اگه توی انتخاب رشته. رشته روزانه انتخاب نکنی و مشکل سربازی هم نداشته باشی منعی نداره معادل سازی میشه
سلام . من تا الان تصورم این بود که شما تجربی هستین. بنظر من که شیمی درس فوق العاده شیرینیه . منم تا چندسال قبل مثل شما شیمیم ضعیف بود ولی از وقتی کتابای بازرگان رو استفاده میکنم به شدت به شیمی علاقه مند شدم . شاید چند سال پیش کسی ازم میپرسید کدوم درس مضخرف ترین درسه میگفتم شیمی الان میگم شیرینترین درسه . شما که از پس ریاضی به این خوبی بر میای شیمی که باید واست باقلوا باشه:31: توصیه میکنم یه سری کتابای بازرگان رو بخونی بعد از روی کتاب تست بازرگان تست بزنی و پاسخنامشم کامل بررسی کنی. مطمئنم دیگه شیمیت ضعیف نخواهد بود.ایشالا هر رشته ای میخونی موفق باشی. علاقه به رشته مهمترین چیزه . من خودم قبلا دانشگاه قبول شدم و 2سال هم خوندم بعد انصراف دادم. میدونم که علاقه به رشته چقدر مهمه . اینطوری بگم که قراره یه عمر با این رشته کار کنی و درآمد داشته باشی پس سر سری تصمیم نگیر:11:(البته به بچه های ریاضی جسارت نشه . منظورم این بود که اگه علاقت مهندسیه الکی تصمیم نگیر رشتتو عوض کنی و اگه علاقت پزشکیه هم همینطور)