Ever after عزیز اگه مشخص کنی هدفون (رو گوشی و با سیم بلند) یا ایرفون (تو گوشی با سیم حدودا 1.5 متر) کدوم رو میخوای بهتر میتونم راهنماییت کنم.
پیشاپیش عیدتون مبارک.
Printable View
Ever after عزیز اگه مشخص کنی هدفون (رو گوشی و با سیم بلند) یا ایرفون (تو گوشی با سیم حدودا 1.5 متر) کدوم رو میخوای بهتر میتونم راهنماییت کنم.
پیشاپیش عیدتون مبارک.
اجازه بدید اول یه توضیح کوچک در رابطه با هدفون ورزشی بدهم. این هدفونها معمولا" ضدآب، دارای سیم مقاوم و جان سخت هستند تا بتواند در شرایط سخت ورزشی پا به پای شما حرکت کنند. اما مشکل این هدفونها:نقل قول:
1.کیفیت پایین تر نسبت به قیمت 2.گرانتر بودن از مدلهایی با کیفیت مشابه
3.در بعضی مدلها عدم توانایی پخش جزئیات دقیق. البته در این مورد شما مستحضرید که با یک هدفون ورزشی شما قصد ورزش دارید و خیلی شنیدن جزئیات برای شما اهمیتی نخواهد داشت ( آن هم در حال دویدن ). پس هیچوقت از این هدفون انتظار جزئیات دقیق مانند زمانی که در Dead Room نشسته اید و با یک هدفون مونیتور به جزئیات گوش میکنید، نداشته باشید.
اما معرفی چند مدل:
MX680 SPORTS - Adidas
OMX680 SPORTS - Adidas
این ها مدلهای ورزشی هستند که شرایط فوق را دارند.
اگر زیاد از هدفونتان برای ورزش استفاده نمی کنید و بیشتر کاربردهای ( لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن) مد نظر شما هستند مدلهای زیر مناسب خواهند بود:
Klipsch S4
AKG K99
Sennheiser HD 202 II
AKG K77
البته پیشنهاد می کنم خودتون از نزدیک مدلهای بالا رو ببینید و مطمئن بشید که کاملا" از نظر سایز و قرار گیری روی سر مورد نظر شما هستند.
در مورد Phillips she9800 حتما" باید صداشو گوش بدید و مطمئن بشید که صداش کاملا" مطابق میل شماست چون این برند همیشه در نسبت کیفیت به قیمت مشکل داشته. مثلا" همین مدل فیلیپس رو می تونید با Panasonic HJE300 که قیمتش 20 هزار تومان پایین تره مقایسه کنید!
موفق باشید.
سال نو مبارک
با سلام خدمت دوستان
امپلیفایر های fiio با قیمت های نجومی 5 برابر قیمت دلاریش تو مجتمع پایتخت طبقه سوم موجود هست.امیدوارم بزودی فروشگاه های دیگه ای هم موجود کنن تا شاید قیمت معقولانه تری پیدا کنه.
عید همگی مبارک
سلام دوستان
عید همه مبارک
من هم بالاخره تونستم با قیمت خیلی خوب البته با کمک salar_221 علی عزیز که خیلی لطف داشتند یک ath-m50 بگیرم
تا الان که دست منه کیفیت صداش عالیه بیس عمیق ویکم زیاد
های و مید خوب واقعا عالیه
فقط ایراد هایی میشه ازش گرفت وزن زیادش و کابلش که جدا شونده نیست
پد های خیلی نرم ولی یکم عرق میکنه
در کل بنده راضی هستم از خریدم و جا داره از( salar_221) علی عزیز کمال تشکر کنم :11:
دوستان تا چند وقت دیگه میخوام یه ایرفون توپ بگیرم اول گفتم همین s4 رو بگیرم ولی الان دودل شدم آخه بابائه چندوقت دیگه میخواد بره مالزی میتونه از اونور واسم بیاره البته نمیدونم اونجا چه برندهایی راحتتر گیر میاد ولی خوب تو ایرفونای زیر 100 دلار hifiman re-0 هست به قیمت 100 دلار و reo هم 80 دلار که مثل اینکه تفاوت چندانی با هم ندارن .
سبک هم بیشتر راک با تمام زیرشاخه هاش و پست متال و نیوایج و کمتر هیپ هاپ و ترنس و کلاسیک .
حالا چیکار کنم کلیپش رو بگیرم یا منتظر بمونم + هزینه ی بیشتر hifiman re-0 رو بگیرم??? راستی کسی میدونه تو مالزی این هدفون گیر میاد یا نه؟
سلامنقل قول:
این هدفونو میتونید اینترنتی هم بخرید. تو نت عبارت " ایرفون چاره " رو جستجو کنید. ببخشید که نمیتونم دقیق تر بنویسم. چون آدرس دادن خلاف قوانین فروم هستش.
re0 تا اونجا که یادمه، بیس کمی داره و کلاً صداش سردهنقل قول:
از اونور کلیپش بیس بیش از تعادل داره و گرمه
توضیحات بیشتر رو با یکم سرچ بیشتر پیدا می کنی
دوست عزیز تردید نکن تقریبا هیچ هدفونی تو اين رنج قیمت با اين کیفیت بهتر از klipsch s4 تو ایران نیست من خودم در به در دنبالش گشتم ولی هنوز گیرم نیومده اما اگه میخوای از مالزی خرید کنی برند Sennheiser و Shure هم عالی هستند ولی یکم گرونه که نسبت به کیفیت ساختشون و صدای عالیشون ارزشش رو داره موفق باشی.
عزیز اگر پدرتون تشریف بردند خارج از ایران و جایی تونستند Shure se215 رو گیر بیارن، لحظه ای درنگ نکنید :دینقل قول:
سلامنقل قول:
عیدتون مبارک
مرسی از راهنمایی کاملتون:11:.من تصمیم گرفتم به دلیل اینکه هدفون های ورزشی برای گوش دادن با کیفیت مناسب نیست یک پلیر ضدآب برای شنا و ورزش بگیرم و یک هدفون برای کارهای دیگه.با توجه به این بهترین و با کیفیت ترین هدفون با قیمت بین 50 تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید برای استفاده ی لپتاپ و تلویزیون و آهنگ؟بی سیم بهتره یا سیم دار و این که من تو کرج از کجا بهتره خرید کنم؟ببخشید انقدر سوال شد
دوست عزیز Rey_619 مرسی از راهنماییتون اگر مدلی به نظرتون میاد ممنون میشم بگید.