منتظر ترافیک رایگان هستیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدن ...
Printable View
منتظر ترافیک رایگان هستیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدن ...
خب مثل اینکه دیگه یادگرفتن هرشب قطع کنن !!
الان واسه ما کلا قطع شده دیشبم قطع بود ، ببینیم امشب کی میخوان وصل کنن !! خب نمیخواین دانلود شبانه کنیم بگید ، دیگه این مسخره بازی چیه هرشب قطع میکنید !! ( تهران )
پریشب قطع بودم امشب قطع شده ! وقتیم وصل میشه نه نویزی بهتر میشه نه سرعت کلا هیچی عوض نمیشه !
کلا گند زدن به اشتراک های تهران !! دیشب که قطع شد تا ۵ صبح ! بعد من تا ۷ زدم دانلود الان نگاه کردم دیدم کل حجمم خورده شده !! دیگه اینجوری دزدی ندیده بودیم !!نقل قول:
چند شب هم هست که وقتی حتی وصله فقط کافیه چند دقیقه بزاری دانلود اونوقت اینترنت کلا قطع میشه چند ثانیه دوباره وصل میشه انگار مودمو ریست کرده باشه به همین دلیل هم گند زده میشه به لیست دانلود ...
واسه من حدود 1ساعت پیش وصل شد،نقل قول:
این دانلود رایگان حساب نشدن دقیقا 5شب پیش اتفاق افتاد برام قبل از این قطع و وصلی ها!! هیچ کس هم پاسخگو نبود!! شاتل یه برتری نسبت به پارس آنلاین داشته باشه همین سیستم کنترل ترافیک سرویس هست که بدون قطع و وصلی کار میکنه و ساعت به ساعت تفکیک شده نه روز به روز!
نقل قول:
حامد جان احتمالا دارن سرعتا رو به 9مگ ارتقا میدن و در مرحله ازمایش داره به سر میبره.....
قم هم 9مگ ارایه دادن.
سلام دوستان برای دانلود از طریق گوشی از چه دانلود منیجری استفاده کنم؟(آندروید)
Loader Droid PROنقل قول:
دو شب پشت سر هم که اینترنت قطع شد این یک طرف
دیشب ساعت نزدیک 1 بود و تا نت قطع شد با گوشیم شماره پارس آنلاین گرفتم ببینم موضوع چیه
که گفت مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد !!!!
هم 82200 این طور بود و هم 82201
آره این قطعی رو منم تو شبانه جدیدا دارم
البته مثلا 10 ثانیه قطع میشه دوباره 5 مین دانلود میکنه دوباره 10 ثانیه قطع میشه !
ماله منکه دیشب عالی بود و هیچ قطعی نداشت و صبح که پاشدم همه فایلهام دانلود شده بود :n16:
مهدی جان خب دیگه چرا حجم مارو میخورن !!! ۲ گیگ حجم من پر پر شده تو دیشب اونم تو ساعت رایگان هیچ کس هم پاسخگو نیست ، قطعی هم پدرمون رو در اوورده دانلود منیجر دیوونه شد اینقدر قطع و وصل شدنقل قول:
حالا جواب هم بده تازه میره روی پیغام گیر میگه پیام بزارید بعدا بهتون جواب بدن که دیگه فایده نداره و صبح شده و اینترنت هم وصله اون موقع طرف هم کلا میزنه زیرش میگه مشکل از طرف خودتون بوده ما قطعی نداشتیمنقل قول:
9 مگشون رو هم نخواستیم. از وقتی که سرویس من رو سویچ کردن رو 9 مگ، سرعت روزانه من نصف شده. شبانه هم دو هفته ای بود که حدود 4-5 گیگ میگرفتم ولی الان خودشو بکشه 1.5 گیگ. واقعا چکار دارن میکنن اینا؟!
عـروس تـعـریـفـی گـOزو از آب دراومد ! . . .
1 گیگ هدیه رو امسال نمیدن ؟؟
از دوستان کسی هست که گرفته باشه ؟
وضعیت پینگ پارس آنلاین چطوره؟؟؟
در طول روز تغییر میکنه؟؟؟
چقدر پاکت لاست داره؟؟؟
سرعتی که به 128 در طول روز و شب واسه دانلود میده چقدره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان کسی می تونه یه توضیح کامل بده واسه این نامحدود هاش؟ مثلا من ۱۱۲۸ بگیرم تو اون ۲۰ گیگ هدیه همیشه سرعتم ۱مگ هست یا نه هروقت دوس داشته باشه؟؟
یعنی فرقی نمی کنه که مثلا من اون ۲۰ گیگ رو تو ۲روز بزارم دانلود بشه؟؟
سلام این پینگه منه در طول شبانه روز و تایم اوت هم نداره :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مسیرش هم الان واسه من سوییس هست.:n16:
بچه ها یه نرم افزار برای اتصال اتومایتک به اینترنت میخوام که توی ویندوز 7 هم جواب بده.
ReConnect و Auto Adsl Connect رو نمیخوام.
بچه در مجموع کیفیت نامحدود پارس چطوره؟؟
دوستان من دو مگ حجمی بگیرم
روزا سرعت چنده؟
شبا که رایگان میشه سرعت رو چند میچرخه؟
ساعات رایگان از چند تا چنده؟
همه چی بستگی به منطقه تون داره بعضی جاها که محدودیت پهنای باند نباشه سرعتو باز میزارن واسه شبانه و اگه شلوغ باشه شبا میاد پایین سرعت باید تحقیق کنید ببینید تو منطقه تون کسی داره از پارس یا نه .نقل قول:
اگه مصرفتون زیاد نیست خوبه اما اگه مصرفتو نزیاده نامحدود پارس انلاین توصیه نمیشه چون 128 نامحدود بعد 20 گیگ که سرعت 1 مگ میده میاد رو 16 سرعتش :n16:نقل قول:
تکرار پست جهت رفتن به صفحه ی بعدنقل قول:
دیشب 2 گیگ دانلود کردم شبای قبل 500 مگ میگرفتم میشه گفت 1.5 گیگ ترافیک رایگان هدیه به من دادم(256 محدود 2 گیگ دارم)
من دیشب 2 گیگ دانلود کردم!!!!:n19::n20::n25::n08::n09::n10::n05::n0 2::n26:
مگه دو گیگ زیاده :n05: من که بیشتر از اینا میگیرم :n19::n09:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من خودم قبلا پارس آنلاین بودم
مخابرات نامحدود رو برادشته مجبور شدم دوباره از مخابرات دربیام
شما فک کنید یه سرعت متوسط داره رو به بالا
سرعتی که شب میده چنده؟
واسه من که 2 مگ حجمی دارم خطم رو 8 مگ بسته شده روزا سرعتم 900 و شبا سرعتم از 500 پایین نمیاد و تو 5 ساعت 8 گیگ دانلود میکنم در ضمن اینو بگم من از قزوینم و شاید اینجا فرق کنه .یه نکته دیگه شما از کجایی که مخابرات نامحدود نمیده چون اینجا میدن نامحدود :n16:نقل قول:
اینم سرعت الان
نقل قول:
یعنی مرکز مخابراتی ما که 6 مگ بیشتر پهنای باند نداره اون 9 مگی که میخوان ببندن میاد رو 6 مگ دیگه ؟!!:n27:
بله دیگه همینطوره یعنی 6 مگ میبندن .تازه وقتی رو 6 مگ ببندن اون 6 مگ رو کامل نمیده که اخرش دیگه 5 مگ میده .اینجوری فکر کنم سرعت شبانتم بیاد پایین :n16:نقل قول:
پس الکی دل خوش کردیم:n23:نقل قول:
دادا من 256 محدود 2 گیگ دارم!نقل قول:
الان که برای من 9 مگ بستند اخرین سرعتی که گرفتم 900 بوده در صورتی که 9 مگ باید 1100 تا سرعت بده :n16:نقل قول:
اگه یه 512 بگیری بیشتر از اینا میگیری :n16:نقل قول:
نقل قول:
ببین من اگر بگیرم ۲۵۶ رو میگیرم که ۳۳گیگ روی ۱.۵ مگ نوشته ، اون ۳۳ گیگ سرعتش خوبه؟پینگش چی؟
کسی مشهد پارس انلاین داره؟ مرکز صابری.
نقل قول:
من خرم آبادم
کلا وضعه isp های این شهر خیلی خرابه
من تا الان 1 مگ مخابرات نامحدود داشتم سرعت دانلودم شب و روز از 120 پایین تر نمیاد , ولی چه فایده که نامحدود رو جمع کردن و باید از مخابرات در بیام
یه نکته دیگه اینکه مخابرات اینجا سروریس های حجمیشم شبانه رایگان نداره و اصلا نمیتونم بمونم..
ping : 59ms
downloadd speed :2.85 mbps
upload speed : 0.42 mbps
256 محدود parsanline 2 gb tehran
(البته دیشب حدودا دو گیگ دانلود کردم سرعتم بین 30 تا 460 کیلوبایت متغییر بود (از 1:55 تا 7:10صبح))
خدایا شکر من که راضیم :n16:البته باز زنگ بزن نمایندگی شهرتون ببین 9 مگو ساپورت میکنن یا نه اگه 9 مگ ببندن فکر کنم خوب باشه :n16:نقل قول: