به نظر من در حال حاضر مدلهای جدید ایکس ویژن بهترین گزینه هست چون هم خدمات پس از فروش خوبی ارائه میده و هم اینکه امکانات و قیمت خوبی داره . به نظر من مدل 343 گزینه خوبیه .
Printable View
به نظر من در حال حاضر مدلهای جدید ایکس ویژن بهترین گزینه هست چون هم خدمات پس از فروش خوبی ارائه میده و هم اینکه امکانات و قیمت خوبی داره . به نظر من مدل 343 گزینه خوبیه .
الکومکس ام وی 200 و لومکسی 1008 و ایکس ویژن 232 هر سه خوبند و هرکدام نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارند!نقل قول:
گیرنده های icen هم تولید داخل هستند اما چون تبلیغات مناسبی ندارند زیاد مورد توجه قرار نگرفته اند. ساخت داخل هستند و از پردازنده 550 مگاهرتزی بهره می برند و مانند الکومکس تصاویر سه بعدی را هم پخش می کنند.
بسته به منطقه داره!نقل قول:
من در منطقه نواب که زندگی می کردم با استفاده از یک آنتن معمولی تصاویر عالی دریافت می کردم. اما اگر آنتن تنظیم نبود تصویر لگ داشت. اما در حال حاضر که ساکن چهارراه ولی عصر هستم به هیچ عنوان نیازی به آنتن هوایی نیست! و فقط آنتن را به یک شیئ فلزی می چسبونم! البت توضیحات من برای گیرنده لپ تاپی بود که در مورد گیرنده های عادی هم صدق می کند.
سلام
دوستان باند hs77-f پايونيير ارزش خريدن داره ؟ يجا دست دوش رو داره ولي به نظرم قديميه ؟ نظر شما چيه و چند مي ارزه ؟
و با چه آمپي ميشه مچش كرد مثلا 821 پايونيير خوبه ؟
قيمت 426 و 606 جامو را ميشه بفرمائيد ؟
با تشكر
سلام.چند بهت قیمت دادن؟اگر قیمت خوب بده ارزش خرید داره.صداش رو باید شنید تا نظر داد.نقل قول:
جامو 426 فکر کنم 900 تومنی قیمت داره.جامو 606 هم فکر کنم 1200 باشه.
من در مورده سینمای خانگی هیچ اطلاعی ندارم میخواستم از دوستان بپرسم تا قیمت 600 تومان چی از همه بهتره !؟
ساپورت چیز های مختلف هم زیاد مهم نیست ولی کیفیتش خیلی برام مهمه
ممنون
سلآم
PCDVB-3100 مدل رو پیشنهاد میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منزل میخوام و کانال Ifilm رو میخوام بگیرم
آِیا آنتن اضافی میخواد؟
آنتن کاملا به منطقه بستگی داره. ببینید همسایه ها چیکار می کنن!
در مورد مدل اطلاعی ندارم!
همسایه ها که این مدل رو ندارند که !
منظور اینه که اگه همسایه ها بدون انتن هوایی گرفتند به احتمال زیاد شما هم نیازی به آنتن نخواهید داشت! وگرنه نیاز به آنتن هوایی خواهد بود!