بله اين كار را ميتوني بابرنامه هايي كه از disk ايميج ميكيرند انجام بدي مثلا من با ghost8 حتي روي شبكه اين كار را كردم وروي n كامبيوتر خام ميشه با يك برنامه disk utility اين كار را كردنقل قول:
Printable View
بله اين كار را ميتوني بابرنامه هايي كه از disk ايميج ميكيرند انجام بدي مثلا من با ghost8 حتي روي شبكه اين كار را كردم وروي n كامبيوتر خام ميشه با يك برنامه disk utility اين كار را كردنقل قول:
یعنی وقتی آف لاین شدید کلا مسنجرتون رو کلوز کنید نه اینکه اون پایین کنار آیکون ساعت و تقویم مینی مایز شده باشه.در کل هم احتمالا از نسخه خوبی از مسنجر استفاده نمی کیند.نقل قول:
بهرحال امیدوارم مشکلتون حل بشه
سلام من ویندوز پک 3 رو گرفتم و نصب هم میشه ولی کارت صدا و پی سی ای دیوایسش نصب نمیشه و می گه برای سرویس پک 1 ان تی و 2003 هستش من باید چیکار کنم؟
سلام آخرین درایور را از سایتش بگیرین .نقل قول:
سلام من یه کار دیگه کردم اول سرویس پک 2 رو نصب کردم بعدش هم تمام دیوایس ها ودرایور ها رو نصب کردم بعد اومدم با سی دی xp sp3 ویندوز رو اپگرید کردم الان یعنی درست شده ؟ ورژنش هم تغییر کرد و v3300 شده درسته دیگه؟
سلام به دیوایس منیجر برین ببینین مشکلی نباشه علامت تعجب و یا سوال باید بگم متاسفانه هنوز بعضی درایورها با SP3 سازگار نیستند و این در عمل مشخص می شه باید تست کنید.نقل قول:
اگر نبود باید آخرین درایور را که احتمالا سازگار شده در صورت مشکل اگر عرضه شده باشه نصب کنید
موفق باشید
از توجهتون متشکرمنقل قول:
نه مشکلی نداره همه چیز به خوبی پیش میره در ضمن مادربردم giga p35هست و فقط یه دیوایسش ارور میده
ولی با این کار فعلا که خوب کار میکنه
نقل قول:
سلام
ببخشید من دوباره سؤالم رو مطرح میکنم ! تو امتحانات دیر به دیر میام !
یه عزیزی فرموده بود این بساط رو گروپ کردم : نه قربان من اولین کاری که بعد از نصب ویندوز میکنم گروپ تسکبار رو بر میدارم ! تازه اگه گروپ بود که یه چیزی با نشون میداد ! من اگه صد تا پنجره هم بیارم بالا از صد تا برنامه بازم همینه یعنی هیچ چی ! در ضمن این عکس بالا برا سیستم من نیست. من اگه my computer و Firefox بالا بیارم هیچی تو taskbar نیست یعنی یه نوار آبی لخته !
[quote=jirez;2495589]نقل قول:
کسی جواب ما رو بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مي خواستم بدونم با چه برنامه اي ميشه آيكن بسازم و به جاي آيكن يك فايل بگذارم؟