7 روز اضافه شده
Printable View
7 روز اضافه شده
آقا ۵۰ روز هم اضافه بشه، میتونی ازش استفاده کنی؟ :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
من که هیچی بهم اضاف نکردن تازه هر دقیقه هم لینکم میپره آپ استریمم شده 3 کیلوبیتنقل قول:
تا بعد از تعطیلات درست نشد شکایت میکنم هم برا sla و هم برا پرش لینک کلا یه شکایت مفصلی میفرستم
اگر منظورت همون سرویس هست که برات روز منفی زده یعنی شارژ نداره، نه ندادن، من یه خطم شارژ داره و اون یکی نداره، به اون یکی که شارژ داره 7 روز اضافه شده فقط...نقل قول:
الان اون خط -6 هست و این خط 32 روز.
نه به این یکی اکانتم که الان شارژ داره و دارم ازش استفاده میکنم هم اضافه نکردننقل قول:
فقط وقتی وارد پارتاک میشم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یا مشترک نیستی، یا گرامی نیستی :n02: زنگ بزن دهنشون رو سرویس بنما! چقدر بدم میاد از پشتیبانی مخابرات! اولش زنگ میزنی به صورت یک آدم بیسواد بات حرف میزنن تا چیزی شد، مودم رو روشن و خاموش کن :n34: برو فلان فامیلتو روشن خاموش کن! بعد که دید سرت میشه و دارن ضایع میشن میزنن به کولی بازی و انداختن تقصیر به گردن مشکل سراسری شبکه!نقل قول:
الان سرعت دانلود خوبه نسبتا، با 32 کانکشن میشه 550 کیلو رو کامل گرفت ولی پکت لاس فوق داغونه!
رنج: 80.191.19
این سرعت دانلود:
اینم وضعیت خط:
سایت شکایت از شرکتای اینترنتی چی بود؟ تا اونجا شکایت کنم دهنشون سرویس شه. قبلا شکایت سفتی کردم جواب داد. پارسال
حدود یک ماهه دیگه، یه 2-3 روز که وضع نت بهتر شد، پشتیبانی زنگ میزنه، میگه چرا شکایت کردی :n34:نقل قول:
بش میگی: اونروز که مشکل بود من 100 بار زنگ زدم پشتیبانی و کارم رو درست نکردن و حتی گاها قطع هم میکردن
میگه: الان مشکلی داری؟
میگی: الان دیگه نه، مثل اینکه شکایت جواب داد.
میگه: :| ، هر وقت مشکلی بود به ما زنگ بزنید نرید شکایت کنید.
میگم: "مناد بندیرش" - "منتظر بمون" :n09:
مکالمه من اواسط اردیبهشت با پشتیبانی :n09:
هر دقیقه لینکمو میپرونن خدا لعنتشون کنه انشالله به عذاب الهی گرفتار بشن:n21:
من میترسم شکایت کنم دان استریممو بزارن رو 2مگ چون اینا که هیچی نمیفهمن
واس منم اضافه کردن ی هفت روز..سرعتم الان اینه..فعلا ک رواله
به من اضاف کردننقل قول:
1 روز داشتم شده 8 روز
برا همسایمون هم اضاف نکردن کلا انگار به مرکز ما اضافه نکردن
سرعت هم افتضاحه پشت سر هم لینک میپره از وقتی که اون پیغام اومد تو پارتاک اینجور شد
سرعت برا من امشب زیر 20 بودنقل قول:
برا من 30-20اصن افتضاحه قبل تعطیلات برا گروه ما پرش لینک میزارن که نتونیم استفاده کنیم دفعه قبل هم قبل از تعطیلات نوروز شروع شد و تو تعطیلات حتی یه شب هم نتونستیم از اینترنت استفاده کنیمنقل قول:
ماه دیگه یا 1مگ میگیرم یا 512 ارزش نداره پولمو دارم میریزم دور الکی الان همین فرومو با پراکسی به زور باز کردم
تا وقتی تو میترسی، بت هفت روزتو نمیدن، تازه با لینکتم بندری میرن :n09:نقل قول:
یکی بگه این چیه ؟ :n21::n29::n34: تازه توی تعداد بیشتر پینگ گرفتن تایم اوت هم داره ! قبلا از 150 بیشتر نمیشد ! 1 ماهی میشه همینه ! قند شکن اصلا سرعت نداره روی همه ی آی پی های مخابرات .:n23: تازه این وضعیت روز هست خیر سرش ! شبا که دیگه هیچ ! :n29::n21: تکلیف اون بدبختایی که توی گروه خوب نیستن چیه ؟ :n27::n29::n21:
کسی الان هست که دوباره پرش لینک واسش اومده باشه؟
به اشنامون توی مخابرات بابت قطعی نت خبرم دادم گفت مخابرات داده اینترنتشو تعطیل میکنه و باید برید شرکتای دیگه
برا من هم هفت روز نیومده
ولی تو پرتاک بالاش نوشته!
ضمناً دوستان شکایت نکنید که شب دو به بعد پینگ خراب میشه و سایت ها بالا نمیان!
چون سرعت دانلود خوبه
این یه بهانه هست، مخابرات منتظره شکایت ها زیاد بشن برا سایت باز کردن شبانه و دانلود شبانه رو قطع کنه!
میخواد بگه کاهش پینگ و اختلالات شبانه بخاطر دانلودهای بیش از حد مردم توی شب هست!
حواستون کاملا جمع باشه این یه کلکه
کدشو پیدا کنیم خودمون فعالش کنیم چون الان کدش بازه فکر کنمنقل قول:
الان برا همسایمون هم اضاف شد امروز صبح ولی باز به هر دو اکانت من هیچی اضاف نشده
اگه خواستی بگو من 500تا 1000 میرم تو از 0 تا 500
بازی آنلاین تعطیل :n21: استفاده از قند شکن تعطیل ! :n21: تایم اوت موقع باز کردن سایت ها و مجبور شدن به رفرش 999999999999999999999999 باره سایت ها برای باز شدن ! :n21: شبانه با نصف کیفیت روزانه :n21: نگرفتن آی پی و مجبور شدن به ریست مودم برای دفعات طولانی ! :n21: گروه بندی سلیقه ای و فساد و رانت بازی شدید برای خودی ها ( قطعی ندارن ، توی گروه خوب هستن ، صبح تا شب شب تا صبح سرعتشون ثابته ، پینگشون عالیه ، ترافیک رایگان و سرویس نامحدود دارن ، هر کاری بخوان با خط میکنن کمتر از یک روز ( مورد داشتیم نصف شب داده پورتش رو عوض کردن بعد اگر شما بری تا یک ماه هم هیچی نمیشه ! :n29: ، سرویس 100 مگ هم بخوان فراهم میشه ):n21: و ... بقیه رو شما بگید ! :n29:
پشتیبانی هم یه سری دیپلم ردی یا امثالهم که توی خونه ... هیچی :n29::n21:
حتی رو sla هم نابرابری و پارتی بازی من الان سرویسم داره روز هاش تموم میشه و یه روز هم بهم اضافه نشده تازه از وقتی اون پیغام اومده خطم افتضاح شده همش لینک میپرونه:n21:نقل قول:
الان این وضع خط تلفن من خنده داره خطم تا 18مگ دان استریم و 2مگ آپ استریم میکشه ببین به چه وضعی انداختنش
من این روزا مشکل قطعی و سرعت نداشتم خوشبختانه. این 7 روز هم به سرویس من اضافه شده.
فقط این تایم اوت ها از ساعت 2 تا 6 خیلی رو مخ میرن. عملا به جز دانلود کاری نمیشه کرد تو این بازه.
سیم تلفن رو با هزار بدبختی و شکایت و پیگیری اومدن عوض کردن
ولی چرا این SNR هنوز زیر خط فقر ه ؟
نسل دانلودر تو خوزستان نابود شد اول مخابرات پرید الان هم ایرانسل بسته شبانه رو برداشته خلاصه الان نمی دونم اصلا سرویس دهنده ای برا دانلود جایگزین هست یا نه ؟
دوره مموتی دوره طلایی اینترنت ایران بود الان مثلا بهتر شده !!!
فقط لقمان موندهنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: متن
0 تا 500 اصلا تا حالا کد ندیدم تو مخابرات! همش 500 به بالان فکر کنم
اگه راهکاری داری بده شروع کنیم
خدا پدرش رو بیامرزه ! نیم وجب بود ولی مرد بود ، مرد :n28: زمان خودش توی کل کشور نت نامحدود با سرعت واقعی اومد ! یادمه پینگ مخابرات تا 100 هم میرسید با اروپا ! الان به حمد ا ... هم نت میچرخه هم سانتر...ژ و هم اقتصاد :n21: ما هم که شاخ داریم ! :n29:نقل قول:
یه دو نفر دیگه باشن خوبه امشب نفری 250تا تست کنیم 4نفری تا 1000میتونیم بگردیم یه شبه بیشتر از 1000هم که چیزی تعریف نمیکنن همشون زیر هزارن فقط باید زود بگردیم چون ممکنه کدشو ببندننقل قول:
2.185 بالکل شبانش منهدم شد فقط تایم اوته حتی صفحه هم دیگه باز نمیکنه از ساعت 1 کلا اینترنتش قطع شد یعنی ip گرفته بود مودم ولی اصلا کار نمیکرد حتی پارتاک هم باز نمیکرد الان روی 5.233 هستم که میتونم صفحه باز کنم
من میگم شاید از سمت زیرساخت باشه چون قبلا هم بهشون تذکر دادن که شبانه رو باید حذف کنید الان هم داره پارازیت میندازه که اگرم شرکتی شبانه رو حذف نکرده باشه اینترنتش شبا قابل استفاده نباشه چون ایرانسل هم شبانشو حذف کرد
توصیه میکنم هیچکی برا شبانه شکایت نکنه چون ممکنه این کارا عمدی باشه که شبانه رو حذف کنن
واسه من که خوبهنقل قول:
پینگش حدود 290 هست ولی تایم اوت نداره ( 4.2.2.4 )
2.185.6
برا من افتضاحه کیفیت خط که افتضاح الان خطو بزور گذاشتم رو 2مگ ولی اصلا دانلود نمیکنه وقتی استارت دانلود میزنم رو در حال برقراری ارتباط میمونهنقل قول:
برا من افتضاحه کیفیت خط که افتضاح الان خطو بزور گذاشتم رو 2مگ ولی اصلا دانلود نمیکنه وقتی استارت دانلود میزنم رو در حال برقراری ارتباط میمونهنقل قول:
صبانت شبانه رایگان نداره؟ تو سایتش که نوشته داره
تو که واست خرابه چند تا ip عوض کن شاید حداقل سرعتت اسمی شدنقل قول:
پینگ خوب شده انگار این بچه مچه ها شبها دیگه بیدار نمیمونن
ولی نمیدونم چرا روی سرور های داخلی تایم اوت میده
پینگ خوب نشده , تک رقمی ها همیشه پینگشون از بقیه ایپی ها بهتر بوده تازه الان با این گندی که مخابرات بالا اورده پینگشون رفته بالای 200 وگرنه قبلا با اروپا زیر 150 بودننقل قول:
اما نمیشه باهاشون بازی کرد چون میکروتایم اوت زیاد دارن و انگار همیشه اول برقراری ارتباط با هر سروری چند ثانیه تایم اوت میدن مثلا اگر با کروم بخوای صفحه باز کنی اولش چند ثانیه مینوسه connecting یا resolving host
پینگشون با داخل هم همیشه از بقیه ایپی ها بیشتر بوده و الان با این افتضاح مخابرات دیگه تبدیل به تایم اوت شده:n09:
صبانت فکر میکنم الان باکیفیت ترین isp باشه تک کانکشن خوب و پینگش هم از بقیه isp ها بهترهنقل قول:
ولی شبانش فقط دوبرابر حجم خریداری شدس
شما صبانت داشتین؟نقل قول:
پینگ داخلیش از همه پایینتره یا خارجی؟
عزیزان صبانت رنج IPهاش تو خوزستان(البته اون موقعی که من و یکی از بستگان اونجا بودیم) نزدیک به رنج مخابراته، حتی اکثر قطعی و وصلی ها هم با مخابرات هماهنگه، اونموقع رنج 37.221 بود!
عجیبه، انگار سوییچ ها روزه بودن! امروز مشکل تایم اوت من برطرف شد!
این رنج 2.189.160 هست، پهنای باند این رنج رو زیاد کردن کیفیتش عالی شده!
پینگ: سرور آلمان، Softlayer
سرور داخلی:
سرور خارجی: