آقا ميشه اون دموي آخرش كه من نديدم رو بزارين؟ همون دمويي كه گفتي با زير آوار موندن فرق داره.
اگه بزارين كه ديگه سنگ تموم گذاشتين
Printable View
آقا ميشه اون دموي آخرش كه من نديدم رو بزارين؟ همون دمويي كه گفتي با زير آوار موندن فرق داره.
اگه بزارين كه ديگه سنگ تموم گذاشتين
برای چی وقتی سیو رو لود میکنم راه نمیره؟:13:
سلام ماكس عزيز
من اون لباس را پيدا كردم
نميدونم چرا اوجا نرفتم
البته رفتم ولي ديدم آدمهايي شبيه مردگان مثل بازي اويل ميان و موجودات وحشي گفتم شايد اينجا چيز خاصي نباشه
خوب حالا اون لباس را از دلال گرفتم
بعد ماموريت هم نرفتم
اون مردي هم كه لباس نارنجي داره هيچي نگرفتم
اما با اين لباس باز موقعي كه ميخوام از چرنوبيل رد بشم خونم يهو كم ميشه و ميميرم
قبلش بايد چيكار كنم ؟
سلامنقل قول:
راهی دیگه نداره اون بهترین لباسه قبل از اینکه حرکت کنی 30 تا آمپول و 20 تا هم کیت بردار وقتی جونت داره کم میشه سریع تزریق کن و سعی کن از منطقه با سرعت حرکت کنی در ضمن هرکسی رو کشتی جیباشو بگرد و کیت ها و سرنگ هاشو بردار من تا چرنوبیل حد اقل 100 تا از هر دو مصرف کردم
دلایل این که راه نمی یاره چون 1 تن وسایل دارم اونجا برای همینه که راه نمیره وسایل رو بی انداز تا راه بره اوکی؟
چند تا از وسایل بدر نخور رو بی انداز :11:
نه بابا باز مجاز 50 كيلو هست در حالي كه من نميذارم بسشتر از اين بشه
موقعي كه ميخوام نزديك چرنوبيل بشم از همونجايي كه دكل برق فشار قوي هست يه لحظه رنگ تصوير عوض ميشه و هي از جونم كم ميشه تا اينجاشو مشكلي نيست چون تند تند چيزي ميخورم و جبران ميشه اما وقتي ميخوام برم چرنوبيل يه دفعه همه خونم كم ميشه و ميميرم و فرصت براي خوردن پيدا نميشه
حتما بايد يكراهي وجود داشته باشه
در ضمن من با اينكه اون لباس را خريدم
اما اصلا هيچگونه تاثيري نداشت
شايد هنوز نپوشيديش؟اين خريديش و توليست چيزات اومده دليل نيست كه پوشيده باشيشنقل قول:
شما كه تا اونجاشو اومدي از سيو من يا اين رفيقمون برو اول چرنوبيله
سلام دوست من مشکل شما این که یک سری مراحل رو نرفتی وقتی مراحل ها رو نرفته باشی اصلان نمی شه بری جلو هر چی بری جلو تر بیشتر از جون کم می شه صفحه همه همین جور روشن تر می شه برای این که این اتفاق نیافته باید مراحل رو بری تا به تو اون از اون ثسمت ردی بشینقل قول:
100%مراحل رو نرفتی :11:
سلام مکس تو دموی جدید از استالکر نداری؟؟؟؟؟؟؟:11::40:
سلام نه فعلاآخریش همون clear sky بود که تویه یه ساختمون میجنگیدننقل قول: