نقل قول:
دستت درد نکنه ولی سیوهام لود نمیشه .چیکار کنم؟ یعنی باید از اول برم؟
کمکککککککک:41:
Printable View
نقل قول:
دستت درد نکنه ولی سیوهام لود نمیشه .چیکار کنم؟ یعنی باید از اول برم؟
کمکککککککک:41:
اگه کسی راه چاره رو میدونه به ما کمک کنه لطفآ. ممنون:13:نقل قول:
ببخشید من توی tomb raider - anniversary یه جایی وسط چهارتا ستون گیر افتادم که باید ستونها رو بچرخونیم 57 درصد هم هستم توی مصر که اگر یک ستون را بچرخونم دوتای کناریش می چرخند اما رو به روییش تکون نمی خوره. شش تا عکس هم هست که باید روبه روی هم باشند. اگه میشه یکی کمکککککککککککم کنه یا سیو بعد از اون مرحله را بذاره.
اششششششششششششششششتتتتتباه شد.
سلام دوستاننقل قول:
پيرو تو ضيحاته بالا من همچنان مشكل دارم در اين بازي من باز هم با نصب كرك تونستم بازي رو اجرا كنم اما دوتا مشكل هست همونطور كه قبلا گفتم بازي رو تا نصفه هاش سيو هاشو دارم از قبل وقتي كه كرك جديد رو نصب كردم از رو سيو ها اجرا نميكنه و اين پيغام ها رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ديگه اينكه من سيو ها رو بي خيال شدم و از اول شروع به بازي كردم وقتي مرحله اول تموم ميشه ميخواد كه بره برايه مرحله بعدي گير ميكنه و اين پيغام رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا كمك كنين
بالایی رو نمی دونم ولی این یکی که عادیهست enter می زنی
می ره مرحله بعد
بابا من اينتر رو ميزنم نميره ديگه همينجوري ميمون اسكيپ رو ميزنم هم همينطوري ميمونه تا اينكه آلت اف چهار ميزنم و از بازي خارج ميشم
بازي زياد جالبي نيست
دوست گرامی باید دقت کنی که عکسای روی ستونا (هر دوتا ستون روبرو به هم) وقتی روبروی همدیگر قرار میگیرند یکی و در ضمن باید اون دو تا عکس مشابه عکس رو دیوار بشه پس بایدنقل قول:
دوست عزیز من در این رابته مشکلی ندارم وقتی چنگک می ندازم مثل زمانی که میخوام یه چیزی مثل تخته رو جابجا کنم سپر رو به سمت خودم میکشم نه اینکه خودم جابجا شم . حالا در هر صورت شما نام مرحله و درصد مرحله رو بده تا من سیوو بهتون بدم .نقل قول: