توی عکس آره . منم از خدامه که بیشتر باشه !!!
ولی در کل تا خود بازی نیاد نمیشه نظر داد .
خوبه 1 ماه دیگه بیشتر نمونده ...
Printable View
توی عکس آره . منم از خدامه که بیشتر باشه !!!
ولی در کل تا خود بازی نیاد نمیشه نظر داد .
خوبه 1 ماه دیگه بیشتر نمونده ...
سلام دوستان
یه سوال داشتم من یه جایی خودم پلتفرم اصلی بازی Pc هستش ایا در سته و بازی از Pc به کنسول پرت شده
نه دوست عزیز این بازی از اول برای کنسول بیرون زده شد و بعد از یه مدتی اونم نسخه سه نه نسخه های دیگه و به وسیله شرکت یوبی نه کاپکام برای پی سی منتشر شد. حالا هم نمیدونم چطور شد که کاپکام تصمیم گرفت خودش نسخه چهارم این بازی رو برای پی سی بده بیرون.نقل قول:
یه سوال داشتم من یه جایی خودم پلتفرم اصلی بازی Pc هستش ایا در سته و بازی از Pc به کنسول پرت شده
البته حساب اینش رو هم بکنید که شما رو پی سی میتونید گرافیک بازی رو کم و زیاد کنید و رزولیشن رو هم تغییر بدید که این میتونه گرافیک بازی رو رو پی سی از کنسول هم بهتر کنه. و شاید هم برای این بازی پچ هایی هم ساخته بشه که جزئیات بازی رو بهتر کنه.نقل قول:
من تا حالا این را بازی نکردم !
اما تو عید شماره 3 را روی 360 تموم کردم و دیروز هم 4 را روی 360 تموم کردم .
منتظرم واسه پی سی بیاد و اونم بازی کنم ببینم چه فرقی کرده ....
شماره ی 3 رو روی X360 تموم کردید؟نقل قول:
با سلام
دوستان من هرچي فكر مي كنم نمي فهمم چطوري شمشير نرو يه موتور مي شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ممنون مي شم منو نجات بديد.
متوجه نمیشم.نقل قول:
با شمشیر نیرو(فکر کنم اسمش یک Queen داشت. دقیقا یادم نیست Blue Queen یا یک چیزی مثل همین) میتونید LT یا L2 رو مکررا بزنید تا شمشیرش قرمز شه، اما دانته بعد از شکست دادن یکی از باسهای بازی که از دروازه ی جهنم اومده، دروازه ی جهنمش رو داغون میکنه و یک اسلحه میگیره که میتونه به 666 نوع تبدیل شه اما ما فقط 4 نوعش رو میبینیم. در ضمن محرک هم نیست. چطور "موتور" بشه؟
چند صفحه قبل کل این اسلحه رو توضیح دادم. میتونید ازش بعنوان یک راکت لانچر، یک مچین گان و یک ضرادخونه استفاده کنید و اصلا هم چیز جالبی نیست و فقط قیافش قشنگه.
میدونی چرا اینو گفته ؟ چون که یه جا نوشته شمشیرش ممکنه ماشین بشه و میتونی باهاش پرواز کنی بعد گفت به انتهای شمشیر نگاه کنین یعنی میشه برای همین اینو گفتننقل قول:
پس موتور نمیشه
ما که اینقدر سرگرم درس و کتابیم که حواسمون به زمان نیست :: خدا کنه زودتر مدرسه تموم بشه ... ::
دوستان این بازی رو میشه با گرافیک geforce 8400 gs روی pc بازی کرد؟