لطفا يك عكس از جايي كه گير كردين قرار بديد تا بهتر بتونم كمكتون كنم:46:نقل قول:
Printable View
لطفا يك عكس از جايي كه گير كردين قرار بديد تا بهتر بتونم كمكتون كنم:46:نقل قول:
انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.
شما دقيقا كجاييد؟نقل قول:
يك عكسي بزاريد ببينم كجا گير داريد :46:
تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا
نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم
لطفا بگید چکار کنم
از نیزه ها آویزون برو بالا بپر اونطرف اینم گیر کردن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
دیگه اینو باید عکس بذاری منم نفهمیدمنقل قول:
انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.
اول سر مجسمه رو پیدا کن از ساختمون اولی که با موتور میایی بعد رو تقویم سه تا فلش مانند هست باید رو برو باشه برای اینکار باید رو سر اسکلت رو بدی به چپ دایره وسطی میره عقب و میچرخونی تا سه تا فلش ردیف پشت هم باشن بطرف رو برونقل قول:
تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا
نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم
لطفا بگید چکار کنم
اون طرف رو هم اینجوری باید انجام بدی
جمیعا موفق باشین
اون معماي تقويم هست ، شما بايد اول اون علامتي كه روي چرخ دنده بزرگ هست رو جا بندازيد ( انقدر بچرخونيد تا جا بيفته ) بعد بريد پشت اون اسكلته اون رو هم بچرخونيد طوري كه چرخ كوچيك از بزرگ جدا بشهبعد ميريد اون چرخ كوچيك رو ميچرخونيد تا علامتش دقيقا روبروي علامت بزرگ قرار بگيره ( كلا 3 علامت بايد روي يك خط قرار بگيرن )نقل قول:
بعدش دوباره با اسكلته چرخ بزرگ رو به حالت اول در بياريد
اوني كه اصلا نميچرخه ، اول بازي يك مكاني بود كه بايد سر يك مجسمه رو پيدا ميكرديد ، اگر اون رو پيدا كرديد روبروي اون مجسمه باايستيد و دكمه ي e رو بزنيد
اون سنگ بالاي ستون به اين صورت ميفته :
يك قلاب پشت سنگ هست كه شما بايد با طناب مغناطيسي بگيريد و طوري باايستي كه طناب بين سنگه و شما باشه بعد طناب رو بكشيد تا سنگ بيفته :46:
خب من 3 تا عکس آپ کردم.فقط کیفیتشون خیلی بده.چون با موبایل گرفتم.امیدوارم بفهمید کجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همونجاییه که میگم رو بنده نمیدونم چیکار کنم
این اهرمرم وقتی میکشم نمیدونم چرا چیز خاصی اتفاق نمیوفته؟
اینجا هم وقتی رو سنگ که بالا اومده میری یه اتفاقی میوفته ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم.
امیدوارم بفهمید کجا گیر کردم.
بايد اون 2 تا سنگ ها رو روي سكوي سمت چپ قرار بديد و خودتون وسط دو مجسمه بايستيد و طناب رو بزنيد و با زدن دكمه ي e طناب رو بكشيد تا كله ي مجسمه بكنه و روي سكوي سمت راست بيفتهنقل قول:
بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه :10:
میشه بیشتر توضیح بدی؟
زير هر مجسمه يك سكو هست مثل اين :نقل قول:
شما الآن يك سنگ بيشتر روش نذاشتي ، يكي ديگه كه بزاري اين سكو ميره پايين ( بايد روي سكوي سمت چپ بزاري ) سمت راستي هم كه مجسمش يك قلاب داره كه بايد با طناب اونو بگيريد و بكشيد ، تا كنده بشه ( فقط زيرش نباشيد كه در جا ميميريد! :31: )
سر مجسمه روي سكوي سمت راست ميفته و اونم ميره پايين
بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه :46: