:8::8::8::8:نقل قول:
:8:
Printable View
:8::8::8::8:نقل قول:
:8:
نه دوست من ان 95 دو هسته ای نیستنقل قول:
ان 95 8گیگ و ان 82 دو هسته ای هستن
یکی سی پی یو برای پردازش تصویر (واسه همین سرعت بالا اومدن دوربین ان 82 از گوشی های جاوا هم کمتره)
و سی پی یو مین گوشی برای انجام کار های دیگه گوشی
در ضمن هر کسی که نخواد از امکانات گوشی اش استفاده کنه مسلما اگه گوشی ای رو بخره که
ازش نمی تونه استفاده کنه پولش رو دور ریخته
ولی به نظر شما
تی وی اوت
و دوربین عکسبرداری خوب و فیلمبرداری عالی و همچنین
سی پی یو قوی و شتاب دهنده ی سه بعدی که مخصوص با زی های ان گیج هستند
مورد استفاده عموم مردم قرار نمی گیرن ؟
حالا جی پی اس و موشن سنسور و... بماند
البته این نکته رو یادم رفت اضافه کنم
به شخصه خیلی علاقه دارم به سری دابلیو سونی اریکسون چون به نظرم پلیرشون که میراث سونی هستش
بسیار عالیه
ولی وقتی برای اولین بار 960 رو دیدم خیلی با عکس هاش تفاوت داشت و وقتی هم دستم گرفتم
اصلا از جنس مواد سازنده اش خوشم نیومد چون اصلا در حد یه گوشی با این قیمت نبود !!
والا قصد خرید این گوشی رو داشتم !
نقل قول:
خدمتتون عرض کنم گوشی W960 i سونی اریکسون جنس بکار رفته در قاب گوشی از مواد درجه یک پلاستیک فشرده و در ظاهر مشکی مات و شفاف استفاده شده است در ظاهرش پلاستیک است ولی اگر از نظر فیزیکی نظیر پرتاب کردن روی آسفالت تست کنید چیزیش نمیشه
دوست خودم جلوی خودم تستش کرد حتی صفحه لمسی اون هم ضد خش است
مگر شما مهندسی شیمی در گرایش پلیمر مواد خواندید که سطحی قضاوت می کنید
ان95 8 گیگ یک گوشی با امکانات بی خود برای ایران است اینو در نظر بگیرید که ایران هیچ وقت به امکانات ان95 8 گیگ دسترسی نداره
ضمنا در عصر حاضر گوشی های موبایل داشتن صفحه لمسی جز ضروریات یک گوشی موبایل برای راحتتر کار کردن با گوشی است
دوستان چند تا سوال داشتم از این گوشی خواهشا جواب بدین ومنصفانه:
برای این ور و اون ور رفتن توی منوها توی دبلیو950 از اون jodial استفاده میکردیم که بعضی وقتا نبود دی پد واقعا حس میشد.ایا توی کیبورد کلیدهایی هستش که بشه توی منوها به سمت چپ و راست و یا بالا و پایین رفت؟
کیفیت و بلندی صدای این گوشی نسبت به دبلیو950 چطوره؟
هندسفری سیمی این گوشی چه مدلی هستش این رو چند بار سوال کردم اما کسی متاسفانه جواب نداد.مال دبلوی950 hpm82 بود و فوق العاده میتونستی به تراکهای قبلی و بعدی بری و ولوم رو کم و زیاد کنی.اما مثل ایکه هندسفری سیمی این گوشی مثل دبلیو810 هست درسته؟
سرعت این گوشی مخصوصا توی اینباکس چطوره؟مثلا برای سیو کردن یه فایل 5 مگی چقدر زمان میبره؟
کیفیت ضبط صدای این گوشی چطوره؟میشه نرم افزاری نصب کرد که کیفیت ضبط صدا بهتر بشه؟برای ضبط داخل کلاس میخوام
خوش دست هست؟آخه تا به حال از نزدیک ندیدمش
ولی یه چیزی هم من بگم این وسط
نه ن95 نه 8 گیگ نه ن82 و نه حتی اکسپرس موزیک های نوکیا صدای دبلیو 960 رو ندارن
و اگه موزیک واسه یه نفر مهم باشه (ملاک باشه) 100 تا ن95 8 گیگ نمیتونه به دبلیو 960 برسه !!!
grafic aclator هم همش کشکه !!!
بازیهای انگیج دو رو روی همه گوشیهای سری 60 میشه بالا آورد پس واقعآ کشکه !!!
نقل قول:دوست عزیز پست های من رو در صفحات قبلی که بخوانید به خوش دست بودن گوشی پی خواهید بردنقل قول:
قیمت این گوشی در امارات 2000 درهم شده است
یکی از دوستانم توی دوبی درس میخونه بهش گفتم برام یک پکیج از این گوشی رو بیاره توی پک سفارش اروپایی اون که در دوبی هم عرضه میشه گوشی فقط با Keyboard English عرضه میشه و Made in China همراه پکیج هندزفری بلوتوث DS220 موجود هست.
کلا معماری تولید گوشی های لمسی واکمن سونی اریکسون بر پایه استفاده موزیک از طریق هدفون بلوتوث همراه پکیج هست.
بی شک از خریدن این گوشی هیچ وقت پشیمان نخواهید شد.
شدیدا تایید میشهنقل قول:
نقل قول:
دقيقا تاييد ميشه.
من نميدونم اينجا تاپيك W960 هست يا مقايسه اون با كل گوشيهاي نوكيا؟!:13:
براي كسي كه موزيك مهمه اين گوشي بهترين گوشي هست حالا ميخواد گوشيهاي ديگه دوربينشون فلان باشه يا N-gage بشه روش بازي كرد يا هر كاري ديگه غير موزيك انجام بده!
توی پک افغانستانشم شاید اون هنسدفری بلوتوث باشه.منظورم توی ایران بودنقل قول:
دوستان عزیز طرفدار سونی اریکسون و این گوشی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید چون اگر با اون هندزفری بلوتوث DS220 باهاش موزیک گوشی کنید میفهمی که این گوشی Extreme Walkman واکمن هست چون خود سونی اریکسون اعتقاد دارد که این سیم ها برای هندزفری دست و پاگیر است و باید از هندزفری Bluetooth بهره مند شد.