سلام
اگه ميشه يكي درباره سرباز معلم و امريه يه توضيح بده (مدت ،شرايط ، مدرك و .... .)
سلام
اگه ميشه يكي درباره سرباز معلم و امريه يه توضيح بده (مدت ،شرايط ، مدرك و .... .)
اگه بخوای بری پیام نور ترخیص نمی شی!! البته اگه پارتی داشته باشی می شی!!!نقل قول:
در مورد سوال دوم هم نمی دونم باید از یه متخصص بپرسی!!
مشاوره ها 200-300 تا تک تومانی می گیرند تا 15 دقیقه هم مشاوره می دن!!
اقا من 30/11/87 فارغ التحصيل شدم(فوق ديپلم)
دفترچم رو ديروز از طريق پليس +10 فرستادم توش در خواست تمديد اعزام هم کردم
ميخوام تو کنکور آزاد دي ماه شرکت کنم تا چند ماه ميتونم اعزامم رو عقب بندازم
فکر ميکنيد که اعزامم بخوره؟
دوست من 6 ماه فرصت از تاریخ فارغ تحصیلت داشتی کهنقل قول:
دفترچرو بفرستی
اعزام شما به برج 10 می افته...
می تونی کنکور بدی:20:
ای بابا یکی جواب منو بده!!
خدمات غیررزمی چیه؟!!
شامل آموزشی هم می شه؟!!
دوستان من ترمه سوم مهندسیه نفتم اما چون علاقه زیادی به دندان پزشکی دارم میخوام برم فیلیپین خواهرمم اونجا درس میخونه اما من سربازی نرفتم 20 سالمه شدنیه؟(((تنها مشکلم همین سربازیه))) راهنمایی باید تهعد بدم چطوره اصلا من چیزی نمیدونم
خیلی لازم دارم لطفا جواب بدید:10:
لطفا همینجا جوابمو بدید فوریه
اگر برج 10 بيفتم که تا قبل از اين که نتايج بياد بايد برم سربازي که؟!!!نقل قول:
آيا ميتونم عقب بندازم؟
تا چند ماه؟
هیچ مشکلی نداری برای رفتن شما..........
تنها کاری که در حال حاظر باید انجام بدی گرفتن پاسپورت هست... چون برای گرفتن پذیرش نیازت میشه.....
سربازیت هم هیچ مشکلی نداره با گذاشتن وثیقه (5 میلیون نقد و 10 میلیون وثیقه) میتونی برین و این مشکل را برطرف کنید.......
ولی 100% دنبال پاسپورتون باشید
مرسی که پاسخ دادید متاسفانه من امسال کمی دیر جنبیدم و باید باسه سال آیدنده تحصیلی حاضر شم که میشه اوایل تابستونه خودمون من فقط میخوام بیشتر در مورد سربازی بدونم یعنی من باید هم یک 5 میلون بزارم هم یک ده میلون وصیغه یکم مشه بیشتر مسئله رو برام باز کنید؟
یا یکشون کافیه؟ منظور از وثیقه دقیقا چیه سند ماشین خونه ؟ اصلا وارد نیستم مرسی که جواب دادید :11:
فکر کنم باید سند بذاری...پول هم برا مسافرت توریستیه اگه اشتباه نکنم
همون سنده فکر کنم...بری از خودشون بپرسی بهتر کمکت میکنن
ولی چون دانشجو هستی ، میتونی بری ( 100%)