دوستان كمك ميخوام راجب اين كه چه كتابي رو براي كنكور بخرم من امسال نميتونم شركت كنم واسه سال اينده لازم دارم عمومي و تخصصي (برق )
Printable View
دوستان كمك ميخوام راجب اين كه چه كتابي رو براي كنكور بخرم من امسال نميتونم شركت كنم واسه سال اينده لازم دارم عمومي و تخصصي (برق )
ویرایش شد...
..................................................
سلام تورج جاننقل قول:
دروس عمومی ::
فرهنگ و معارف اسلامی و ادبیات و زبان ( مدرسان شریف عالیه) که همه ضریب 1 دارن
تخصصی برق::
ریاضی-فیزیک الکتریسیته و مغناطیس-مدارهای الکتریکی-الکترونیک-ماشینهای الکتریکی-ابزار دقیق-مدارمنطقی-مدارهای فرمان و سیم پیچی
واسه این دروس کتابای چه مولفی رو بخری نمیدونم چون من رشتم برق نبوده
التماس دعا...
برای کتاب های کمکی به جز اونکه فرشید جان معرفی کردن انتشارات گسترش علوم پایه هم خیلی خیلی خوبه
آهان آره یادم اومد
تورج جان انتشارات گسترش علوم پایه هم خیلی بدردت میخوره حتما ازشون استفاده کن
دوستان عزیز من در رشته مهندسی برق-الکترونیم در کنکور سراسری قبول شدم (چند سال قبل) و حدود 117 واحد هم پاس کردم.الیته در مقطع کارشناسی.ولی به دلیل یک سری مشکلات اخراج علمی شدم.
حال اول برج 4 اعزام به سربازیم و مدرک کاردانی هم گرفتم.
حال با توجه به اینکه نمیخوام واحدهای باقیمانده را سریع پاس کنم :
1-آیا راه حلی هست بتونم در حین خدمت درس بخونم (مثل پیام نور که کلاس نرم) و فرقی نمیکنه کدوم نوع دانشگاه باشه
2-آیا دانشگاههای غیر انتفاعی اینجوری هست
2- اگه جایی نیست که بتونم واحداما تطبیق بدم و در حین خدمت درس بخونم میتونم واسه دانشگاه آزاد دوباره از خدمت مرخص بشم و بعد از تحصیل دوباره به خدمت برم.
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه به تفصیل واسم توضیح بده.
بسیار ممنونم
دوستان عزیز من در رشته مهندسی برق-الکترونیم در کنکور سراسری قبول شدم (چند سال قبل) و حدود 117 واحد هم پاس کردم.الیته در مقطع کارشناسی.ولی به دلیل یک سری مشکلات اخراج علمی شدم.
1-آیا راه حلی هست بتونم در حین خدمت درس بخونم (مثل پیام نور که کلاس نرم) و فرقی نمیکنه کدوم نوع دانشگاه باشه
2- اگه جایی نیست که بتونم واحداما تطبیق بدم و در حین خدمت درس بخونم میتونم واسه دانشگاه آزاد دوباره از خدمت مرخص بشم و بعد از تحصیل دوباره به خدمت برم.
بسیار ممنونم
بسیار ممنونم
در حال حاظر فقط دانشگاه پیام نور امکان تحصیل همزمان با خدمت رو ارائه کرده
سایر دانشگاه ها این امکان وجود نداره
در ضمن شما تنها 5 ترم یعنی 3 سال وقت دارین تا کاردانی یا کارشناسیتونو بگیرین اگه از این مدت تجاوز کنه نظان وظیفه برای شما غیبت رد خواهد کرد
اگه اخراجی باشی ترخیص دوباره از خدمت ممکن نیست
برو خدمت کن بعد
التماس دعا...
داداش ممنون از راهنماییتنقل قول:
فقط اینکه آیا پیام نور رشته برق-الکترونیک را دارد یا خیر.
دانشگاهای غیر انتفاعی هم باید سر کلاس بری یا غیر حضوری هم هست.
ممنون:41: