اقا keytro من ارور don t send میده.یکی لطفا کمک کنه!!!
Printable View
اقا keytro من ارور don t send میده.یکی لطفا کمک کنه!!!
اقا لطفا دیگه بحث کرک و مشکلات رو اینجا نیارید تو تایپیکش بذارید!!!
و ااینکه چه تایپیک اومده پایین سطحش؟؟؟
اصلا هیچ تجربه ای انجا رد و بدل نمیشه من دیگه عمرا بیام تو این تایپیک...
بازی تموم شد و به نظرم او چند مورد از دموهاش که فوق العاده کار شده بود آدمو جذب می کرد... جدآ بیلیزارد قدرت مطلق بازیسازیه تو دنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی خیلی کم میسازه ولی وقتی هم که میسازه کسی نمی تونه باهاش رقابت کنه.یعنی کسی جرآتم نمی کنه بخواد رقیبش بشه!گرافیک بازی خیلی عالی و روون بود و گیم پلی و داستان بازی هم حرف اول رو میزدن...واقعآ لیاقت اینو داره که امسال بهترین بازی در سبک خودش و همینطور پرفروش ترین و محبوب ترین بازی لقب بگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
راستی ببینم اون دختره چی شد؟؟؟
همونی که تو دمو نشون داد ریختن سرش،مرد؟؟؟
چه نسبتی با ما داشت؟؟؟
راستی کسی از دوستان داستان بازیو میدونه چی بود واسه ما هم بگه خیلی جالب باید باشه....با تشکر:11:
اون دختره karegen بود که یک ادم معمولی بود و رابطش با رینور خیلی خوب بود یعنی رینور عاشقش بود...
بعد کرگن میمیره و زرگ ها اون رو میبرن پیش خودشون و به زرگ تبدیلش می کنن که بعد ملکه ی زرگ میشه...
آقا ممنون ولی آخر تو دموی بازی رینور زد دوستشو کشت!قظیه چی بود؟شایدم نکشت تیرش خطا رفته زده به پاش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب روزگاریه آدم واسه دوست دخترش رفیقشم میکشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون یکی رو میگم؟؟؟؟
اونی که تو دمو نشون میده تیر تفنگش تموم میشه بعدش میریزن سرش اونو میگم
نقل قول:
خب همونو گفت دیگه برادر...:31:اونجا که تفنگشو میندازه چشماشو میبنده رو به آسمون..اونجا رو میگی دیگه؟
الان آقا محسن توضیح داد
خیلی زود وبد تموم شد . داستان بدی هم داشت, کم مونده بود مثل فیلم های دری وریه تلوزیون با ازدواج تموم شه :31: