می خواهم با برنامهMotorola Phone Tool کار کنم.
Printable View
می خواهم با برنامهMotorola Phone Tool کار کنم.
خواهش میکنم مسعود جان قابلت رو نداشت:31::40::11:نقل قول:
دوست عزیز منم میدونم میخوای با نرم افزار کار کنی اما خوب بگو چیکار میخوای بکنی؟ اگه میخوای فایل ردو بدل کنی خوب بدون نصب درایور میشه این کارو کرد ولی خوب اگه قصد استفاده دیگه ای داری ( مثل ارسال sms,......) باید درایور رو گیر بیارینقل قول:
شاید لازم شود از SMS های روی موبایل backUpبگیرم ، دیگه میخواستم ببینم چه کار جالب دیگه ای میشود کرد ،
البته من Motorola Phone Tools 4.5 را دانلود کردم ، این ورژن مشکل من را حل کرد و در Vista موبایل را شناخت.
فقط موقع نصب یه 30 ، 40 بار ویندوز پیغام داد. (اختار برای نصب درایور ناشناخته)
خواستم با موبایل به اینترنت وصل شوم ، اول که میخواهی connection درست کنی ، 2 گزینه میدهد:
-GPRS
-GSM-data
سیم کارت من 0912 است بنابراین GPRS که ندارد ، دومین گزینه را انتخاب کردم و مثل وصل شدن با مودم معمولی شماره تلفن اینترنت هوشمند را بهش دادم پیش کد 021 و 09821 و 98+ را برای آن امتحان کردم هر دفعه که با این Connection که ساختم میخواهم وصل شوم این پیغام را میدهد:
The CSD Connection Could not be established,Make sure that you have subscribed to the data option
می گوید باید مشترک Data option باشیم.
من در موقع فلش کردم v3x شارژ باتری گوشیم تمام شد و گوشیم غیر قابل مصرف است لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز چیز زیاد مهمی نیست منم همچین مشکلی داشتم باطری با خود گوشی شارژ نمیشه باید با یک گوشی دیگه شارژش کنی و بعد عمل فلش رو انجام بدی:46::10:نقل قول:
2 را داری عزیز:نقل قول:
1. یه گوشیه دیگه گیر بیاری تا باطریتو باش شارژ کنی.
2. بدی تا برات با box فلش کنن.
سلام يه سوال داشتمactivation listدر tools به چه دردي ميخوره؟ اصلا كار ميكنه؟در ضمن كسي برنامه واسه زوم روي عكس سراغ داره
سلامنقل قول:
اول کاشکی مدله گوشیت رو میگفتی رفیق..
اما من در v3x همچین منویی ندیدم!!
اما در مورده سواله دومیت اگر سیستم عامله گوشیت unlock java permission رو داشته باشه با برنامه ی
XploreME تا حدی مشکله زون رویه تصاویر حل میشه.
v3x.سيتم عامل گوشي رو كجا نوشتند