حول محور 2 تومن از برند سامسونگ میتونید A10s بگیرید 2500 هم A20sنقل قول:
در مورد هواوی و شیائومی هم کلی مدلهای متنوع و باکیفیت دارن که میتونید یکی رو انتخاب کنید بر حسب بودجتون
Printable View
حول محور 2 تومن از برند سامسونگ میتونید A10s بگیرید 2500 هم A20sنقل قول:
در مورد هواوی و شیائومی هم کلی مدلهای متنوع و باکیفیت دارن که میتونید یکی رو انتخاب کنید بر حسب بودجتون
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟نقل قول:
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟نقل قول:
شیایومی با دو میلیون چه مدلی میشه گرفت؟نقل قول:
نقل قول:
تو دیجی کالا برید قسمت آنر و شیاعومی و بقیه گوشی های چینی سقف قیمت را بزنید 2 ملیون تومان . بعد میتونید به تفصیل امکانات را مقایسه کنید و ببینید کدوم را بیشتر خوشتون میاد . مجبور نیستید از خود دیجی کالا بگیرید ولی میتونید امکانات رو اونجا مقایسه کنید. قیمت هم فقط یه کم بالاتر پایین تره جاهای دیگه
ردمی 8 باید یک مقدار (فکر کنم 300 تومنی) روش بگذارید ولی سامسونگ A10s میتونید بخرید (فکر کنم ارزونتر از ردمی 8 باشه) که گوشی خوبی هم هست ، باتری 4000 و دو لنز اصلی دوربین و تو لیست دریافت اندروید 10 و صفحه 6.2 اینچی و حافظه 32گیگ و سنسور اثر انگشت و برند معتبر سامسونگ با خدمات و بازار قوینقل قول:
تو دیجی کالا قیمت رو مشخص کنید و گوشی ها ی اون قیمت رو ببیند. نوکیا هم این رده قیمتی مدل هایی داره.
هواوی بخاطر تحریمش توسط گوگل و عدم ارائه خدمات گوگل روی گوشی های جدیدش و ساپورت ضعیف نرم افزاری و اپدیت ، بهتره سمت نرید هواوی و honor
سلام
تا دو میلیون با مشخصات زیر میشه پیدا کرد یا دنبالش نباشم؟
رم داخلی حداقل 32 گیگ
دوربین ثانویه حداقل 8
cpu هم حداقل 8 هستهای
اندازه کمتر از 5.5 نباشه
اصلاً بازی نمی کنم
فقط وب گردی و شبکه های اجتماعی
ممنونم
سلام یه مقدار روی پولتون نمیتونید بذارید که A10s بخرید؟ چون گوشی خیلی خوبیه ولی کلا قیمتها بالا رفته . تو دیجی کالا رو نگاه بندازید و مشخصاتی که میخواید رو فیلتر کنید تا گوشی هایی با اون مشخصات رو براتون بیاره فکر کنم نوکیا و شیائومی هم باشه با حافظه 32نقل قول:
سلام
ارزش خرید هواآوی nova5t بالاتره یا a51 samsung ?
ممنونم
قابل مقایسه نیستن پردازنده نوا5تی یک پردازنده تمام عیار پرچمدار هست با یک گوشی میانرده مقایسه نکنیدنقل قول: