؟
یه سوال هم در مورد باطریش داشتم عمر باطریش خیلی کمه یعنی اگه اصلا موزیک گوش ندم و روزی 30 دقیقه مکالمه داشته باشم و 1 ساعت بازی بدون صدا 1 روز نیم بیشتر دووم نمیاره یه باطری دیگه هم خریدم همین بازم مشکل حل نشد
5610 من رو ازم زدن نامردا. دزد برد. الان 5320 گرفتم ولی 5610 رو بیشتر دوست داشتم. یادش بخیر.