اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگمنقل قول:
Printable View
اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگمنقل قول:
نقل قول:
................................. من فقط به جور این قول رو کشتم اونم با استفاده از اون مسلسل روی قطار بود..........ولی خیلی باید سریع باشی چون 10 ثانیه بیشتر وقت نداری وبعدش خفاش ها حسابت رو میرسند........ولی تو همون 10 ثانیه هم میشه اون قول رو کشت........من راه دیگه ای برای کشتن این قول بلد نیستم.
بهترین راه اینه که با نارنجک خفاش ها رو ازش دور کنی بعد با تیر های تقویتی یه خشاب خالی کنی و بزنی به سرش
یا به اصطلاح هدشاتش کنی.
این تقویتی چیه ؟ سلاح ها مگه آپگرید شدنین ؟ اگه میشه یه توضیح بده . اصلا نمیمیره . به هیکلش نمیاد اینقدر قوی باشه پدر سوخته . رفتم فایل WarPawnCasual.iniبازیو ادیت کردم تا جون زیاد تر شه بازی ارور داد . ترینرم واسه ورژنی که من دارم نیست .نقل قول:
ممنون .نقل قول:
اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگم
نمیدونم چه رسمیه روز به روز بازیا دارن کوتاه تر میشن . همین جایی که واستادم روشنه . لعنتی میاد دنبالم . من فقط یه مثلثل معمولی خودمو با یک کلت و یه سلاح تک تیر انداز که هی باید ری لود بشه دارم . نارنجکم دارم ولی هدفگیریم خوب نیست اصلا بهش نمیخوره .
قبل از اینکه از در بری تو یه جا هست کنارش تفنگ با خشاب های پر هست.اونارو بردار.(بدون اونا نمی تونی بری )نقل قول:
نه از لحاظ خشاب که مشکلی ندارم اسلحم پره دیگه جا نداره . کاش قبل از اومدن یکی از این انفجاریا با خودم می آوردم . یه بار خواستم ارش کنم اصلا اره روش نگرفت منو تیکه تیکه کرد . عجب گیری افتادیما :grrr:نقل قول:
بابا باید تیر تقویتی بزنیش.نقل قول:
چجوریه؟ خب وقتی که خشاب عوض میکنی یه تولبار میاد رو خط سفید دوباره R رو بزن تا تیر ها تقویتی بشن.
بعد از تموم شدن تازه فهمیدیم ! ممنون از همه ممنونم . ایندفعه یه عالمه تیر بهش زدم بعد با اون اسلحه که مثل Sniper میمونه و هی ری لود میخواد چندتا زدم تو سرش بعد که اومد بهم نزدیک بشه سنگر گرفتم هرچی جارنجک داشتم روش خالی کردم و یه چندتا جاخالی و تیر بالاخره کشتمش .نقل قول:
یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟
چه عکس باحالی گرفتی از این غوله:دینقل قول:
اگر در حالت عادی بهش تیر بزنی به علت وجود اون Kryll ها (در اصطلاح ایرانی خفاش:27:)ها تیر بهش اثر نداره.باید با تفنگ Torque Bow یه تیر بهش بچسبونی.(یا میتونی نارنجک پرت کنی طرفش که چون راه میره و میاد طرفت زیاد فایده نداره)وقتی منفجر شد اون Kryll ها پراکنده میشن و تیر های تو بهش اثر خواهد کرد.که تو یک Walkthrough خوندم در حالت نرمال 6 هدشات با اسنایپ:18:،در حالت سخت با 12 هدشات:18::18:،و در حالت Insane با 18 هدشات:18::18::18:،کشته خواهد شد!(ولی اسنایپ برندار برای اینکه کلی طول میکشه ریلود شه و طرف هم چون راه میره احتمال برخورد تیر باهاش کمه)
من خودم این مرحله رو خیلی شانسی رد کردم:21:چون پشت همون جعبه اولی کاور گرفتم و رام هم داشت میومد طرفم.تا این که اومد پشت همون جعبه ای که من اینورش پناه گرفته بودم و همونجا گیر کرد:31:
منم راحت بدون این که هدف گیری کنم(چون اگه میخواستم سرمو بیارم بیرون میزد میکشتم)با اون کمانه خفاشا رو پروندمو خشاب روش خالی کردم تا وقتی که مرد:5:
در ضمن اون غوله تو اداره برق نبود:31:
نه دوست من. برای pc نیومده.نقل قول:
یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟