قطعی مخابرات خیلی زیاد شده. هر چند دقیقه یک بار اینترنت قطع میشه.
Printable View
قطعی مخابرات خیلی زیاد شده. هر چند دقیقه یک بار اینترنت قطع میشه.
نگران نباش مربوط به مرکز مخابراتی هست،برای من 3 روز طول کشید ،دقیقا هم اتفاقات شما برای من افتادنقل قول:
دوستان تا حالا کسی تجربه ای داشته که به مخابرات بگه ریت خطشو بزارن روی حداکثر؟
فاصله تجهیزات ADSL زیر 100 متره راحت تا 24 مگ جواب میده ولی مخابرات میگه پروفایل بالاتر از 16 نداریم! :hmm:
سلام به همگی من یک مودم سیمی دارم حالا میخوام یک کابل شبکه ۱۰ متری بخرم وصلش کنم به یک روتر وای فا حالا شک دارم بخاطر طول کابل شبکه سرعت افت کنه و قطعی پیش بیاد و بشه خرج الکی لطفا اگر میشه راهنمایی کنید
10متر چیزی نیست افتی نداره.نقل قول:
سلام اینترنت شما دوستان اکیه کیفیتش؟برای من دانلود اکیه ولی یه سری سایتا و حتی اینستاگرام کیفیت لود صفحات پایینه.
گاهی با فیل--تر شکن بهتر باز میشن .لیون دو روز پیش اصلا با قندشکن باز میشد.
از صبح سر یه مسئله ساده که سرعت اپلودمو بیارید پایین با هفت نفرشون صحبت کردم هنوز به نتیجه نرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همیشه از اینجا تست کن معلوم میشه اوکیه یا نه
یعنی گاوتر از این پشتیبانی مخابرات نیست
از صبح سر یه مسئله ساده که سرعت اپلودمو بیارید پایین با هفت نفرشون صحبت کردم هنوز به نتیجه نرسیدم
والا ما از خدامونه سرعت آپلود رو ببرن بالا حالیشون نیست،مال شما برعکسه:دینقل قول:
سرعت آپلود بالا وقتی خوبه که وضعیت خطت هم خوب باشهنقل قول:
snr 6 شده هی قطع میشهنقل قول:
منم مشکل مشابه داشتم از تنظیمات مودم annexM و ADSL2+ روغیرفعال کردم سرعت اومد پایین تر اما نویز هم کم شد.نقل قول:
annex a بذار شما،G.dmt رو هم فعال کن یا نهایت adsl رو شاید شرایطت بهتر بشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اره میدونم ولی کلا پشتیبانی پرتی دارن هر چی بهشون توضیح میدم نمیفهمن اصلا
پینگ هم که فاجعه شده چند ماه
من پارسال فیفا انلاین میزدم اکثرا ثابت بود بین 50-60 امسال که اکثر 90-120 هست با اینکه پروفایلم فسته
بخدا دیگه خسته شدیم از این مخابرات. ساعت طرفا 5 6 عصر تا 11 12 شب کلا ریده اینترنت. خب آخه اینکه نشد سرویس... شاتل هم میگه پره واقعا نمیدونم چیکار کنم از کجا سرویس بگیرم
وضعیت نویز خط وقتی سرعت خوبه با وقتی سرعت خرابه مقایسه کنید ساعتی که شما میگید وقتی که هوا سرد میشه و چراغ ها روشن احتمالش زیاده مشکل نویز باشه..نقل قول:
بعید میدونم مشکل نویز باشه. الان مثلا snr من download رو 10 هست و اپلود رو 7نقل قول:
سرعتم روی 18مگابیت بسته شده ولی نوشته تا 21مگابیت میکشه
برای منم میزنه تا ۲۱ مگ خطم میکشه . ولی گذاشتن رو ۱۴ مگ الان snr روی ۱۶ هست. تا ۱۸ مگ هم بدون قطعی استفاده میکردم. ولی هر وقت مودم برای چند روز خاموش باشه سرعتم رو کم میکنن. باید زنگ بزنم پشتیبانی کلی طرف رو توجیح کنم تا شاید سرعت رو بیاره بالا.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بچه ها خبر دارید جدیدا چه حرکتی دارن میزنن که اینقدر کشش خط رفته بالا ؟
من تو این هفته یه خط جدید سرویس گرفتم قبلش از اسیاتک داشتم کشش خط رو میزد تا 6 مگ نهایت که رو 4 بسته شد از مخابرات گرفتم دیدم کشش رو 17 مگ بود !
یه سرویس دیگه هم دارم رو خط دیگمون تا 4-5 روز پیش که سرویسم تموم شد کشش نهایت رو 8 بود که اونم رو 4 مگ بسته شد بعد دیروز تمدید کردم دیدم کشش خط رو 21 مگ رفته !!
یهو چی شده اینطور شده ؟ البته بگم 3-4 روز تلفنمون قطع بود ولی این حرکت خیلی عجیب بود . چون نه سیمکشی عوض شده نه فاصله تا مرکز مخابراتی تغییری کرده که یهو اینقدر کشش خط رفته بالا
خود تجهیزات شرکتها دخیل هست در این مورد. من پارس داشتم آپلودم نهایت تا 1 مگ میرفت ولی وقتی اومدم مخابرات تا 2 مگ کشش داره.نقل قول:
بعد الان با اینکه از مخابرات دارم ولی معمولا snr ثبات نداره و خب با توجه به نوسانش، حداکثر مقدار کشش خط هم تغییر میکنه. الان خطم روی 10 مگ بسته شده ولی خب تا 16 مگ هم کشش داره. گاهی اوقات هم معلوم نیست چه اتفاقی در خود مخابرات میفته که کشش خط نهایت تا 12 مگ باشه. با توجه به وضعیت snr پهنای باند خط تغییر میکنه
اخه این خط دومی دو سال بود مخابرات بودم تا 8 مگ بیشتر نمیکشید یهو اومد رو 21 مگ ! اره snr هم بالا پایین میشه زیاد که گفتم رو 8 مگ بذارن کلا . ولی پروفایل fast حذف شده و اصلا نمیشه بازی انلاین کرد همون قبلی برای من بهتر بود . از صبح 5 بار زنگ زدم بهشون سه ساعت هی باید توضیح بدم اخرم نمیفهمننقل قول:
کسی جدیدا پروفایل fast رو مخابرات فعال کرده ؟
کافوی DSL یا همون DSLAM کاشتن تو کوچه محلتون .نقل قول:
این موضوع چندین بار دیگه تو این انجمن توضیح داده شده .
علتش هم همینه که خودتون گفتید ، در انحصار مخابراته کشش خط مخابرات یهو میره بالا .. یعنی DSLAM گذاشتن نزدیک خونتون .
موفق باشید
کدوم محل ساکن هستید ؟
سلام اینترنت مخابرات مدتی هست در بعضی ساعات به کندی اینستاگرام باز میکنه صفحه رفرش نمیشه
راه حلی برای این مورد دارید
وی P ان :king:نقل قول:
البته اختلال روی اینستاگرام به صورت سراسری و هدفمند انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر شرکت مخابرات ایران در قالب اشتراک های FTTH سرعت 50 مگابیت هم ارائه میده
سلام. مامور خرابی میگفت فیبرنوری تا ۳ تا کوچه بالاتر اومده پس برو مخابرات VDSL فعال کن. رفتم مخابرات (مرکز مشهدی مهدی - جنوب شرق تهران) میگه فیبر هم اومده باشه ما که VDSL نمیدیم!!!
الان نت من نهایتا روی ۶ مگ هست (نهایتا) که خیلی کمه :'( از کجا میشه پیگیری کرد و فورس گذاشت تا VDSL بدن؟ برای من مهم نیست که شماره تلفنم عوض بشه. سرشماره ۳۳۴۷ هستم، کسی رو این سرشماره VDSL داره؟ چطور فعال کرده؟
سلام دوستان، دانلود از سایت های داخلی، به صورت نیم بها حساب میشه؟ یا یک چهارم بها؟ انگار قبلا یک چهارم بوده الان نیم بها شده؟
قرارداد های قدیم یک چهارم بوده الان شده نیم بهانقل قول:
دانلود از دامنه های ای ار نحو محاسبه ش چگونه است ؟ چون بین الملل نیست دیگه درسته ؟؟
ربطی به ir بودن دامنه نداره! فقط دامنه هایی که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شده داخلی حساب میشن.نقل قول:
یه سری از سایتا هم داخلی حساب میشن ولی تو این لیست اضافه نکردن یا بعدا به دلایلی پاک کردن ولی هنوز تو اپراتورها داخلی حساب میشه.
بهترین سایت برای چک کردن داخلی یا بین الملل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
خواهش می کنم کسانی که مشترک اینترنت مخابرات تهران هستند درباره سرعت واقعی اتصال اینترنت ( single connection ) مخابرات بدون دخالت هیچ نرم افزاری مثل IDM توضیح بدهند.
آزمون سرعت تک اتصال در speedtest.net برای سرور های غرب اروپا در زمان عصر و پایانی روز چطور است؟
ف.شکن ها در اتصال اینترنت مخابرات چطور و با چه سرعتی عمل می کنند؟
سپاس
من به مرکز مخابرات نظری تهران منصل هستم.
سرعت من نصف شده از 8 مگ گذاشتن رو 4 مگ چرا اینکارو کردن
snar خطم هم رو 28 هستش سرعت اپلودم گذاشتن رو 400kb
برای فعال کردن پروفایل fast تنها راهش شکایت به 195نقل قول:
پشتیبانی نمیفهمه یا نمیخواد انجام بده، انجام هم بده دو سه روز بعد خودکار عوض میشه. باید شکایت کنی تا از حالت خودکار در بیارن که بعدا تغییر نکنه.
دوستان وضعیت ف.شکن ها در اتصال مخابرات چطور است؟
دوستان برای من سامانه چند روز هست که کار نمیکنه
میخوام مقدار حجم ببینم نمیشه
برای شما هم همین مشکل داره ؟؟
میگه سامانه در دسترس نیست
دوستان برای من سامانه چند روز هست که کار نمیکنه
میخوام مقدار حجم ببینم نمیشه
برای شما هم همین مشکل داره ؟؟
میگه سامانه در دسترس نیست
بله ، برای همه همین طوره ...نقل قول: