نقل قول:
كسي نيست جواب منو بده
خدايي خيلي احتياج دارم.
Printable View
نقل قول:
كسي نيست جواب منو بده
خدايي خيلي احتياج دارم.
دوست عزیز اول باید اونو با یک نرم افزار فشرده سازی مثل winrar باز کنی ومحتویاتش راخالی کنینقل قول:
بعد تغییرات لازم را با RES haker یا restorator اعمال کنی
با استفاده از easy boot ميتونينقل قول:
فكر كنم آموزشش تو انجمن ها باشه
دوستان براي تغيير و انتخاب عكسهاي خود در قسمت Display propertis در هنگامي كه داريم ويندوز رو ويرايش ميكنيم چگونه است؟ من يك بار اين سوال رو پرسيدم ولي جواب كاملي نگرفتم. گفتيد كه فايل Desk.cp_ را با برنامه REstorator 2007باز كنم اين چنين كردم ولي چطور بايد تصوير اضافه كنم؟اصلا تصويرهاي خود ويندوز كه در هنگام نصب ميان كجا هستند؟ نمي بينم!
تكرار سوال قبلي رو مجددا" مي نويسم :
بچه ها ما همه چيز رو در مورد ساخت ويندوز سفارشي گفتيم فقط ريزه كاريها رو نگفتيم.
مثلا چطور ميشه وقتي داريم ويندوز رو ويرايش ميكنيم بتوينم اسكرين سيور مورد نظرمون يا Display propertis (عكسهاي كه ميتونيم در قسمت دسكتاپ) رو به دلخواه تغيير بديم؟!
اگه كسي از دوستان در اين زمينه اطلاعاتي داره حتما" در اينجا بيان كند. با تشكر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد :
اينم عكس اجراي اين فايل با برنامه Restorator 2007 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم دقيقا سوال آقاي 9vin برام پيش اومده
لطفا اگه كسي تا حالا همچين كاري كرده راهنمايي كنه!
برای تغییر عکس ها باید تو پوشه i386 به دنبال فایل هایی با پسوند jpg و bmp بگردی وقتی پیداشون کردی با winrar بازش کن اگه عکس مربوط به پشت زمینه دسکتاپ بود تغییرش بده البته فرمت عکس نباید تغییر کنه مثلا اگه فرمت فایل bmp هست عکسی که داخلش میزاری هم باید فرمتش bmp باشه.نقل قول:
مثلا عکس پیش فرش ویندوز که برای دسکتاپ انتخاب میکنه اینه : _bliss.jp
فایل deskهم ربطی به این کار نداره فقط میتونی با این فایل از شاخه dialog یه تغییراتی تو این صفحه ایجاد کنی.
این عکس هم مربوط به تب screen Saver بخش monitor power هست که از طریق فایل desk تغییر میکنهنقل قول:
برای تغییر تب settings هم میتونید از فایل _THEMEUI.DL استفاده کنید
برای تغییر نشانگر ماوس هم به دنبال فایل هایی با پسوند cu باشید به طور مثال _ARROW_L.CU
تو ساخت ویندوز ویستا به درد می خوره
واقعا ممنون آقا حسين مشكلم كاملا حل شد.
فقط يه چيزه ديگه بعد از اينكه اون فايل Jpg رو از حالت فشرده خارج كردم چجوري با عكسي كه عوض كردم دوباره بحالت اول برگردونم؟