من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
Printable View
من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
من بدون تعصب میگم a1200.نقل قول:
چون انصافا کار با قلم خیلی راحت تره.
اما من منکر صدا خوب 5700 هم نمیشم.
اینم بگم که دوربین 5700 ضعیف تره شک نکن.
من 5700 نمی گرفتم ولی در مورد خرید a1200 هم خیلی دقت می کردم چون ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخورینقل قول:
5700 خوبه ولی وجدانا ظاهرش که کم میاره از A1200 دوربینش هم که ضعیف تره من با لینوکس بیشتر هال میکنم . در مورد مشکل فیلم برداری و صدا اگه طالب باشی تعویض فریمور مشکلو بر طرف میکنه . فکر کنم موتومینگ سر تر باشه (( نظر شخصی ))
نقل قول:
شما از چه نظر میگی ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخوری مگه با گوشی میخوام کشتی بگیرم یا برم دعوا؟!!:18::18:
اصل a1200 کجایی هست؟ اگه خواستم از کجا تهیه کنم رنگ قرمزش هست؟ برنامه لینوکس من که تاحلا جایی ندیدم شما جایی سراغ داربد
نقل قول:ببینید من نمیدونم شما ظرافت به چی میگید.نقل قول:
اما 3 روز پیش گوشیم تو پارکینگ از دست افتاد خورد زمین دوستم اومد بگیرتش دستش خورد گوشی دوباره خورد تو ستون وقتی واسم اورد گوشی رو من چشامو بسته بودم فکر کردم پودر شده اما انصافا فقط دو سه تا خش برداشت خیلی کوچیک همین .هر گوشی دیگه ای هم بود همین بود اوضاع.
----
در ضمن من تمام a1200 هایی که دیدم مال چین بود.
خودم قرمزشو میخواستم یارو گفت 25 تومن گرونتره!
برنامه لینوکس هم هست واسش برنامه های جاوا هم واسش زیاده متفاوت تر از گوشی های دیگه.
در ضمن کیفیت فیلمبرداری و عکاسی 5700 در نور کم بسیار افتضاح میشه بدلیل نویز زیاد .نقل قول:
سرعتش از a1200 کمتره با اینکه از سی پی یو سریع تری بهره میبره و این سرعت پایین تر بخاطر خود سیستم عامل سیمبیان هستش که رابط گرافیکیه قویتری از لینوکس داره.
مموری داخلی 5700 بیشتره که در واقع با وجود پردازنده قوی و استفاده از مموری هیچ کارایی قابل توجهی نداره.
ببینم با موتو میشه روی عکسها zoom کرد یا rotate کرد ؟نقل قول:
مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....نقل قول:
ولی در کل گوشی خیلی خوبیه
بله عزیز هر کاری با عکس بخوایی میکنی یه مینی فتوشاپ هم داره که میتونی عکس ها رو توش ویرایش کنی افکت بدی و هر بلایی میخوایی سرش بیاری.
در ضمن دوست عزیز شما میگی درش رو عوض کردی ادرس بده داشته باشیم تا اگه خدایی نکرده یه موقع شکست تو کوچه خیابون دنبالش را نیفتیم بدونیم چیکار کنیم ماله من یه سری افتاد زمین ولی شانس اوردم رو شیشه نیومد پایین چیزیش نشد