سی پی یو همون Q6600 و قصد اورکلاک هم ندارم.نقل قول:
سوال؛ چرا توان مصرفی Q9300 از Q6600 بیشتر است؟ مگه فرکانس و باسش بیشتر نیست؟
آهان! خودم فهمیدم، چون اولی 45nm و دومی 65nm است.
Printable View
سی پی یو همون Q6600 و قصد اورکلاک هم ندارم.نقل قول:
سوال؛ چرا توان مصرفی Q9300 از Q6600 بیشتر است؟ مگه فرکانس و باسش بیشتر نیست؟
آهان! خودم فهمیدم، چون اولی 45nm و دومی 65nm است.
کلا از گرین خوشم نمیاد.نقل قول:
OCZ هم توی مشهد پیدا نمیشه. اگه میشه با مارک کولر مستر یا ایسیبل بگو.
از پاور ژل هم خیلی خوشم میاد. جزو برترینهای جهانه. البته اینم توی مشهد گیر نمیاد. پی بازهم همون coolermaster or Acbel /.
OCZ با کدوم گارانتیه؟
ocz با گارانتی انفوماتیک گسترنقل قول:
کولر مستر با گارنتی دریا کامپیوتر
کد:http://www.daryacomputer.com/product-Power-RS-700-ASAA-A1.htm
اگه OCZ نمیتونی بگیری Acbel بگیر با گارانتی آلبالو .نقل قول:
نقل قول:ممنون از راهنماییهاتون!نقل قول:
حالا واقعا این ocz خیلی بهتر از acbel هست. یعنی ارزش داره که سفارش بدم از تهران برام بفرستند. البته چون من هیچ چیزی رو فقط یه دونه نمی گیرم باید حداقل 10-20 تا سفارش بدم(چکار کنم دیگه، ترک عادت موجب مرضه)
پس حالا اگه میشه چند مدل پرفروش نام ببرید (از 300 وات تا 700 با ذکر قیمتش)
بازم ممنون:31:
Acbel خیلی برند حرفه ایه ولی پاوراش گرونه . قیمتاش بالاس
به نظر من پر فروش ترین های بازار پاورهای گرین هستند. کیفیت و خدمات پس از فروش خوب
این پاور یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی بهترین هاست تو این رنج ! یه چیزی فراتر از معرکست ! من این مدل رو برای یه High-End SLI بهترین میدونم ! میتونی با یه سرچ کوچیک جایزه هایی که از سایت های مختلف کسب کرده رو ببینی .نقل قول:
حالا واقعا این ocz خیلی بهتر از acbel هست. یعنی ارزش داره که سفارش بدم از تهران برام بفرستند. البته چون من هیچ چیزی رو فقط یه دونه نمی گیرم باید حداقل 10-20 تا سفارش بدم(چکار کنم دیگه، ترک عادت موجب مرضه)
OCZ بدون شک یکی از بهترین تولید کننده های پاور در دنیا هست , ولی خوب قیمت پاورهاشم خیلی گرونه مخصوصا تو بازار ما با این وجود من خودم به شخصه Acbel رو که اونم واقعا پاورهای عالی میزنه میپسندم .نقل قول:
البته اینجا تاپیک OCZ نیست ولی OCZ یکی از شرکتهایی که که کیفیت مواد ساخت در قطعاتش واقعا عالیه، و به نظر من قیمتشاش هم مناسب هست.نقل قول:
OCZ بدون شک یکی از بهترین تولید کننده های پاور در دنیا هست , ولی خوب قیمت پاورهاشم خیلی گرونه مخصوصا تو بازار ما با این وجود من خودم به شخصه Acbel رو که اونم واقعا پاورهای عالی میزنه میپسندم .
خب بازم که رفتی سراغ گرین،عزیز! تازه اینقدر تو بازار مشهد ریخته که دیگه جایی برای ارز اندام نمونده.نقل قول:
ممنون، باید از دریا کامپیوتر بخرم دیگه؟ آره؟نقل قول:
خب ACbel هم گرونه.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس نتیجه اینکه یا OCZ GameXStream 700W و یا cooler master M700 رو میگیرم.
ممنون از راهنماییهای همتون.