بهتره همون مودم رو از دیجیکالا یا از بیرون بخری مودم های همراه اول و ایرانسل لاک هستن البته به راحتی آنلاک میشننقل قول:
تنها جایی که تو ایران پیگیر میشه و کار رو درست میکنه همین سامانه 195 هست، مطمئن باش درستش میکنننقل قول:
Printable View
بهتره همون مودم رو از دیجیکالا یا از بیرون بخری مودم های همراه اول و ایرانسل لاک هستن البته به راحتی آنلاک میشننقل قول:
تنها جایی که تو ایران پیگیر میشه و کار رو درست میکنه همین سامانه 195 هست، مطمئن باش درستش میکنننقل قول:
والا ما بردیم گفتن پولی ه :|||نقل قول:
با اینکه اس ش رو هم نشون دادم
حالا باید برم به اون یکی مراکز ببینم اونا هم همینو میگن یا نه
من الان با یکی از دوستام رفتم تعویض کرد و 5 هزار شارژ ازش برد ولی بسته 2گیگ + 2 گیگ شبانه رو بهش داد. البته هیچ پیامک تعویض رایگانی براش نیومده بود.نقل قول:
دفاتر پیشخوان باید برم واسه ثبت نام این طرح جدید ؟نقل قول:
کسی یه جواب خشک خالی نبود بده؟؟؟؟نقل قول:
من مخابرات شهرکی که هستیم رفتیم. ولی یک پیشخوان هم پرسیدم اطلاع داشت و تعویض میکرد.نقل قول:
من با گوشیم که 3g هست (البته خطمم معمولی هست) تونستم ۲ تا ۷ صبح ۱۵ گیگ بگیرمنقل قول:
روی 4g تست نکردم
فکر نکنم محدودیتی داشته باشه، تماس بگیرید سوال کنید.
دوستان کسایی که از طرح نامحدود شبانه یک تا 11 صبح استفاده می کنن . سرعتم اول رو یک و نیم مگابایت بود اما بعد دو هفته سرعتم رو 500 کیلوبایت شده . من یکبار الفا پلاس رو فعال کرده بودم که دوره ش تموم شد و از نت ایرانسل برای روزانه استفاده می کنم
دلیل میشه چون الفا پلاسو تمدید نکردم سرعت شبانه م کم شده باشه ؟
مودمم رو فور جی همراه اول با دو انتن قفله
من ماه اول تا شبی 40 گیگم دانلود می کردم . الان شبی 10 تا 15 گیگنقل قول:
دوستان حتما بايد تو منطقه4G باشي تا رايگان باشه و اون هديه رو بده
براي من اس ام اس اومده منتهي شهر ما هنوز 4G نشده
ولي دارن نصب ميكنن