سلام
چرا در گارانتی کول دیسک ها نوشته به هیچ وجه به یو ای بی جلوی کیس نزنید؟
Printable View
سلام
چرا در گارانتی کول دیسک ها نوشته به هیچ وجه به یو ای بی جلوی کیس نزنید؟
چون بعضی ها درست وصل نمیکنن و باعث سوختن فلش می شن یا بعضی از کیس ها هم استاندارد نیستندنقل قول:
دقیقا درستهنقل قول:
من یه کیس دارم که واقعا هیچ استانداری نداره به اسم TVM اما با این حال چون خودم اسمبل کردم (یعنی سیم ها درست وصل شده) و یه چیز دیگه اینکه پنل جلو پلاستیکی هست و امکان اتصالی نداره وصل میکنم.
اما اگه یه کیس که قسمت جلو یا بغل که پنل USB هست فلزی باشه و پاور کیس سیم ارت نداشته باشه ممکنه بسوزونه.
این فلش مموری transcend چجوریاست؟ میخوام 8 گیگشو بگیرم(v30). سرعتش همینطور دوام و احتمال سوختنش چقدره؟
قیمت 25 تومان براش خوبه؟
نه دوست عزيز فلش 8 گيگ و 16 گيگ مشكل نداره. البته جالب اينجاست روي فلش نوشته 16 گيگ ولي 14 گيگ هستش مارك TDKنقل قول:
فلش ال جي 4 گيگ به ضبط ماشين ميزنم نميخونه جالب اينجاست مارك دار هستش و سنگين هست تازه. يه مغازه گفت بايد ببري گارانتي refresh كنه ولي گارانتي نميدونم كجاست. جلدش رو گم كردم
قیمتت خوبهنقل قول:
کیفیتشم خوبه
سوختنم بستگی به خیلی از مسایل داره
سرعت متوسط
عزیز فلش از حجم اصلیش همیشه کمتر هست مثلا 4 گیگ رو 3.75 میشناسهنقل قول:
مسئله ای نیست
برا ضبط ماشین هم مسئله به ولتاژ و سرعت مربوطه و خود ضبط
سلام سوال خیلی خیلی مهم :لطفا جواب بدین
1- من یک فلش مموری داشتم اطلاعات توش رو پاک کردم بعد توی کامپیوتر محل کارم گذاشتم تمام فایلهای پاک شده رو نشون داد ! چطور ممکنه ؟ درحالی که من اونا رو پاک کرده بودم. و به صورت مخفی نمایش داده می شدن ؟!
2- بعدش shift+delete رو گرفتم همه رو پاک کردم حالا اونا واقعا پاک شدن یا توی رسیکل بین رفتن و یا میشه اونا رو بازیابی کرد ؟ اگه میشه با چه نرم افزاری و چطوری؟
اگه گم بشه میتونه کسی اونا رو بازیابی کنه
در مورد سوال 2 کاملا نه ! ولی تو سطل آشغال هم نرفتند.در واقع اسمشون از لیست فایل های موجود در اطلاعات سیستمی فلش حذف شدن. بازیافتشون بستگی به این داره که بعد از پاک کردن اطلاعات چه میزان اطلاعات دیگه روشون نوشته شده. میتونید با برنامه ای مثل Recover4all یا inspector file recover با سرچ توی اینترنت بازیافتشون کنید.نقل قول:
سلام!
من امروز فلش مموری 4 GB transcend گرفتم (بنا به دلایلی 5500 برام آب خورد ! :31: )
حالا کیفیت خوبه یا نه؟